Jak oceniacie szanse Juve w lidze mistrzów ??
- ACMichał
- Milanista
Jak na razie nie ma żelaznego faworyta, wszyscy faworyci (może poza Barceloną) przeplatają dobre występy z kiepskimi. Szanse poszczególnych zespołów są więc zbliżone, o wszystkim zadecyduje stabilna forma na wiosnę i chyba niestety kontuzje. Pieniądze postawiłbym na Chelsea albo Barsę.
- cryofsoul
- Juventino
Gdyby doszlo do finalu Juve - Barca by byl mecz defensywy(nie ukrywajmy) z ofensywa,mysle ze jednak bysmy wyszli z tej potyczki lepiej,akcje solowe Ibrahimovica lub Nedveda by rozbily katalonska slabsza obrone : ]
- Supersonic
- Juventino
serce podpowiada, że Juventus nie będzie miał sobie równych i zgarnie trofeum, ale ze wskazywaniem faworyta to bym się wstrzymał. Poziom światowej piłki się coraz bardziej wyrównuje.
Czy ktoś w zeszłym sezonie przewidział finał: Porto - Monaco??? Jeśli tak to go uścisnę.
Ale nie obraziłbym się na finał Juventus Turyn - Arsenal Londyn.
Oni są w dobrej sytuacji bo mało kto na nich stawia. W zeszłym sezonie mówili teraz albo nigdy, więc wychodzi na to, że nigdy, ale skład mają mocniejszy, ławkę dłuższą (van Persie), jednym słowem będą mocni!!
A wiadomo już w jakim mieście odbędzie się finał??
Czy ktoś w zeszłym sezonie przewidział finał: Porto - Monaco??? Jeśli tak to go uścisnę.
Ale nie obraziłbym się na finał Juventus Turyn - Arsenal Londyn.
Oni są w dobrej sytuacji bo mało kto na nich stawia. W zeszłym sezonie mówili teraz albo nigdy, więc wychodzi na to, że nigdy, ale skład mają mocniejszy, ławkę dłuższą (van Persie), jednym słowem będą mocni!!
A wiadomo już w jakim mieście odbędzie się finał??

- bartusek
- Juventino
Uważam, że Juve w tym sezonie ma spore szanse na zwyciestwo w LM...
Mamy świetna drużynę i może czas przełamać ten pech w finałach...
Barcelona, Milan, Chealsa te zespoły stanowia duze zagrożenie...
Badzmy jednak dobrej mysli !!! Ja wierze w sukces!!!!
Mamy świetna drużynę i może czas przełamać ten pech w finałach...
Barcelona, Milan, Chealsa te zespoły stanowia duze zagrożenie...
Badzmy jednak dobrej mysli !!! Ja wierze w sukces!!!!
- EMES
- Juventino
Chłopaki bez sprzecznie Juve. Słuchajcie może i juve nie gra zbyt skutecznej ofensywnej piłki, ale czy ktos rozpomina jak Grecja grała na Euro..nie! Dla mnie ważne by w tym sezonie to właśnie Juventus Turyn FC zdobył tytuł najlepszej jedenastki starego kontynentu.
Za zagrożenia uważam: Chelsea, Barcelona, AC Milan i mimo wszystko Inter, który może się dopiero rozkręcić na całego.
Za zagrożenia uważam: Chelsea, Barcelona, AC Milan i mimo wszystko Inter, który może się dopiero rozkręcić na całego.
www.OFENS.pl - Portal miłośników futbolu
- adinockm
- Juventino
Wierze w to że Juve sięgnie po raz 3 po tytuł najlepszej drużyny w Europie, to co obecnie prezetuje drużyna Capello może sie podobać, 4 wygrane zrzedu wygrane w Lidze Mistrzów już o czymś mówi, grają skuteczny futbol i w ataku, oraz w obronie!! CO do przeciwników Juve, może zagrozić im Barcelona która ma sporo indywidualności i w grze ofensywnej są bardzo dobzie, Arsenal ostatnio traci punkty, ale zobaczymy co bedzie dalej, wyjsc wyjda z grupy, Manchester Unieted nie w tym sezonie, jakoś brakuje im szczescia co i prezentują średnia forme, no i jeszcze Chelsea która od poczatku pod wodzą Jose Mourinho prezentuje się bardzo dobrze. JUVE FOREVER
JUVENTUS TURYN FIGHTERS
- kubinho 10
- Juventino
Uważam że Juventus ma wielkie szanse do wygrania Ligi Mistrzów ale jest jeszcze kilka wielkich zespołów które tesh mają na to wielkie szanse, a są to: oczywiście Barcelona, Milan, Chealsea(czy jak to sie tam pisze), Man. Utd. ChociażJuventus nie gra bardzo porywającego, ofenzywnego i widowiskowego futbolu jak choćby Barcelona to taktyka stosowana przez Fabio Capello jest efektywna. w tym sezonie przgraliśmy tylko 2 mecze, 1 zremisowaliśmy i aż 14 wygraliśmy cio jest świetnym wynikiem, więc można śmiało stwierdzić że w tej chwili Juventus jest w europie najlepszom drużynom, ale do maja jest jeszcze sporo czasu i sytuacja Juventusu może sie żmienić diametralnie. Lecz na dzień dzisiejszy można śmiało stwirdzić że Lige mistrzów wygra JUVE :twisted: :!: :!: :twisted:
Grande Juve, Vinci Per Noi
- juve21
- Juventino
[quote="EMES"]Chłopaki bez sprzecznie Juve. Słuchajcie może i juve nie gra zbyt skutecznej ofensywnej piłki, ale czy ktos rozpomina jak Grecja grała na Euro..nie! Dla mnie ważne by w tym sezonie to właśnie Juventus Turyn FC zdobył tytuł najlepszej jedenastki starego kontynentu.
quote]
To patrzymy na to inaczej.Jakby juve miało grać tak jak grecja to ja dziękuje.To jest antyfutbol i gdybym nie interesował się meczami i oglądnąl choć raz jeszcze jeden mecz w wykonaniu grekow to na pewno nie zostałbym zwolennikiem piłki.Jeśli mają grać w finale to muszą strzelać bramki,nieważne że będą tracili,jesli tylko będą ich strzelali więcej..
quote]
To patrzymy na to inaczej.Jakby juve miało grać tak jak grecja to ja dziękuje.To jest antyfutbol i gdybym nie interesował się meczami i oglądnąl choć raz jeszcze jeden mecz w wykonaniu grekow to na pewno nie zostałbym zwolennikiem piłki.Jeśli mają grać w finale to muszą strzelać bramki,nieważne że będą tracili,jesli tylko będą ich strzelali więcej..
Zawsze i wszędzie Juve w moim sercu będzie
- ADAMJUVENTUSPL
- Juventino
Napewno Juve jest jednym z faworytów, jednak eksperci stawiają na takie drużyny jak Barca, Milan czy Chelsea, ale na Juve zawsze to bardzo dobrze działa, a jak już stawia się nas za faworytów to cięszko jest wytrzymać presję, czego jest przykładem finał Lm z Milanem, podczas gdy z Realem to Hiszpanie byli faworytami, to my pokazaliśmy klasę, we wszystkich ostatnich finałach LM które przegraliśmy to my byliśmy fawowrytami.
Jeżeli chodzi o mnie to w tym roku trzeba zdobyć ten puchar nie mażę o niczym innym, nawet nie musimy zdobywać Scudetto i PW choć nie powiem ze marzy mi się potrójna korona.
Jeżeli chodzi o mnie to w tym roku trzeba zdobyć ten puchar nie mażę o niczym innym, nawet nie musimy zdobywać Scudetto i PW choć nie powiem ze marzy mi się potrójna korona.
Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
- farmer16
- Juventino
Ja muwie ze Juventus wygra lige mistrzuw odwdzieczy sie w finale milanowi w karnych i puchar wloch gdzie rok temu przegral z lazio i teraz tez sieim odwdzieczy a w Scudetto to nie ma problemuf jedynym najgrozniejszym rywalem jest Milan
Alessandro Del Piero 202 gole! i wszystko jasne !
- darel
- Juventino
Do wygrania Champions League zawsze jest kilku faworytów.
Oczywiście, że Juve znajduje się w tym gronie. Capello bardzo dobrze poukładał drużyne, bardzo trafione transfery Moggiego, dlatego Juve zalicza sie do najścislejszego grona faworytów.
Kandydatów do zwycięstwa w LM poza Juve jest jednak bardzo wielu: Milan, Barca, Chelsea, ManU. Nie wolno zapominac o Arsenalu i Realu (ci chyba powoli przypominaja sobie, jak sie gra w piłke).
Trzeba jednak pamietać, że o zwyciestwie w LM zadecyduje forma na wiosne. Wtedy sie wszystko rozstrzygnie - trzeba miec nadzieje, że kontuzje omina Juve i bianconerri odegraja główna role w LM.
Oczywiście, że Juve znajduje się w tym gronie. Capello bardzo dobrze poukładał drużyne, bardzo trafione transfery Moggiego, dlatego Juve zalicza sie do najścislejszego grona faworytów.
Kandydatów do zwycięstwa w LM poza Juve jest jednak bardzo wielu: Milan, Barca, Chelsea, ManU. Nie wolno zapominac o Arsenalu i Realu (ci chyba powoli przypominaja sobie, jak sie gra w piłke).
Trzeba jednak pamietać, że o zwyciestwie w LM zadecyduje forma na wiosne. Wtedy sie wszystko rozstrzygnie - trzeba miec nadzieje, że kontuzje omina Juve i bianconerri odegraja główna role w LM.
na zawsze wierni turyńskiej drużynie