Piwo, ładna pani, temat raczej dla panów :)
- BiancoNerri_
- Juventino
O cholera naprawde spoko. Mój faworyt to beer.com wpiszcie to, bo jest najlepsze. Od razu się kapłem co trzeba wpisać, by pokazała tyłeczek. 
Albo lol.

Albo lol.
- Łucja
- Juventino
Eh wpisałem pussy ale na wiele nie liczcie
Kiss jest najlepsze.
A do tego getting loaded:
Zainstalowałem Mozilla firefox i na miejscu getting loaded była ikonka plugina sciagnał mi (macromedia flash 7) takze chodzi o flasha.
wejdzcie sobie na stronke macromedii i sciagnijcie
http://www.macromedia.com/shockwave/dow ... flash.html
no to tyle. jak cos dalej nie bedzie dzialac to pytajcie razem jakoś zaradzimy
FORZA BEER !

Kiss jest najlepsze.
A do tego getting loaded:
Zainstalowałem Mozilla firefox i na miejscu getting loaded była ikonka plugina sciagnał mi (macromedia flash 7) takze chodzi o flasha.
wejdzcie sobie na stronke macromedii i sciagnijcie
http://www.macromedia.com/shockwave/dow ... flash.html
no to tyle. jak cos dalej nie bedzie dzialac to pytajcie razem jakoś zaradzimy

FORZA BEER !
Ostatnio zmieniony 25 listopada 2004, 02:46 przez Łucja, łącznie zmieniany 1 raz.
- Bakuś
- Juventino
beer,shower,hair,tshirt,fight,beer.com,dick,head,write,bow,shake,tongue,piotrek256 pisze:podajcie jakies ciekawe komedy
phone,dance,sleep,suck,love,top,hello,head
starczy ?? ale to cizia jest słodka wow

- Supersonic
- Juventino
I kto powiedział że ochroniarz to nudny zawód??
- Łucja
- Juventino
Taaa ja sięzastanawiałem jak się czuł jak mu skoczyla na plecy, pewnie jego plecy były bardzo zadowolone, a ten ochroniarz gdyby był spox to by się odwrócił i poszedł a nie tak bokiem - chociaż byśmy tył zobaczyli
A kiss niesamowite powinna być kamerka w tym pomieszczeniu do którego się skierowały.
to co odkryłem po godzinie.
shower, pussy, banana, shake, headbang, karate, sleep, pants, beer, beer.com, stomache, toes, tongue, dance, bar dance (chyba), yoga, ass, knees, pillow, training (chyba), can.
miłej zabawy.

A kiss niesamowite powinna być kamerka w tym pomieszczeniu do którego się skierowały.
to co odkryłem po godzinie.
shower, pussy, banana, shake, headbang, karate, sleep, pants, beer, beer.com, stomache, toes, tongue, dance, bar dance (chyba), yoga, ass, knees, pillow, training (chyba), can.
miłej zabawy.
Ostatnio zmieniony 25 listopada 2004, 02:46 przez Łucja, łącznie zmieniany 1 raz.