Reggina 2-1 Juventus (Serie A)
- Sergi
- Juventino
Tak po prawdzie, to właśnie Juventus zdaje się nie mieć silnej ławki. Dlatego potrzebne są znaczące wzmocnienia przed następnym sezonem.
Juventus w ogóle od paru dobrych lat nie kupuje wielu "gwiazd". A jednak drużyna jest bardzo solidna, a może właśnie dlatego, że proporcje są tutaj odpowiednio wyważone, bardziej niż w innych drużynach Serie A.
Juventus w ogóle od paru dobrych lat nie kupuje wielu "gwiazd". A jednak drużyna jest bardzo solidna, a może właśnie dlatego, że proporcje są tutaj odpowiednio wyważone, bardziej niż w innych drużynach Serie A.
E' BIANCONERA LA NOSTRA BANDIERA
- Medi
- Qualità Juventino
Juve jest solidną drużyną, ale zauważ, że tylko na ligę, w LM ostatnio była posucha, dopiero w tym roku pokazaliśmy co potrafimy ale i tak dzięki świetnej dyspozycji Alexa do kontuzji z Atalantą i Nedveda (o reszcie oczywiście nie zapominam). A np zeszłym roku wylecieliśmy właśnie przez kontuzje i słabą formę podstawowych przez brak odpowiednich rezerw. Rezerwy są po to żeby dawały odpocząć podstawowym na ważne mecze, a tutaj na nikogo nie można liczyć, jedynie u Birindela widać znaczną poprawę. :?
- Gofer
- Juventino
Niedobrze :evil:
Rezerwowi się nie popisali, liczyłem na skromne zwycięstwo!
Rezerwowi się nie popisali, liczyłem na skromne zwycięstwo!

.::WWW.JUVENTUSTURYN.COM::. - POLSKI SERWIS STAREJ DAMY
- Martin
- Juventino
Teraz juz sie chyba nie powinnismy dziwic czemu Lippi wystawia pilkarzy rezerwowych kiedy musi, badz gdy nie ma presji wyniku. Dlatego nie narzekajmy wiecej czemu Lippi nie daje szansy Di Vaio, czemu nie gra Zalayeta, mimo, ze pare tych brameczek strzelili. Wlasnie w takim meczu, jak ten w Regginie pilkarze powinni gryzc trawe aby ze spokojnym sumieniem po meczu spojrzec w twarz trenerowi i powiedziec "Widzisz! Zrobiles blad ze nie wystawiales mnie wczesniej". Wiecej oczekiwalem od Paro, ktory zadebiutowal w Serie A. Chyba chlopak powinien jednak pokazac ze zasluguje na tak wysoki poziom. Tu powinien pasc przynajmnije remis. I faktycznie troche zal Atalanty. Wole zeby oni zostali niz Reggina, ktora szlaja sie zawsze w ogonie tabeli, a Atalanta czasami potrafi wzniesc sie na wyzyny i zajac jakies normalne miejsce.
Log in: 15.12.1997
Log out: 31.03.2013
Log out: 31.03.2013
- OskarG
- Juventino
I tu Martin jak zwykle ma racjeMartin pisze:Teraz juz sie chyba nie powinnismy dziwic czemu Lippi wystawia pilkarzy rezerwowych kiedy musi, badz gdy nie ma presji wyniku. Dlatego nie narzekajmy wiecej czemu Lippi nie daje szansy Di Vaio, czemu nie gra Zalayeta, mimo, ze pare tych brameczek strzelili. Wlasnie w takim meczu, jak ten w Regginie pilkarze powinni gryzc trawe aby ze spokojnym sumieniem po meczu spojrzec w twarz trenerowi i powiedziec "Widzisz! Zrobiles blad ze nie wystawiales mnie wczesniej". Wiecej oczekiwalem od Paro, ktory zadebiutowal w Serie A. Chyba chlopak powinien jednak pokazac ze zasluguje na tak wysoki poziom. Tu powinien pasc przynajmnije remis. I faktycznie troche zal Atalanty. Wole zeby oni zostali niz Reggina, ktora szlaja sie zawsze w ogonie tabeli, a Atalanta czasami potrafi wzniesc sie na wyzyny i zajac jakies normalne miejsce.
Dokładnie oni powinni sie bardziej starać dawać z siebie wszystko
A to że wchodzili i strzelali te bramki to też że nie byli zmęczeni nowe siły
Wiec łatwiej im było mijać obronćów itd.
Ostatnio zmieniony 20 maja 2003, 20:47 przez OskarG, łącznie zmieniany 1 raz.

- Slim
- Juventino
Spoko to byl rezerwowy sklad, zero motywacji na wygrana bo Scudetto jest nasze ale w sumie mogli sie przylozyc bardziej ale i tak mnie wclae nie martwi ta przegrana a Lippi wie co robi!! Ja mu wierze!!
- Ulisses
- Qualità Juventino
Co do pozostania w lidze to wolałbym Regginę. Szkoda mi ich. Zawsze tam jest taka niesamowita atmosfera jak pokazują w telewizji. Czy idzie im czy nie zawsze jest prawie pełny stadion, żywiołowo reagujący (fakt,że nie jest wielki - jakieś 25 tyś). A Atalanta, to kolejny klub z Lombardii, choć nie mam nic przeciwko nim. Pozwólmy, aby południe Włoch miało jakiegoś reprezentanta, bo niedługo nazwę "SERIE A" trzeba będzie zamienić na "SERIE NORD" :lol: albo "SERIE ALTA ITALIA" :shock: