Bayern M. 0-1 JUVENTUS F.C

Przedmeczowe przewidywania, gorące pomeczowe dyskusje, wasze oceny gry Juve i poszczególnych zawodników.
Zablokowany
WladeK

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 listopada 2004, 15:11

Ja powiem tylko tyle:
Szczęscie Sprzyja LEPSZYM!!!! :D :D :D

ADAMJUVENTUSPL

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 listopada 2004, 17:13

Oglądałem przed chwilą retransmisję tego meczu na Eurosprcie i dla mnie to wszystko jest trochę przesadzone, w tym meczu było widać że Juve gra na remis i bardzo umiejętnie sie bronili, trzeba również zauważyć że Juve próbowało wciągać piłkarzy Bayernu na swoiją połowę by potem wyprowadzać kontry. Juventus bardzo umiejętnie się bronił, zresztą z tego co napisaliście to wynikało że Buffon miał bardzo często piłkę w rękach jednak tak nie było obrona dobrze się spisywała nie licząc tej akcji z końcówki meczu. Zresztą obrona Bayernu również się świetnie spisywała.
A pozatym Borek pierwszę połowę skomentował tak: "pierwsza połowa dosyć wyrównana". A jak mówi to taki dziennikarz jak Borek, tym bardziek ze jest kibicem Milanu i Realu to musi coś w tym być.
Myślę że Juve gra tak jak im przeciwnik pozwala.
A co do bramki Del Piero to widzę że jedni bardzo się tym podniecają a drudzy mówią że to nic wielkiego i myślę że obie strony przesadzają.
Zwolennicy za bardzo się tym podniecają, a przeciwnicy nie widzą w tym nic wielkiego, według mnie 80% w tej bramce to zasługa Zlatana a reszta Alexa ze był tam gdzie trzeba. A pozatym ja nigdy nie oceniam piłkarzy po jednej akcji tylko po całym meczu, według mnie obaj nasi napastnicy zagrali niezły mecz, jednak według mnie najlepsi byli Buffon, Cannavaro i Camoranesi, takie jest moje zdanie.

A tak na marginesie to Kahn chyba lubi Alexa bo to już drugi prezent który dał Alexowi tylko że tym razem Del Piero go wykorzystał.

Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus

"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
_Jah

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 listopada 2004, 20:02

niesamowita konsekwencja naszej drużyny. to już jest przecież czwarty z rzędu mecz, który kończy się 'włoskim rezultatem" - 1:0. jestem pod wielkim wrażeniem.

śmieszą mnie komentarze zbulwersowanych kibiców bayernu. a to dlatego, gdyż w tym momencie zespół z bawarii staje się dla nas jedynie miłą przeszłośćią. owszem, mieliście przewagę, której jednak nie potrafiliście przełożyć na wynik. tym samym swoich pretensji i zażaleń nie kierujcie w naszą stronę. nikt z nas przecież nie zapewniał, że gra naszego zespołu będzię budziła wasz zachwyt. mba, wszyscy spodziewaliśmy się takiego właśnie meczu i wszyscy jesteśmy zadowoleni z końcowego rezultatu, który zapewnił nam awans na 2 kolejki przed końcem rozgrywek grupowych. biorąc pod uwagę potknięcie ajaxu bardzo prawdopodobne, że mowa jest tutaj o 1 miejscu w stawce. osiągnięte zostało to stosunkowo małym nakładem sił i chociażby ten fakt powinien wyzwolić w was szacunek do naszych barw.

mówienie o szczęściu, fuksie w sytuacji, kiedy nie potrafi się umieścić piłki w siatce w ciągu 90 minut jest grubą przesadą.

Wielkie romanse, żadnych pocałunków, w ogóle niczego. Bardzo czyste! A jednak wielkie. Uczucia, niewypowiedziane uczucia są niezapomniane... La Vecchia Signora, czyli Stara Dama!
Zablokowany