Forma Nedveda
- Radek Kr
- Juventino
Przyszł mi ostatnio do głowy taka teoria. Teraz gdy wszystko wychodzi,gdy nie mamy sobie równych zarówno w obronie jak i w ataku Pavel jakby zostawał troche w cieniu. Troche się zmieniło od zeszłego roku gdy to jego gra decydowała o wynikach naszej drużyny, teraz w tej roli lokomotywy nie występuje już sam. Jest Emerson o podobnej motoryce,dwaj boczni obrońcy klasy europejskiej,itd... już nie wszystko spoczywa w nogach Pavla! Jestem pewny,ze gdy przyjda mecze trudne (faza pucharowa LM, czy mecze z Interem,Milanem...) wtedy Pavel znów zabłysnie. Teraz swoją grą zdaje się mówić; "róbcie swoje,wygrywajcie mecze ze slabszymi rywalami,jest dużo meczy,ja się nie będę przemęczał". Natomiast gdy nadejdzie prawdziwy czas próby on nas uratuje,ja wam to mówię!!! Chłop wie co ma zrobić,zdobyć tę LM!
PS. broń Boże tym postem nie krytykuje Pavla,staram się tylko poukładać parę spraw...
PS. broń Boże tym postem nie krytykuje Pavla,staram się tylko poukładać parę spraw...
- Pawlinio
- Juventino
Wedlug mnie to chyba bardzo dobrze że inni zawodnicy decydują i zwycięstwie(nie tak jak to miało miejsce w tamtym sezonie;) )a moze tak niebłysnie jak w tamtym roku ponieważ przyszedl znakomity Emerson mamy jeszcze Blasiego Apiaha Camora oni sami się uzupełniaja
TAK TRZYMAĆ
FORZA JUVE
TAK TRZYMAĆ
FORZA JUVE
- Wessal
- Juventino
Pavel gra jak gra. Są i wzloty i upadki. Każdy piłkarz tak ma. Nie powinieneś tak oceniać gry Nedveda. Nawet tera jest <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>, bo klub gra całą drużyną a nie jednym zawodnikiem. Nedved gole strzela więc jest w formie, a to że daje też innym pograć to chyba nic złego. Nierozumiem tego że jak piłkarz nie przesądza o zwycięstwie meczu to odrazu nie jest w formie. Nedved ma już swoje lata, a i tak dobrze że gra dobry futbol. Może jego liczba bramek w tym sezonie się zminiejszyła, ale i tak jest on dobrym piłkarzem.
- ADAMJUVENTUSPL
- Juventino
Dla mnie to bardzo dobrze się stało, wcześniej wszystko było na głowie Pavla, a teraz gdy nie musi już sam walczyć, już tak bardzo go nie widać.
Teraz już nie musimy się bać przed finałem LM że zabraknie nam naprzykład Pavla, czy Emersona, bo mamy wspaniałych dublerów którzy godnie zastępują piłkarzy z pierwszego składu.
Teraz już nie musimy się bać przed finałem LM że zabraknie nam naprzykład Pavla, czy Emersona, bo mamy wspaniałych dublerów którzy godnie zastępują piłkarzy z pierwszego składu.
Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
- Peja
- Juventino
Mi sie wydaje że Nedved nie gra dużo słabiej niż w tamtym sezonie kiedy to musiał ciągnąc drużyne za sobą. Po prostu teraz kiedy cała drużyna jest w wysokiej formie dobra postawa Pavla nie jest już tak bardzo zauważalna.
- WladeK
- Juventino
Ja uważam, że forma Nedveda będzie powoli rosnąć aż eksploduje w przyszłym roku. :-D
Na razie nie gra on na swoim najwyższym poziomie, ale po co ma tak grać. Jak jest cięzka sytuacja to strzela zwycięskiego gola, jak nie ma takiej sytuacji pozostaje w cienu, ale nie można mówić że gra słabo.
Podobnie było na Euro i gdyby nie ta kontuzja uważam, że Czechy wygrały by ten turniej...
Na razie nie gra on na swoim najwyższym poziomie, ale po co ma tak grać. Jak jest cięzka sytuacja to strzela zwycięskiego gola, jak nie ma takiej sytuacji pozostaje w cienu, ale nie można mówić że gra słabo.
Podobnie było na Euro i gdyby nie ta kontuzja uważam, że Czechy wygrały by ten turniej...
- 2MAN
- Juventino
Uważam że Pavel gra bardzo dobrze ... jest tam gdzie jest najbardziej potrzebny , dobrze że inny radzą sobie bardzo dobrze , bo jak już nie będzie Nedveda :? ( aż boje sie tak pomyśleć ,ale ten czas nastąpi
) to chłopaki będa grać dalej dobrze 

"Dla wszytkich fanow Nintendo DS . Zapraszamy ! http://www.dsinfo.yoyo.pl/news.php
- Vincitore
- Juventino
Nedved w tym sezonie jest nie do zatrzymania pokazał klase z Wielkim Bayernem strzelił piękną bramkę Ajaxowi strzela asystuje czego więcej chcieć aha i zawsze cieszy mnie to jak Nedved mówi przed sezonem że ma zamiar wygrać wszystko :twisted:
- Konrad(mojo)
- Juventino
ja uwazam ze bz pavla Nedweda bylo by biezko wygrac chociaz jeden mecz no jest prawdziwym przywódca tego zespolu bez niego bylo by naprawde ciezko
pozdrowienia dla wszykich kibiców JUVE

KONRAD MOJO - TYLKO <JUVE>
- P!otr
- Juventino
Nedved ciągle jest w dobrej dyspozycji! W zeszłym sezonie to on napędzał cała "maszyne" Juve. Przecież potrafił wygrywać mecze w pojedynke praktycznie. Teraz jest ma duże wsparcie wśród innych zawodników. Jak dla mnie Juventus może zdobyć wszystko co jest w jego zasięgu, a Nedved będzie miał w tym duży udział
- Łucja
- Juventino
Jestem bardzo ciekaw jak sie dzisiaj spisze olivera...
A Nedvedowi chyba się trochę odpoczynku przyda. Dzisiaj się przekonamy jak wygląda juve bez Pavla. Mysle, ze sobie poradzą, ale nie ma mowy o stawianiu go na lawke. On jest przydatny. Chociaż ten faul w meczu z viloą nie był najładniejszy (chociaż i tak go camoranesi w tej kategorii pobił na głowę)
A Nedvedowi chyba się trochę odpoczynku przyda. Dzisiaj się przekonamy jak wygląda juve bez Pavla. Mysle, ze sobie poradzą, ale nie ma mowy o stawianiu go na lawke. On jest przydatny. Chociaż ten faul w meczu z viloą nie był najładniejszy (chociaż i tak go camoranesi w tej kategorii pobił na głowę)
- Supersonic
- Juventino
Dobrze się dzieje w państwie turyńskim, że gra zespołu przestaje być uzależniona od jednego tylko asa. Ale mimo wszystko wydaje mi się, że forma Nedveda jest nienaganna, i zawsze na równym wysokim poziomie.
"Jak grasz na wysokim poziomie to później już wiesz jak to jest i robisz to cały czas" - Andrzej Niedzielan
"Jak grasz na wysokim poziomie to później już wiesz jak to jest i robisz to cały czas" - Andrzej Niedzielan