Tabela wszechczasów
- ADAMJUVENTUSPL
- Juventino
Chiciałbym zobaczyc jak wygląda tabela wszechczasow serie A, czy ktoś nie wie gdzie można ją znaleść, jedyne czego jestem pewnien to to że prowadzi w niej Juve.
Jeżeli by się znalazła to można by ją umieścić na JP.
Jeżeli by się znalazła to można by ją umieścić na JP.
Ostatnio zmieniony 11 listopada 2004, 17:13 przez ADAMJUVENTUSPL, łącznie zmieniany 1 raz.
Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
- ADAMJUVENTUSPL
- Juventino
Znalazłem tą tabelę i piszę tego tylko po to by nbić posta tylko mam w tym dwa cele:
1. myślę że nie tylko ja jestem zainteresowany taką tabelą
2. może dobrze by było dać tą tabelę na JP
specjalnie dodałem ankietę by zobaczyć czy z tym 2 punktem ktoś się jeszcze zgoadza ze mną
Oto link: http://www.ligawloska.ys.pl/historia.php
1. myślę że nie tylko ja jestem zainteresowany taką tabelą
2. może dobrze by było dać tą tabelę na JP
specjalnie dodałem ankietę by zobaczyć czy z tym 2 punktem ktoś się jeszcze zgoadza ze mną
Oto link: http://www.ligawloska.ys.pl/historia.php
Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus
Alessandro Del Piero
Alessandro Del Piero
- Vincitore
- Juventino
No to całkiem przyzowity pomysł z tą tabelą wszechczasów tymbardziej że Juve w niej dominuje bardzo wysoko znajdzuje sie Toro ''Granaty'' Zajmują 6 lokatę. NIe wiem jednak czy ta tabela wypali oczywiście jest tam Juventus ale raczej bardziej jest to stronka o Juve a nei Serie A ale jeżeli coś to ja jestem Za oczywiście jeżeli bedzie na świeżo aktualizowana
- black&white
- Juventino
pierwzsy raz widzę tę tabelę na oczy noi same przyjemne rzeczy zobaczyłem...
możnaby faktycznie walnąć ją na JP, na pewno byłoby to jakieś urozmaicenie, ciekawostka.
możnaby faktycznie walnąć ją na JP, na pewno byłoby to jakieś urozmaicenie, ciekawostka.
Small. A speck in the wide blue sea. 'Tis the last of all the land...
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
A widzisz. Na JP znajdują się nie tylko materiały i informacje o JUVE. Strona jest bardzo rozbudowana i można na niej znakeźć wiele innych ciekawych rzeczy. Np. wiele materiałów o Azzurich,działy o Euro, zdobywcy ,,Zlotej piłki''. Tak więc nie wszystko ma 100% związek z JUVE.Pelson pisze:NIe wiem jednak czy ta tabela wypali oczywiście jest tam Juventus ale raczej bardziej jest to stronka o Juve a nei Serie A ale jeżeli coś to ja jestem Za oczywiście jeżeli bedzie na świeżo aktualizowana
Ja byłbym za wrzuceniem tej tabeli na stronę, tyle, że narazie admini mają inne sprawy na głowie, pozatym jak byłoby z aktualizacją...
Swoją drogą to mam nadzieję, że dożyję 10.000 tys. bramki JUVE :-D Sama tabela robi wrażenie 8) :twisted:

- Asta#8
- Qualità Juventino
Niestety nie masz szans.Ti_Amo_Juventus_Dragon pisze:Swoją drogą to mam nadzieję, że dożyję 10.000 tys. bramki JUVE :-D Sama tabela robi wrażenie 8) :twisted:

- OskarG
- Juventino
A ma ktos linka do tabeli ???Ti_Amo_Juventus_Dragon pisze: A widzisz. Na JP znajdują się nie tylko materiały i informacje o JUVE. Strona jest bardzo rozbudowana i można na niej znakeźć wiele innych ciekawych rzeczy. Np. wiele materiałów o Azzurich,działy o Euro, zdobywcy ,,Zlotej piłki''. Tak więc nie wszystko ma 100% związek z JUVE.
Ja byłbym za wrzuceniem tej tabeli na stronę, tyle, że narazie admini mają inne sprawy na głowie, pozatym jak byłoby z aktualizacją...
Swoją drogą to mam nadzieję, że dożyję 10.000 tys. bramki JUVE :-D Sama tabela robi wrażenie 8) :twisted:
jesli tak to poprosze.
Jesli już wrzucimy tabele wszechczasów to aktualizacje nie bedą dużym problemem jakos sie to załatwi.
Ale narazie nawet nie mamy tej tabeli. i nie wiem kiedy pojawi sie na stronie i nie bede nic obiecywał

narazie prosze o linka najlepiej do najbardziej aktualnej tabeli.

- Asta#8
- Qualità Juventino
Trzeba czytać dokładnie temat od początku... :roll:Oskar8 pisze:A ma ktos linka do tabeli ???Ti_Amo_Juventus_Dragon pisze: A widzisz. Na JP znajdują się nie tylko materiały i informacje o JUVE. Strona jest bardzo rozbudowana i można na niej znakeźć wiele innych ciekawych rzeczy. Np. wiele materiałów o Azzurich,działy o Euro, zdobywcy ,,Zlotej piłki''. Tak więc nie wszystko ma 100% związek z JUVE.
jesli tak to poprosze.
Jesli już wrzucimy tabele wszechczasów to aktualizacje nie bedą dużym problemem jakos sie to załatwi.
Ale narazie nawet nie mamy tej tabeli. i nie wiem kiedy pojawi sie na stronie i nie bede nic obiecywał
narazie prosze o linka najlepiej do najbardziej aktualnej tabeli.
ADAMJUVENTUSPL dał link na początku http://www.ligawloska.ys.pl/historia.php
- Wojtom
- Juventino
Moim zdaniem pomysł z dodaniem tabeli wszechczasow jest bardzo dobry, zwlaszcza, ze swietnie ona wyglada z Juventusem na czele 8)
Mysle, ze aktualizacja tabeli moglaby nastepowac np. co rok. Moze jest to duzy okres czasu, ale wtedy wszystko ładnie by wygladało, i nie zajmowaloby to wiele czasu w trakcie sezonu.
Ogolnie mogloby byc jeszcze bardziej szczegolowe, jak np. na www.juvecentus.too.it
Wszystko zalezy od adminow.
Ja ogolnie jestem za.

Mysle, ze aktualizacja tabeli moglaby nastepowac np. co rok. Moze jest to duzy okres czasu, ale wtedy wszystko ładnie by wygladało, i nie zajmowaloby to wiele czasu w trakcie sezonu.
Ogolnie mogloby byc jeszcze bardziej szczegolowe, jak np. na www.juvecentus.too.it
Wszystko zalezy od adminow.
Alteri vivas oportet, si tibi vis vivere.
- Wessal
- Juventino
Jak to miło ujrzeć, że Juventus jest najlepszy... Ciekawa tabela. Tylko szkoda że trudno porównać np. bramkami bo przecież prawie każdy klub ma inną ilość w SerieA. Ale najwięcej bramek Juve strzeliło 8) Innych klubów strata że tak mało ma ich
Widać, że pierwsze 4 zespoły to chyba aktualnie najlepsze kluby SerieA. Oczywiście nie mówie dokładnie o ten sezon bo np. Roma słabo się spisuje. Ale popatrzcie na ostatnie np. 4 lata. To właśnie Juve, Milan, Inter i Roma wtedy były najlepsze.
Napoli 8... Szkoda, że już się niebędzie mogło podnosić tylko spadać

Napoli 8... Szkoda, że już się niebędzie mogło podnosić tylko spadać

- Bany_DG
- Juventino
Panie dzionizos zele pan interpretujesz wypowiedz asty on sie cieszy z tego ze juve jest na 1 miejscu a "inny" klub na 6 i cieszy sie z tego ze TURYN rzadzi we włoszech a nie JUVE (juve tak) torino (nie) turyn (tak)Dionizos pisze:Nie wiem czemu cieszy sie tak wysoka pozycja naszych wrogow... zreszta ich scudetta to byly stare czasy 8) ...Asta#8 pisze: Bardzo cieszy bardzo wysoka pozycja Juve. Torino na 6. Turyn rządzi we Włosech!!

:lol: