Barcelona 3-0 Real

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ

Kto wygra mecz ?

Czas głosowania minął 19 listopada 2004, 15:16

Barcelona
56
76%
Real
10
14%
Remis
8
11%

Liczba głosów: 74
kurdt

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 18 listopada 2004, 15:16

Dnia 20.11.2004 odbędzie się szlagierowy mecz FC Barcelona- Real Madryt. Mecz zapowiada się interesująco nie tylko ze względu na odwieczną rywalizację tych drużyn. Barca, która jest na czele tabeli przegrała ostatnio swój pierwszy mecz w lidze z Betisem 1:2, z kolei forma Realu jakby poszła w góre co potwierdził wysoko wygrany mecz z Albacete 6:1 i druga pozycja w lidze.
Jak myślicie kto wygra to spotkanie???
Mi osobiście wydaje się, że może zdarzyc sie wszystko i każdy wynik jest możliwy.

Vincitore

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 listopada 2004, 15:28

No cóż Barcelona jest w tej chwili dużo lepsza od Realu ,Real natomiast jest silniejszy na papierze myślę jednak że mecz wygra Barcelona cosw rozmiarach 2-0 po pięknym widowisku Real nei bedzie w stanie strzelić nawet gola
Przebieg Meczu Według mnie:
1-25 : Zarzarta walka akcja za akcją i szybka gra skrzydłami
26-45 : Barcelona jak by przejmuje inicjatywę Real czasmi buduję akcję jednak zazwyczaj kontruje
46-65 : Bramka dla Barcelony po długim waleniu głową w mur w końcu udaje sieKatalończykom wpakować piłkę do siatki
66-80 Real zostaje zamknięty na własnej połowie od czasu do czasu jakaś kontra Galaktycznych
81-90 Barca stawia kropkę nad I Real nei pokazał nic szczególnego w tym meczu

Już się nei mogę doczekać tego meczu!

el101

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 listopada 2004, 15:59

he zaglosowalem na Barce ale real ma olbrzymie szanse chociazby na remis w madrycie obrona dobrze dryguje Walter Samuel chociaz czasem sie machnie i ma to zgubny wplyw ale to glownie jego zasluga ze real nie traci wiecej bramek rozegral sie Owen ale nie sadze zeby wytrzymal presje zwiazana z meczem o taka stawke wedlug mnie jezeli zagra Raul ktory wprawdzie jest bez formy ale doswiadczenie ma i Morientes real moze pokazac niezly football w koncu w srodku maja Zdane'a ktory mimo ze jest juz cieniem samego siebie wcale nie jest taki slaby z drugiej strony jest Barca ktora pewnie sami widzeliscie juz na zywo w LM jest po prostu dobra zlozona z gwiazd w duzym stopniu z przyszlych gwiazd

Zdun

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 listopada 2004, 16:14

a ja cos czuje ze bedzie remis....co prawda Real noie zachwyca ale ale ale mecze Realu z BArcelona to co innego niz zwykly mecz to cos jak Juve Milan albo Roma ale ja i tak jestem z BArca i wieze w nich

ledbetter

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 listopada 2004, 16:29

Mimo ze lubie barce a nie nawidze Realu to stawiam ze Real wygra ten mecz,
nie wiem w jakich rozmiarach ale cos tak czuje :wink: :!:

we believe.
Wessal

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 18 listopada 2004, 16:43

No to podsumujmy sobie meczyk :wink: Barcelona aktualnie jest lepsza, świadczy o tym liga mistrzów. Real jak zawsze jest śwetnym klubem i czy wygrywa czy nie to dobrze im idzie :evil: Ostatnio Real lepszy jest przeciez te zwycięstwo 6:1 :shock: A Barca w Pucharze Hiszpani przegrała z trzecioligową drużyną :? I już koniec Barcy w PH. Barcelona teraz dołuje, cały czas przegrywa albo remisuje, lecz gra piękny futbol. Przieciez mają takich piłkarzy jak np. Deco, Ronaldinho itp. Jak już powiedziałem zawsze grają pięknie lecz ostatnio przegrywają niestety. Myślę, że niestety Real wygra. A jeżeli się tak stanie to będzie można uznać że zaczyna się klęska Barcy. W tym meczu Forza Barca (oczywiście nie symulujcie się tym że kibicuje Barcelonie tylko to jest ta nienawiść do Realu :twisted: )

Wicior

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 3 razy

Nieprzeczytany post 18 listopada 2004, 16:49

Pelson pisze:66-80 Real zostaje zamknięty na własnej połowie od czasu do czasu jakaś kontra Galaktycznych
14 minut?.. :shock: :shock:
I co jakiś czas kotra?... :shock: :shock:

Trzeba miec bują wyobraźnie i być raczej troszke stronniczym..
Jeżeli spotykają sie dwie tak znane firmy na płycie boiska walka trwa od początku do końca...

Nie wyobrażam sobie Realu zamkniętego na własnej połowie przez 14 minut i co jakiś czas kontry..

Według mnie mecz będzie bardzo wyrównany, sporo walki w środku pola, bardzo dużo podań.., i oczywiście akcje lewą stroną boiska(Barcelona), lecz Real będzie próbował wykorzystać środek..

Będę mówił, ze dobrze trafiłem wynik, tylko wtedy gdy padnie remis poniżej 3-3...

:lol: :lol:

Asta#8

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 listopada 2004, 16:57

Chyba największy szlagier w europie. Mecz na który czekają miliony ludzi. Wielkie wydareznie... i wygrana Barcelony. :-D Ja nie lubię Realu. Barcelone nawet ale to nie jest nawet 1% co do Juve. Moim ulubionym piłkarzem Barcy jest Ronaldhinio. Ach ta jego technika... WYGRA BARCELONA.

Vincitore

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 listopada 2004, 17:15

Wicior pisze:
Pelson pisze:66-80 Real zostaje zamknięty na własnej połowie od czasu do czasu jakaś kontra Galaktycznych
14 minut?.. :shock: :shock:
I co jakiś czas kotra?... :shock: :shock:
Wiesz według mojej wyobraźni mecz będzie toczył siew bardzo szybkim tępie
Nie wyobrażam sobie Realu zamkniętego na własnej połowie przez 14 minut i co jakiś czas kontry..
Nie znasz Realu :D[/quote]

Supersonic

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 listopada 2004, 17:54

heh to jest mecz z gatunku tych, na które żadnego (no prawie) wpływu nie ma obecne dyspozycja. Tutaj wszyscy się spinają i takie mecze rządzą się swoimi prawami. Jeżeli miałbym typować to zdecydowanie na Barce(troszke niesubiektywnie bo Barce b. cenie a realu nie znosze). No i żeby eto'o przypieczętował wyższość nad wszystkimi napastnikami realu!! 3:2 dla Barcy hattrick Eto'o. Należy mu się!! :D

Bob

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 listopada 2004, 18:02

Nikt niewygra bedzie remis ale jak miaBbym wybra ktorej druzynie bede kibicowal to bedzie to Barca

http://yanosik.org/nieoznakowani - niedajcie sie Tajniakom - Wszystkie nieoznakowane pojazdy Policyjne w Polsce ( o których wiadomo).
http://alkomaty.biz/wirtualny_alkomat/
PiontaS

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 18 listopada 2004, 18:46

Ja stawiam na Barcelone i również jej kibicuję :-D

gosciu_Muranista

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 listopada 2004, 19:42

Mimo że Real się przebudził tzn.zaczął dobrze grać(niestety) to jednak stawiam na Barce , która jest moim 2 ulubionym klubem. To jest super klasyk i mam nadzieje że poziom też będzie super. Barca może być osłąbiona brakiem Giuly'ego ale wierze że wygra. Szkoda że meczu w tv nie obejrze-jeśli na jakimś programie wogóle puszczają.

Aniolek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 listopada 2004, 19:58

Ja sam niewiem Real zaczol ostnio dobrze grac ale Barca gra caly sezon dobrze hmm mysle ze moze bedzie remis.

Obrazek
ToMeK

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 18 listopada 2004, 20:03

Aniolek pisze:Ja sam niewiem Real zaczol ostnio dobrze grac ale Barca gra caly sezon dobrze hmm mysle ze moze bedzie remis.
Czy ktos cos ostatnio mowil o dublowaniu avatarow? 8) Nie chce byc niegrzeczny... :D

Co do samego topicu,to uwazam,ze Barcelona powinna wygrac z Realem,ale nie licze na jakis wiekszy pogrom z ich strony.Barcelona ostatnio gra dosyc dobrze.Mecz rozgrywany jest na Camp Nou i wlasnie to jest bardzo duzym plusem ekipy z Barcelony.Nie obejdzie sie oczywiscie bez gwizdow skierowanych na cala ekpie "Galaktycznych" (:lol:),a w szczegolnosci na Figo :twisted:

ODPOWIEDZ