F.C JUVENTUS 1-0 Fiorentina
- Juventinha
- Qualità Juventina
ja wcale nie stwierdzilam ze gralismy super, po prostu powiedzialam ze trzeba cieszyc sie ze zwyciestwa bo nie przyszlo latwo, a jeszcze zyskalismy nad rywalami. jak to ktos powiedzial juve sie meczylo, ale wymeczylo zwyciestwo , a milan inter itp nie. i kropka._Jah pisze: uważacie, że to powód do dumy? .
wcale czegos takiego nie powiedzialam!!!!!profanujesz!!!!! niczego nie przewiduje bo nie jestem wrozka.ale wole spojrzec optymistycznie w przyszlosc, a niezadreczac sie pytaniem co bedzie jak juve nie wygra....._Jah pisze: niektórzy nawet przewidują kolejną passę zwycięskich meczy z tego tylko względu, że wczoraj zainkasowaliśmy 3 punkty. nie nawidzę tego pochopnego myślenia. .
tu sie zgodze. nadchodzi seria bardzo ciezkich meczy, dlatego tym lepiej zewygrywamy ze slabszymi teoretycznie rywalami i wypracowujemy przewage, nie sadzisz?_Jah pisze: najbliższe mecze to chwila prawdy. prawdziwą wartość naszego zespołu zobaczymy w tych szlagierowych konfrontacjach. .
lepsze 6 punktow przewagi niz straty. nie wiem dlaczego masz takie pesymistyczne podejscie....ze nie mozna tracic koncentracji to sie zgadzam , te 6 punktow jak narazie nic nam nie daje, ale mniecieszy ze juve jest liderem i to wyraznym_Jah pisze: zapomnijmy o przewadze, gdyż wszystko jeszcze przed nami. ani przez chwilę nie możemy stracić koncentracji. 6pkt? to jedynie 2 mecze.
- Rybeq
- Juventino
viola pokonana. patrzac na uklad tabeli nic w tym dziwneg, ale viola to viola :]
powiedziano juz prawie wszystko, wiec ja moze dopowiem jedna istotna rzecz: zal mi mareski
chce grac w juve ale nie moze 
ps. jak mareska jest traktowany przez fioletowych ? dalej wywieszaja: "mareska nie chcemy cie" ?

powiedziano juz prawie wszystko, wiec ja moze dopowiem jedna istotna rzecz: zal mi mareski

ps. jak mareska jest traktowany przez fioletowych ? dalej wywieszaja: "mareska nie chcemy cie" ?
nie mozesz troche popuscic wodze fantazji, i byc optymista z innymi ?nie nawidzę tego pochopnego myślenia.
Ostatnio zmieniony 12 listopada 2004, 10:59 przez Rybeq, łącznie zmieniany 1 raz.
[']rybeq[']
20.II.2003-3.III.2005
cos sie konczy, cos sie zaczyna.
20.II.2003-3.III.2005
cos sie konczy, cos sie zaczyna.
- Lypsky
- Juventino
Z tego co pamietam na lini Maresca fioletowii zapanowala zgoda.Rybeq pisze: ps. jak mareska jest traktowany przez fioletowych ? dalej wywieszaja: "maeska nie chcemy cie" ?
Niedlugo po tym transparencie powiedzieli ze go akceptuja.
a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
- _Jah
- Juventino
Nie. Mam olbrzymi szacunek do naszych rywali i jestem świadomy, że jeszcze stać ich na podjęcie rywalizacji. Zresztą mam dobry układ z Najwyższym w tej sprawie i nie chcę go złościć takimi gorącymi postawami. Może poczuć się niepotrzebny a do tego dopuścić nie mogę.Rybeq pisze:nie mozesz troche popuscic wodze fantazji, i byc optymista z innymi ?nie nawidzę tego pochopnego myślenia.

Juventinha - czemu do groma mnie cytujesz? i odpowiadasz na mój post tak jakby on był skierowany do Ciebie?

Wielkie romanse, żadnych pocałunków, w ogóle niczego. Bardzo czyste! A jednak wielkie. Uczucia, niewypowiedziane uczucia są niezapomniane... La Vecchia Signora, czyli Stara Dama!
- Juventinha
- Qualità Juventina
zacytowalam, bo sie nie zgadzalam i to prawie w kazdym elemencie
a juz nmiestety tak mam za najpierw mowie <pisze> a potem mysle
zreszta zabrzmialo jak zabrzmialo. jesli troche za bardzo cie zanegowalam to sorki
ale pozwole sobie jeszcze ciebie zacvytowac 8)

ale pozwole sobie jeszcze ciebie zacvytowac 8)
to wie prawie kazdy, dzis kazdy przeciwnik jest silny i mozna stracic punkty z tym najmniej spodziewanym.... np z reggina :? ale w tym momencie to juve dyktuje warunki bo jest na czele, to rywale powinni sie martwic jak nas dogonic, a my jak im odskoczyc jeszcze bardziej, a nie tym ze co bedzie jak nas dogonia.... mamy przewage psychologficzna i trzeba to wykorzystac 8) pozdrowienia dla ciebie :-D postaram sie juz nie cytowac_Jah pisze:Mam olbrzymi szacunek do naszych rywali i jestem świadomy, że jeszcze stać ich na podjęcie rywalizacji.