Kibice Juve (06 Clan) a... Legia..
- Sahal
- Juventino
Za to nalezy sie kolejna zolta kartka. Poza tym poczytaj swoje wczesniejsze wypowiedzi, bo zauwazylem tutaj pewna niekonsekwencje. Ale w sumie nie dziwie sie, bo zauwazylem, ze masz nieco zawezony swiatopoglad, a dodatkowo kompleksy.[/b]Chłopie! Mnie to wisi i powiewa, czy Juve sobie wybierze legie czy Wisłę - szczerze mnie to nie obchodzi, bo to i tak taka "przyjaźn" właśnie w cudzysłowiu. Niech i piłkarze Juve przyjada odwiedzić legionistów, czy na odwrót - spływa mi to :lol:
- Sahal
- Juventino
Wielkie LOL!!! Gościu, nie osmieszaj sie. Jakos na zadnym forum kibicow nie zauwazylem, zeby ktokolwiek z Legii probowal sie przed wislakami w jakikolwiek sposob chwalic jakimis zgodami. Zreszta w druga strone tez to nie dziala.Jaka zazdrosc, wes chlopie sie zastanow co mowisz. Dla mnie a za mnie Legia moze miec układy z Realem Madryt czy też Milanem, a i nawet z Juve, tylko powiem jedno ze Warszawiaki benda sie podniecac tym ze maja zgode z 06 Clan a Wisła nie ma. Niech sobie mają ale w piłce maja znaczenia takie układy tylko to co sie na boisku dzieje, a ostatnie wyniki wskazują na to ze Legii te wyniki jakoś nie bardzo idą, a Wisle wręcz przeciwnie. :!: :twisted: :twisted: :evil:
Jeszcze wieksze LOL za to drugie zdanie. Pozostan przed telewizorem. Tam jest cola, popcorn i cieple kapcie.
Do modów: Nie jestem juventini. Jestem legionista, wiec zmiencie mi podpis z laski swojej. Thx
Za to,ze jestes nowy nie bedzie ostrzezenia za 2 posty pod soba 8) Nastepnym razem uzyj opcji "zmien",a bedziesz mogl dopisac to co chciales do poprzedniego swojego posta dodac.Tak wiec zapoznaj sie troszke z regulaminem

- Ulisses
- Qualità Juventino
Ja powiem tyle: Mnie to nie interesuje jaki klub ma z kim zgode, bo uważam to za smieszną sprawe :lol: Jesli chodzi o "zgode" Legii, czy nawet pokazywanie sie ich na trybunach Juve to mnie to cieszy. Dla mnie mogłby to byc nawet zespoł Świtu Nowy Dwór. Ważne, że polacy maja w tym dopingu swoja cząstke
Jak jest to juz Legia czy byłaby Wisła to tym bardziej można się cieszyć, bo to renomowane polskie zespoły - stwierdzam to obiektywnie.

- norTHSide(L)
- Juventino
FORZA JUVE(L) FORZA LEGIA www.06clan.it ----- www.06clan.it/juvefiorentina200405.jpg
Ostatnio zmieniony 11 listopada 2004, 17:11 przez norTHSide(L), łącznie zmieniany 1 raz.
- Martin
- Juventino
Hmm zastanowcie sobie o czym wy mowicie???
Spotkalo sie paru gosci, ktorzy kibicuja Juve i Legii. Spotkanie fanow. Nic wiecej. Jedni zaprosili drugich na mecz. Ci wywiesili flage. I juz wielka feta, afera czy co tam jeszcze ktos wymysli.
To nie jest zadna zgoda klubow. Pojechali, wywiesili flage i koniec.
Czy jak ktos z JP by pojechal i wywiesil zarąbisty banner JuvePoland na Curva Sud czy Nord to tez byscie gadali ze JP ma wtyki w glownej siedzibie??
Normalne wydarzenie. Bardzo czesto zdarza sie ze flagi nawet z azji wisza na Delle ALpi. Ja sam jak bylem to meczu z Milanem to widzialem obok mnie ludzi chyba z 10 krajow (Francja, Niemcy, Anglia, Chiny...). Pojedynczy przypadek.
Nie robcie z tego wielkiego "halo"/
Spotkalo sie paru gosci, ktorzy kibicuja Juve i Legii. Spotkanie fanow. Nic wiecej. Jedni zaprosili drugich na mecz. Ci wywiesili flage. I juz wielka feta, afera czy co tam jeszcze ktos wymysli.
To nie jest zadna zgoda klubow. Pojechali, wywiesili flage i koniec.
Czy jak ktos z JP by pojechal i wywiesil zarąbisty banner JuvePoland na Curva Sud czy Nord to tez byscie gadali ze JP ma wtyki w glownej siedzibie??
Normalne wydarzenie. Bardzo czesto zdarza sie ze flagi nawet z azji wisza na Delle ALpi. Ja sam jak bylem to meczu z Milanem to widzialem obok mnie ludzi chyba z 10 krajow (Francja, Niemcy, Anglia, Chiny...). Pojedynczy przypadek.
Nie robcie z tego wielkiego "halo"/
Log in: 15.12.1997
Log out: 31.03.2013
Log out: 31.03.2013
- Lypsky
- Juventino
Tymczasem ty splywaj z forum na siedem dni :lol:Wajron pisze: Niech i piłkarze Juve przyjada odwiedzić legionistów, czy na odwrót - spływa mi to :lol:
Raczej nie ;] Nie da rady ;]
a bylo tak pieknie 8)
Kiedys bedzie pieknie

Skad wiesz ze mala grupa??Co z tego ze oni sa Rzymianami??My jestemy Polakami i kibicujemy Juve :roll:Wajron pisze:UPDATE: 06 clan to przecież zwykli kibice Juventusu zebrani w jakąś małą paczkę w dodatku to rzymianie :lol:
Gadasz coraz wieksze glupoty ale nie moge tych bzdur tak zostawic.Wajron pisze: Nie wiem wogóle o jakiej zgodzie mowa! Kto ich upoważnił do zawarcia jakiejś rzekomej zgody ? To tak jakbym ja z kumplami spotkał się z kibicami Juve z Florencji i uznaliśmy, że jest zgoda między naszymi klubami 8)
06 Clan jest ugrupowaniem.
Oficjalna grupa kibicow (cos takiego jak fancluby).
Co to twojej grupy z kumplami to nawet nie chce mi sie tego komentowac :lol:
Twoje kolejne posty dobitnie pokazuje ze jes to zazdrosc.Coraz bardziej sie pograzasz.paku pisze:Jaka zazdrosc, wes chlopie sie zastanow co mowisz.
:lol: pierwsza osoba od ktorej slysze taka bzdurepaku pisze: Dla mnie a za mnie Legia moze miec układy z Realem Madryt czy też Milanem, a i nawet z Juve, tylko powiem jedno ze Warszawiaki benda sie podniecac tym ze maja zgode z 06 Clan a Wisła nie ma.
Dobre dobre :lol:Sahal pisze:Jeszcze wieksze LOL za to drugie zdanie. Pozostan przed telewizorem. Tam jest cola, popcorn i cieple kapcie.
a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
- Ultras
- Qualità Juventino
- Podziekował: 7 razy
wiem o tym. Tylko, że na legialive nie ma starszych zdjęć niż te, które wrzuciłem :?adinockm pisze: co do wypowiedzi "ULTRASA" powiedziales zeby chociaż zobaczyć zdjecia z meczu z Polonią Warszawa, zapewnie cię ze Legia zrobila jeszcze lepsze oprawy niz na tych debrach Warszawy
Co do tematu to jak czytam wypowiedzi dzieci, kóre piszą, ze inne kluby zazdroszczą Legii kontaktow z Juve to mi sieś miać chce. Jeżeli nie macie pojecia o czym piszecie to PO JAKĄ CHOLERE PISZECIE COKOLWIEK

Oficjalnie w grupie jest ponad 30 osob. Przynajmiej tak twierdzą LegioniściDjJuve pisze:Skad wiesz ze mala grupa??Co z tego ze oni sa Rzymianami??My jestemy Polakami i kibicujemy Juve
- Lypsky
- Juventino
Oj Ultrasik UltrasikUlTrAs pisze:wiem o tym. Tylko, że na legialive nie ma starszych zdjęć niż te, które wrzuciłem :?adinockm pisze: co do wypowiedzi "ULTRASA" powiedziales zeby chociaż zobaczyć zdjecia z meczu z Polonią Warszawa, zapewnie cię ze Legia zrobila jeszcze lepsze oprawy niz na tych debrach Warszawy
http://www.legialive.pl/galeria/
niestety tych najladniejszych nie ma

http://www.cyberfani.ultras.pl/zdjecia/03wisla1_f5.jpg
http://www.cyberfani.ultras.pl/zdjecia/ ... _f2_12.jpg
http://www.cyberfani.ultras.pl/zdjecia/04wisla1_f24.jpg
http://www.cyberfani.ultras.pl/zdjecia/04gks1_f123.jpg
http://www.cyberfani.ultras.pl/zdjecia/ ... a2_f16.jpg
to jest ladne

Temat jak temat.Ostra dyskusja a ze niektorzy wypisuja farmazony lub nie wytrzymuja im nerwy to juz powinienes sie do tego przwyczaic.UlTrAs pisze:Co do tematu to jak czytam wypowiedzi dzieci, kóre piszą, ze inne kluby zazdroszczą Legii kontaktow z Juve to mi sieś miać chce. Jeżeli nie macie pojecia o czym piszecie to PO JAKĄ CHOLERE PISZECIE COKOLWIEK:!: :!: :evil: :evil: bosh... po pierwsze to nie jest żadna zgoda :!: i pewnie żadnej zgody z tego nie bedzie :!: no ale niektórzy nie rozróżniają ukladów między klubami (grupami kibiców) a zgodami. Już nawet nie mam zamiaru zaglądać do tego tematu to zaczyna to być po prostu śmieszne i żałosne :lol: :lol:
Na tym forum temat klubow z polskiej ligi a w szczegolnosci Legii jest dosyc drazliwy

Szczerze mowiac watpie aczkolwiek sam nie wiem wiec nie bede wypisywal rzeczy z kosmosuUlTrAs pisze:Oficjalnie w grupie jest ponad 30 osob. Przynajmiej tak twierdzą Legioniści
Ostatnio zmieniony 11 listopada 2004, 13:05 przez Lypsky, łącznie zmieniany 2 razy.
- fredi
- Juventino
Niech 06 Clan ma se zgode z kim chcę ja i tak będę kochał Juventus .. mnie to nie interesuje z kim oni się przyjaźnią mają takie prawo jak każdy inny (przecież to tylko 06 Clan)..
- wErOn
- Juventino
Jak widać niektórzy sądzą, że jest oficjalna zgoda :lol: Legioniści - zbyt to wyolbrzymiacie! Jak powiedział Martin - nie ma w tym nic specjalnego, że legioniści wywiesili flagę na stadionie Juve, więc nie wiem po co wywołaliście całe to zamieszanie. Jak podkreślili to koledzy - zwykła grupka kibiców Juve (sory DJ - zatwierdzona grupa kibiców pod nazwą 06 clan :lol: ) spotkała się z legionistami, zagrali meczyk, poszli na browar i do widzenia. Nie widzę tu nic nadzwyczajnego. Więcej się w tym temacie nie wypowiem!UlTrAs pisze:Co do tematu to jak czytam wypowiedzi dzieci, kóre piszą, ze inne kluby zazdroszczą Legii kontaktow z Juve to mi sieś miać chce. Jeżeli nie macie pojecia o czym piszecie to PO JAKĄ CHOLERE PISZECIE COKOLWIEK:!: :!: :evil: :evil: bosh... po pierwsze to nie jest żadna zgoda :!: i pewnie żadnej zgody z tego nie bedzie :!: no ale niektórzy nie rozróżniają ukladów między klubami (grupami kibiców) a zgodami. Już nawet nie mam zamiaru zaglądać do tego tematu to zaczyna to być po prostu śmieszne i żałosne :lol: :lol:
(..)z każdą godziną, z każdą minutą uczę się ciebie człowieku.. z każdą sekundą i z każdą chwilą jestem głupszy(..)
Wolność i kapitalizm!
Wolność i kapitalizm!
- wo(L)sz17
- Juventino
co do opraw Legii to wejdzcie na stronę www.legia.za.pl Kłucicie się tu kto ma najlepsze oprawy, ale przy ocenianiu takich rzeczy bierze się rówież możliwości. Milan i Juve dzięki swoim stadioną mogą zrobić dużo więcej, zobaczymy co będzie na Legii jak stadion wybudują (mam nadzieje).
Mnie osobiście cieszy układ because LEGIĘ kocham, a JUVE (no i jeszcze MU) to moje ulubione kluby zagraniczne. Po wczorajszym meczu widać, że kibice (L) korzystają z zaproszeń (kilka osób wątpiło w to że pojadą). Jeżeli ktoś jest naprawde kibicem JUVE to to nie powinno wpłynąć na jego stosunek. A poza tym widać, że stosunki są coraz lepsze, więc nie waidomo co to bedzie za pare miesięcy.
PS. WITAM WSZYSTKICH FORUMOWICZÓW
Mnie osobiście cieszy układ because LEGIĘ kocham, a JUVE (no i jeszcze MU) to moje ulubione kluby zagraniczne. Po wczorajszym meczu widać, że kibice (L) korzystają z zaproszeń (kilka osób wątpiło w to że pojadą). Jeżeli ktoś jest naprawde kibicem JUVE to to nie powinno wpłynąć na jego stosunek. A poza tym widać, że stosunki są coraz lepsze, więc nie waidomo co to bedzie za pare miesięcy.
PS. WITAM WSZYSTKICH FORUMOWICZÓW
- paku
- Juventino
I ktos tu mówił ze nigdzie sie nie spotkal na forach z chwaleniem sie ... Pomysl zanim cos powiesz :twisted:norTHSide(L) pisze::twisted: FLAGA LEGII NA DEL ALLPI :twisted: FORZA JUVE(L) FORZA LEGIA www.06clan.it ----- www.06clan.it/juvefiorentina200405.jpg
A co do Kapci, coli i popcornu to podejrzewam ze jestem bardziej związany z piłką niż mógłbys sobie to wyobrazic
- Lypsky
- Juventino
Legionisci moze wyolbrzymiaja a kibice innych klubow (np. Wisly)strasznie sie burza :roll:Wajron pisze:Jak widać niektórzy sądzą, że jest oficjalna zgoda :lol: Legioniści - zbyt to wyolbrzymiacie!
Zostali zaproszeni na mecz Juve wiec wywiesili.Wajron pisze:Jak powiedział Martin - nie ma w tym nic specjalnego, że legioniści wywiesili flagę na stadionie Juve, więc nie wiem po co wywołaliście całe to zamieszanie.
Oczywiscie na Delle Alpi jest duzo flag z roznych krajow ale Legionisci nie pojechali tam bo nie mieli co do roboty a zostali zaproszeni przez 06Clan.
Jest to mala roznica.
Wcale nie dowiedzenia co pokazuja ostatnie derby Stolicy i mecz Juve z viola.Wajron pisze: Jak podkreślili to koledzy - zwykła grupka kibiców Juve (sory DJ - zatwierdzona grupa kibiców pod nazwą 06 clan :lol: ) spotkała się z legionistami, zagrali meczyk, poszli na browar i do widzenia.
Nie wiem co w tym smiesznego :roll: Warunek 8) :lol:Wajron pisze:zatwierdzona grupa kibiców pod nazwą 06 clan :lol:
Tez nie widze w tym nic nadzwyczajnego ze kibice dwoch klubow maja ze soba bardzo dobry kontakt lecz nie rozumiem dlaczego niektorzy(w tym takze ty) tak sie strasznie burzyli :?Wajron pisze:Nie widzę tu nic nadzwyczajnego.
Jest jakis plusWajron pisze:Więcej się w tym temacie nie wypowiem!

Ostatnio zmieniony 11 listopada 2004, 14:57 przez Lypsky, łącznie zmieniany 1 raz.
- Ultras
- Qualità Juventino
- Podziekował: 7 razy
Ja za Legią jak już mówilem nie przepadam. Do kibiców Legii mam jednak spory szacunek chociażby za to co prezentują na swoim stadionie. A tak wogóle to ja nie wiem dlaczego komuś przeszkadza dobry kontakt kibiców na linii Warszawa- Turyn. Przecież to nie piłkarze zawarli pakt ( :roll:
) między sobą. A podobno jesteście kibicami Juventusu a nie jego kibiców

nie wszyscyDjJuve pisze:Legionisci moze wyolbrzymiaja a kibice innych klubow (np. Wisly)strasznie sie burza :roll:Wajron pisze:Jak widać niektórzy sądzą, że jest oficjalna zgoda :lol: Legioniści - zbyt to wyolbrzymiacie!