Roma wyrzuciła z kadry Cassano!
- paku
- Juventino
Antonio Cassano nie zagra w najbliższym czasie w barwach Romy. 22-letni pomocnik został bowiem wyrzucony z kadry zespołu - poinformowała jedna z agencji.
"On nie ma respektu wobec kolegów z drużyny, trenera i prezydenta klubu. To nie było do zaakceptowania" - powiedziała Rosella Sensi, dyrektor generalny w rzymskim klubie.
Na razie nie wiadomo, czy Cassano, który jest z Romą związany kontraktem do 2006 roku, zostanie sprzedany w przerwie zimowej.
żródło: http://sport.onet.pl/1005575,wiadomosci.html
Dla mnie jest to okazja do pozyskania tego gracza, Moggi staraj się !!
"On nie ma respektu wobec kolegów z drużyny, trenera i prezydenta klubu. To nie było do zaakceptowania" - powiedziała Rosella Sensi, dyrektor generalny w rzymskim klubie.
Na razie nie wiadomo, czy Cassano, który jest z Romą związany kontraktem do 2006 roku, zostanie sprzedany w przerwie zimowej.
- wErOn
- Juventino
Zła wiadomość dla romowców, oj zła :twisted: Sam nie wiem co o tym myśleć, niech chlopak odpocznie od futbolu trochę czasu, może zmądrzeje, bo póki co to odwala niezłe jajapaku pisze:Antonio Cassano nie zagra w najbliższym czasie w barwach Romy. 22-letni pomocnik został bowiem wyrzucony z kadry zespołu - poinformowała jedna z agencji.
Coraz mniej popieram jego transfer do Juve, bo jeśli ma nas rozpierniczać od środka to niech trzyma się od nas z daleka, najlepiej niech wyjedzie do tej Chelsea i tam pogrzeje ławeczke z rok, potem niech wróci do Włoszech, może go ktoś przyjmie i wreszcie weźmie się za robotę! Niech bierze przykład ze Zlatana, są w podobnym wieku, obaj mają złe charakterki, jednak Zlatan odstawił nabok fochy i walczy. Mam nadzieję, że jeżeli dojdzie do transferu Antonio do Juve to, że wyjdziemy z tego na plus.
P.S
4 romowiec w barwach Bianconerich w ciągu roku

(..)z każdą godziną, z każdą minutą uczę się ciebie człowieku.. z każdą sekundą i z każdą chwilą jestem głupszy(..)
Wolność i kapitalizm!
Wolność i kapitalizm!
- lukask1
- Juventino
- bartusek
- Juventino
Niooom ja tam jestem za przyjściem do Juve !!! Przeciez w koncu chłopak zmadrzeje i nie bedzie sie ze wszystkimi kłócić !!! Zreszta przeciez w Juve tez bedzie go mozna odsunac od skladu jesli by siem jednak nie dal utemperowac !!! Jest to bardzo dobry moment na pozyskanie tego zawodnika !!!
- Maciek11
- Juventino
To jest bardzo, bardzo dobry piłkarz, moim zdanie jedyny we Włoszech, który w najblizszym czasie może zastąpić Del Piero. Ale niestety charakter ma całkowicie różny od Alexa. Jeśli Juve go kupi, to długo nie bedzie pewności, co do tego transferu. Ale jeśli Cassano przestanie pajacować, to na długie lata stanie się najlepszym włoskim piłkarzem - takie jest moje zdanie.
- ballack13
- Juventino
hmm pytanie jest jedno czy po przejsciu do juve sie zmieni czy bedzie dalej takim samym upartym chlopakiem ??
ryzyko jest duzo
dlatego niechcial bym go jeszcze w Juve
bo moze popsuc atmosfere i kasa zostanie wydana w błoto
ryzyko jest duzo
dlatego niechcial bym go jeszcze w Juve
bo moze popsuc atmosfere i kasa zostanie wydana w błoto
- leniup
- Redaktor
No i teraz nie wiadomo co o nim myśleć. :? Jest bez wątpienia wielkim talentem mogącym być przyszłością Juve i włoskiej piłki ale równie dobrze moze być dalej nie posłuszny i po pół roku znowu wylecieć z Juve jeśli go kupimy.
Wybór jest więc trudny a nawet bardzo trudny. Ja jestem za opcją 50% na 50%. Niech Moggi wybierze i zrobi co uważa za słuszne a napewno Juve wyjdzie na tym dobrze.
Poczekamy (do zimy) zobaczymy
Wybór jest więc trudny a nawet bardzo trudny. Ja jestem za opcją 50% na 50%. Niech Moggi wybierze i zrobi co uważa za słuszne a napewno Juve wyjdzie na tym dobrze.
Poczekamy (do zimy) zobaczymy
- Filus
- Juventino
Przypominam, że kiedy trenerem Romy był Capello, wybryki Cassano były znacznie mniejsze i nie robiono z nich afery, bowiem załatwiano je w kręgu drużyny. Sądzę, że dokładnie tak samo będzie w Juve, a może Cassano spokornieje?
- Jędruś
- Juventino
Dlatego też nie chcem tego piłkarza w Turynie.Boję się, że Cassano może niepotrzebnie zepsuć atmosfere w drużynie, tak jak to zrobił w Romie :? .paku pisze:On nie ma respektu wobec kolegów z drużyny, trenera i prezydenta klubu.Dla mnie jest to okazja do pozyskania tego gracza, Moggi staraj się !!
- Andryk
- Juventino
nie zdziwie sie jak zostanie wyrzucony z klubu!!! W juve to on napewno nie ma czego szukać, ja przynajmniej nie zamierzam przygaldac sie jego kaprysom. jak wyląduje na bruku Antonio Cassano to napewno Real sie nim zainteresuje i tam soebi powrzeszczy. To jest wielki talent, jak wielu twierdzi bez przeszkó przejdze do Juve, Pytam sie po co? alex, treze, zlatan zaleyeta - czego nam wiecej potrzeba?
- Seiru
- Juventino
Mam mieszane uczucia co do tego potencjalnego transferu.
Z jednej strony niewatpliwie wielki talent, a z drugiej jakbysmy mieli za niego dac kupe kasy i robiłby takie wyskoki jak teraz w Rzymie to dziekuje postoje...
Jeżeli Roma juz zdecyduje sie go sprzedac to nie ma innej mozliwosci niz Juve, sam zawodnik chyba chce zostać we Włoszech...
Z jednej strony niewatpliwie wielki talent, a z drugiej jakbysmy mieli za niego dac kupe kasy i robiłby takie wyskoki jak teraz w Rzymie to dziekuje postoje...
Jeżeli Roma juz zdecyduje sie go sprzedac to nie ma innej mozliwosci niz Juve, sam zawodnik chyba chce zostać we Włoszech...
non mollare mai
- Wessal
- Juventino
A jednak został wyrzucony. Del Neri widocznie nie przepadał za Cassano i go wyrzucił. To teraz jak go wyrzucił to możemy go pozyskać za darmo tak. To taksamo jakby mu wygasł kontrakt. Czy się nie myle. On podajże chciał grać dla Juventusu to może zostanie piłkarzem Bianconerich. Ja na miejscu Romy nigdy bym go nie wyrzucił. Jest on młody, szybki gole strzela non-stop. Czego chcieć więcej? W takiej sytuacji Romy jednak dałbym mu jeszcze szanse. To będzie kolejne osłabienie Romy no ale... to ich sprawa.
EDIT:
Soras Seiru. Nie miałem zbytnio czasu i przeczytałem tylko 1 post.
EDIT:
Soras Seiru. Nie miałem zbytnio czasu i przeczytałem tylko 1 post.
Ostatnio zmieniony 07 listopada 2004, 10:52 przez Wessal, łącznie zmieniany 1 raz.
- Seiru
- Juventino
Mylisz sie! On został odsunięty od składu, a nie zwolniony z klubu :!:_juvel_ pisze:A jednak został wyrzucony. Del Neri widocznie nie przepadał za Cassano i go wyrzucił. To teraz jak go wyrzucił to możemy go pozyskać za darmo tak. To taksamo jakby mu wygasł kontrakt. Czy się nie myle. On podajże chciał grać dla Juventusu to może zostanie piłkarzem Bianconerich. Ja na miejscu Romy nigdy bym go nie wyrzucił. Jest on młody, szybki gole strzela non-stop. Czego chcieć więcej? W takiej sytuacji Romy jednak dałbym mu jeszcze szanse. To będzie kolejne osłabienie Romy no ale... to ich sprawa.
Czyli jak bedzie go chcieli to pare ładnych groszy bedziemy musieli dac
non mollare mai