Pytania male i mniej znaczace (inne tematy)
- RadeKas
- Juventino
Mam niesamowity problem. Potrzebuje piesni wojskowych, poniewaz moja klasa przygotowuje apel na 11 listopada. Musze jakos zalatwic te tytuly:
"Wojtenko, Wojenko"
"O moj rozmarynie"
"Maszeruja strzelcy"
"Pierwsza kadrowa"
"Marsz I Brygady"
"Jak to na wojence ladnie jest, ulani ulani"
"Mazurek Dabrowskiego"
Jakby ktos mial to na kompie to bardzo prosze o kontakt na:
gg - 5069694
ewentualnie na PW.
No a moze ktos wie skad to sciagnac. Za wszelka pomoc bede bardzo wdzieczny.
"Wojtenko, Wojenko"
"O moj rozmarynie"
"Maszeruja strzelcy"
"Pierwsza kadrowa"
"Marsz I Brygady"
"Jak to na wojence ladnie jest, ulani ulani"
"Mazurek Dabrowskiego"
Jakby ktos mial to na kompie to bardzo prosze o kontakt na:
gg - 5069694
ewentualnie na PW.
No a moze ktos wie skad to sciagnac. Za wszelka pomoc bede bardzo wdzieczny.
srali muszki będzie wiosna
- miccoli
- Juventino
Najlepszy zespol muzyczny tego lata_juvel_ pisze:Czy może ktoś mi powie skąd jest zespół O-Zone. Bo mi się coś wydaje że Skandynawia ale pewny nie jestm. Albo jacyś cyganie :? Powie mi ktos coś na ten temat?

...
- pan Zambrotta
- Juventino
poszukuję muzyczki co leci w tle podczas reklamy nikefootball z Henrym. Jakby ktoś mi zapodał linka z tą piosenką byłbym wdzięczny do końca świata i jeden dzień dłużej.
- wErOn
- Juventino
Kolejne pytanie dotyczące muzy z reklamy:
Chodzi o piosenkę z reklamy CCC - Lasocki, ta reklama na której siedzą na kanapie jakieś dziewuszki i mają buciki od lasockiego
Muza taka trochę hiphopowa, rnb - trudno to określić. Pomocy :roll:
Chodzi o piosenkę z reklamy CCC - Lasocki, ta reklama na której siedzą na kanapie jakieś dziewuszki i mają buciki od lasockiego

(..)z każdą godziną, z każdą minutą uczę się ciebie człowieku.. z każdą sekundą i z każdą chwilą jestem głupszy(..)
Wolność i kapitalizm!
Wolność i kapitalizm!
- KwiAtek
- Juventino
Andreas Johnson - "Glorious"Mee_too pisze:Potrzebuje tytul piosenki z reklamy Nutelli . Tej aktualnej , ktora od czasu do czasu pojawia sie w tv.
Z gory thanks.
The Home Game- Skeewiff vs. Big Les a skad sciagnac to juz nie wiem :roll:pan Zambrotta pisze:poszukuję muzyczki co leci w tle podczas reklamy nikefootball z Henrym. Jakby ktoś mi zapodał linka z tą piosenką byłbym wdzięczny do końca świata i jeden dzień dłużej.
Na przyszlosc polecam strone www.reklamy.tv
"Gypsy, give me your tears. If you will not give them to me, I will take them from you!"
- M.
- Juventino
Mam problem z Azureusem. Ściągam sobie Fifę 2005 i mam strasznie wolny transfer. Mam Neostrade 128 kb/s i jak ściągam coś za pomocą np. FlashGate to mam prędkość ok. 15 kb/s, a w Azureusie tylko 2kb/s :shock: Czy Wy też tak macie i czy to jest normalne? Jeśli nie to jak można przyspieszyć ściąganie? Acha i co to jest prędkość wysyłania, która u mnie zawsze jest wyższa niż prędkość pobierania? Czy to też można wyłączyć? :roll:
:roll:
- Pawciosss
- Juventino
Prędkość wysyłania - ile kb/s wysyłasz do osób ,które obecnie ssają od Ciebie ten fragment pliku który masz.Diego pisze:Mam problem z Azureusem. Ściągam sobie Fifę 2005 i mam strasznie wolny transfer. Mam Neostrade 128 kb/s i jak ściągam coś za pomocą np. FlashGate to mam prędkość ok. 15 kb/s, a w Azureusie tylko 2kb/s :shock: Czy Wy też tak macie i czy to jest normalne? Jeśli nie to jak można przyspieszyć ściąganie? Acha i co to jest prędkość wysyłania, która u mnie zawsze jest wyższa niż prędkość pobierania? Czy to też można wyłączyć? :roll:
Z tą prędkością to tak jest ,że z reguły w p2p jest mniejsza prędkość

Myślę ,że lepiej załatwić od kogoś fifę ,bo z podaną prędkością na grę będziesz czekał wieki

- M.
- Juventino
thx Pawciosss
Mam jeszcze jedno pytanie z Azureusem. Otoż w rubryce rozmiar jest napisane 1,34 GB czyli 1340 mb. Ściągnięte mam 915,5 mb, a w procentach pisze mi, że ściągnąłem tylko 59,9%. Przyjmując, że ściągnąłem 59,9% to z prostego rachunku wynika, że 100% to około 1528 mb! To ile właściwie zajmuje moja Fifa? :roll:
Mam jeszcze jedno pytanie z Azureusem. Otoż w rubryce rozmiar jest napisane 1,34 GB czyli 1340 mb. Ściągnięte mam 915,5 mb, a w procentach pisze mi, że ściągnąłem tylko 59,9%. Przyjmując, że ściągnąłem 59,9% to z prostego rachunku wynika, że 100% to około 1528 mb! To ile właściwie zajmuje moja Fifa? :roll:
:roll:
- RadeKas
- Juventino
E tam... wcale nie trzeba czekac wieki. Wystarczy troche cierpliwosci i szczescia przy wyborze pliku do sciagania.
Ja uzylem Overneta i scaignalem w FIFE w 4 dni, mimo tego ze sciagalo sie zazwyczaj kolo 3 kb/s, ale jednak transfer dziala ciagle i powolutku ale dobrnelo jakos do kaca. Teraz moge spokojnie sobie grac
.
ps. jak bedzie ktos chcial uzywac Overneta, to znajdzcie plik FIFA 2005 francais costam costam. To wlasnie to sciagalem.
Ja uzylem Overneta i scaignalem w FIFE w 4 dni, mimo tego ze sciagalo sie zazwyczaj kolo 3 kb/s, ale jednak transfer dziala ciagle i powolutku ale dobrnelo jakos do kaca. Teraz moge spokojnie sobie grac

ps. jak bedzie ktos chcial uzywac Overneta, to znajdzcie plik FIFA 2005 francais costam costam. To wlasnie to sciagalem.
srali muszki będzie wiosna