Sektorówka JP /JUVE !!!

Spotkania kibiców, zloty, wyjazdy na mecze i najnowsze informacje z kibicowskiego świata.
ODPOWIEDZ
Solaris

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 listopada 2004, 19:17

Witam!!! Chdozi w moim planie o to żeby zamówić u tego kolesia http://www.jaro.interian.pl/ flagę a mianowice sektorówke ok.10m x 2 m...Byłaby zbitka na nią każdy by zapłacił jakąś tam kwotę.Oczywiscie każdy zainteresowany.I podczas wyjazdu na jakis mecz JUVE-tu zwrócimy sie do Martina,który niewiem czy planuje,ale podczas jakiegoś wypadu na meczyk JUVe powiesił by tą flagę.Super by było oglądać w telwizji włąsną flagę...no i ten comment komentatora" a to miły gest z Polski..."
Niewiem czy to poskutkuje ale warto sprubować.co o tym myślicie
PS To nie dublowanie teamtu!! 8)
PS2:Mój pomysł na sektorówkę jest dość dziwny a jeśli chce go ktoś zobaczyć to niech pisze na GyGy : 6944553 !!!!!!!!!!

wErOn

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 listopada 2004, 19:39

Solaris pisze:Witam!!! Chdozi w moim planie o to żeby zamówić u tego kolesia http://www.jaro.interian.pl/ flagę a mianowice sektorówke ok.10m x 2 m...Byłaby zbitka na nią każdy by zapłacił jakąś tam kwotę.Oczywiscie każdy zainteresowany.I podczas wyjazdu na jakis mecz JUVE-tu zwrócimy sie do Martina,który niewiem czy planuje,ale podczas jakiegoś wypadu na meczyk JUVe powiesił by tą flagę.Super by było oglądać w telwizji włąsną flagę...no i ten comment komentatora" a to miły gest z Polski..."
Niewiem czy to poskutkuje ale warto sprubować.co o tym myślicie
PS To nie dublowanie teamtu!! 8)
PS2:Mój pomysł na sektorówkę jest dość dziwny a jeśli chce go ktoś zobaczyć to niech pisze na GyGy : 6944553 !!!!!!!!!!
EDIT: Sory: Ciekawe KIEDY :D Martin pojedzie na ten mecz, to pierwsza sprawa 8)

Wszyscy robią zrzutę na flagę, a właścicielem jest Martin 8) A moze na mecz pojedzie ktoś inny z forumowiczów, a ty tu faworyzacje robisz ;P
Solaris pisze:no i ten comment komentatora" a to miły gest z Polski...

Ta odrazu spikerka na Delle Alpi by nas rozglosiła 8)

Podsumowując: Temat do pupy, bez sensu, nierealny (w pewnym stopniu), wyjazd na mecz zapewne nigdy się nie uda, chyba że z milanistami, bo oni z powodzeniem targną na ściezki profesjonalnego klubu kibica ;) Całkiem niedawno zarejestrowano ich do Krajowego Rejestru Sądowego! :shock: :wink:
Ostatnio zmieniony 17 listopada 2004, 20:10 przez wErOn, łącznie zmieniany 1 raz.

(..)z każdą godziną, z każdą minutą uczę się ciebie człowieku.. z każdą sekundą i z każdą chwilą jestem głupszy(..)
Wolność i kapitalizm!
revenever

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 17 listopada 2004, 20:01

Wajron - chyba nie do konca zrozumiales intencje autora - przynajmniej wedlug mnie... Flage powiesic mialby Martin, kiedy by jechal na mecz, on zapewne takze by te flage przetrzymywal... Co nie zmienia faktu, ze taki wspolny wyjazd na mecz bylby swietnym pomyslem :D

Vincitore

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 listopada 2004, 20:26

heh pomysł z flagą spoko tylko strasznie rozśmieszył mnei tekst że Martin pojedzie na mecz i ja wywiesi. Hehe bo Martin nie ma co robić tylko jeździc na Juve i wywieszać flage :D:D oczywiście nie mówie że to zły pomysł z tą flagą ale kupimy taka sektorówkę i bedzie u kogoś leżeć na stychu bo wątpie żeby ktoś jeździł co dwa tygodni na mecze Juventusu. Osobiście dzięki za adres strony bo chyba z kumplami zamówimy Fanę i ja powiesimy na meczach miejscowego klubu w koncu mamy mały młynik

Solaris

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 listopada 2004, 21:09

Takie małe sprostowanie: nie chodziło miże Martin akurat,ale ostatnio (2 lata temu) był z Medi na meczu.Pelson słuchaj...przecież raz wywieszona flaga będzie na długo wisieć. Przecież to logiczne!!
PS To jak zamawiamy taka flagę??

pionka

Milanista
Milanista
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 listopada 2004, 23:33

Solaris pisze:przecież raz wywieszona flaga będzie na długo wisieć. Przecież to logiczne!!
Haha! To bardzo nielogiczne :P Ta flaga będzie tak sobie wisieć i nikt jej nie ściągnie? :lol:

Wasze marzenia naszą rzeczywistością.
"Chodzi przede wszystkim o Juventus, który mógłby zaopatrzyć lekami niejedną misję humanitarną." - Przegląd Sportowy 7.12.2004r
OskarG

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 listopada 2004, 00:18

pionka pisze:
Solaris pisze:przecież raz wywieszona flaga będzie na długo wisieć. Przecież to logiczne!!
Haha! To bardzo nielogiczne :P Ta flaga będzie tak sobie wisieć i nikt jej nie ściągnie? :lol:
Dokładne - zostanie tam na wieki -pewnie nawet niezniszczalna bedzie :P :lol:

pomysł ciekawy ale niestety jak już to zauważyli przedmówcy nie realny.

Ale zawsze możecie zrobić flage i dać w prezecie Martinwi :) napewno sie ucieszy.

Obrazek
pionka

Milanista
Milanista
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 listopada 2004, 10:29

Milaniści co prawda wywiesili naszą flagę np. w Veronie, ale nie wisi ona tam do dziś dnia :P

http://www.fdl.it/image/foto/03-04/03-0 ... milan2.jpg

http://www.fdl.it/image/foto/03-04/03-0 ... milan6.jpg

Wasze marzenia naszą rzeczywistością.
"Chodzi przede wszystkim o Juventus, który mógłby zaopatrzyć lekami niejedną misję humanitarną." - Przegląd Sportowy 7.12.2004r
Martin

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 listopada 2004, 11:01

no na mnie za bardzo nie liczcie. Ja niedlugo zmieniam swoj status spoleczny wiec teraz o wyjazd bedzie bardzo ciezko. Ale nie widze problemu zeby takie cos zrobic i jak ktos wyjedzie to mu wypozyczymy na pewien okres...
Kwestia problematyczna moze byc jedynie skladka. Z szalikami byly problemy. Z koszulkami tez sie nie obylo bez... Kasa to bardzo drazliwy temat.

Log in: 15.12.1997
Log out: 31.03.2013
białas

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 listopada 2004, 11:46

jak dla mnie pomysł trochę nie realny, ale pożyjemy-zobaczymy.

Manifestos

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 listopada 2004, 12:01

a ja wam powiem ze sie spokojnie dorzuce na taką flagę.

too bad she won't live....but than again, who does

:--{======>cannibal holocaust<======}--:
Asta#8

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 listopada 2004, 17:05

Solar. Na pewno ja ktoś zdejmie.

Na acmilan.pl znalazłem właśnie zbieranie kasy na flage. http://acmilan.pl/mcp/flagi.php Jest napisane kto ile dał. Ale w naszym przypadku jest to bezsensu. Póki nie będziemy jeździć na mecze tak jak tifosi Milanu to po co ta flaga?? http://acmilan.pl/mcp/wyjazdy.php . Tutaj są wyjazdy Milanu. Ale oni mają fajnie :!: :!: :evil:

matihooligan

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 listopada 2004, 17:33

Ilke oni napisali Że koszt wyjazdu 150 zł ciekawe jak to zrobili. Chyba szli z buta na ten mecz. Ale za 150 to nie jest dużo. Jakby za tyle były wyjazdy na mecz juve To bym sie nie zastanawiał. Ale to raczej malo relne. Chociaż by była niezła impreza. No nie :D :twisted: :evil: 8) :? :o

2 post:
Sory oni jechali do Liberca za 150 zł . A mi sie rypneło ze na San siro

Znow nie ma opcji zmien nie? :twisted:
ToMeK

ODPOWIEDZ