Transmisje z LM..czyli skąd My to znamy....:/

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ
mleko

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 31 października 2004, 13:15

przykro mi ale nie bedzie meczu JUVE.w srode na POLSACIE SPORT transmituja mecz Dynamo - Real ktory rzeczywiscie zapowiada sie ciekawie, a na TVP okropnie nudny mecz MU - Sparta...no ale coz...teraz nasze JUVE zobaczymy pewnie dopiero w 1/8 albo w 1/4...:(

cierpik

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 31 października 2004, 13:27

jest dokladnie jak mleko napisal :( zajrzyjcie na stronke: www.knplogic.co.uk/sport/
bayern - JUVE na kanalach:

NTV+ On-Line
SKY Sports Xtra MS
C+ Deporte 1
Kiosque 5
ORF 1
PW Sport MS
ART Sport 2
BHT 1
HRT 2
Italia 1
SF-2
Slovenia TV2
TSR / TSi 2
Viasat Sport 1 SE
ART Sport 2
C+ Deporte 1
Sport TV MS Jogo 3

w tym samym czasie na tvp2 jest man - sparta :shock:

Marcin_FCJ

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 31 października 2004, 13:30

Na PolsacieSport juz nawet w TV reklamowane jest ze bedzie Dynamo - Real więc juz nie ma co na nich liczyć... Jesli idzie o TVP... wszedzie pisze inaczej ale na oficjalnej stronie TVP jest Man - Sparta :(

Wojtom

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 31 października 2004, 13:31

Patrzysz Italia 1 - najpierw sie cieszysz, po chwili dochodzi do ciebie, ze zapewne bedzie wtedy zakodowane :( :?
Mam nadzieje, ze jednak nie zakodują i oglądne na Italia 1, bo innych kanalow z tej jakze obszernej listy niestety nie mam ... :?

Alteri vivas oportet, si tibi vis vivere.
Lypsky

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 31 października 2004, 14:46

Co do tvp to juz stracilem nadzieje.Na oficajlnej stronie w kilku programach tv i na telegazecie pisza ze bedzie MU-Sparta :(
Czyli koljeny nudny wieczor :roll:

a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
ADAMJUVENTUSPL

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 31 października 2004, 15:14

Mi coś się zdaje że mecz juve obejżymy dopiero w 1/8 finału pod warumkiem że trafimy na drużynę typu ManU czy Valencia, a jak tafimy na Monaco czy coś jeszcze innego to będziemy musoiei czekać na ćwierćfinał, tylko tu tez musi być spełniony warunek Realu, Manchesteru, BArcelony czy innej silnej drużyny.

Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus

"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
Ultras

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 7 razy

Nieprzeczytany post 01 listopada 2004, 20:08

Eh... w jednym z programów telewizyjnych pisze, iż TVP 1 pokaże mecz Bayern- Juve. Teraz z tego co piszecie wynika, iż będzie inaczej :x A ja już się cieszyłem jak głupi :evil: Nie rozumiem tego. Jak można puścic mecz ManU z jakąś tam Spartą kiedy w tym samym czasie w Monachium prawdziwy hit. Grają dwie europejski potęgi :!: :x :x

Lypsky

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 listopada 2004, 16:15

Znow nie bedzie meczu Juve ale czego mozna bylo sie spodziewac?? :wink:

We wtorek na tvp1 o 20.45 Real Madryt - Bayer Leverkusen-dobry mecz.Juventus nie mial szans przeciwko takiemu widowisku.

W srode na tvp2 o 20.45 PSV Eindhoven -Arsenal Londyn-nic nadzyczajnego.

Tak jak myslalem na mecz Juventusu w tvp bedziemy musieli chyba poczekac do nastepnej fazy rozgrywek.

EDIT:
Jeszcze zrodlo :wink: www.telemagazyn.pl

a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
Wojtom

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 listopada 2004, 16:24

DjJuve pisze:We wtorek na tvp1 o 20.45 Real Madryt - Bayer Leverkusen-dobry mecz.Juventus nie mial szans przeciwko takiemu widowisku.
W srode na tvp2 o 20.45 PSV Eindhoven -Arsenal Londyn-nic nadzyczajnego.
Ta.. Nie ma meczu Juve, bo gra Real i to nie z byle kim bo z Krzynowkiem :wink: Mecz zapowiada się ciekawie, zwlaszcza, ze sytuacja w grupie jest rownie ciekawa. Co do drugiego meczu, to nie licze na nic specjalnego. Chcialbym, zeby padlo duzo bramek, aby mozna bylo ogladac ladne widowisko. :wink: 8)
DjJuve pisze:Tak jak myslalem na mecz Juventusu w tvp bedziemy musieli chyba poczekac do nastepnej fazy rozgrywek.
Dokładnie! <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>!
Wczesniej juz napewno nie puszczą, a i moze sie zdarzyc ze w nastepnej fazie mozemy nie zobaczyc Juve w TV, chocby dlatego, ze mogą wylosowac mniej znany zespol, ktory moze wyjsc z grupy, lub dobry, ale nie wystarczająco. :roll:
Przykład:
Juventus trafia na Lyon, Chelsea na Barcelone, Milan na Manchester. I juz nie ma meczu w TVP... :roll:
Poczekamy, zobaczymy. Mam nadzieje, ze w dalszej czesci rozgrywek jednak zobaczymy Juve w kochanej TVP...

Alteri vivas oportet, si tibi vis vivere.
ledbetter

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 listopada 2004, 01:14

A ja sie nawet ciesze z tych meczy co pokaza po:

Real -Leverkusen

1. Chce widziec jak Krzynowek objezdza Samuela jak pacholka :P
2. Nienawidze Realu , lubie Leverkusen
3. Ciekawa sytuacja w tabeli

Psv - Arsenal

1. Oba zespoly ofensywne (duzo bramek :D)
2. Ciekawa sytuacja w tabeli :)

we believe.
Supersonic

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 listopada 2004, 20:24

Zgadzam się w zupełności z Andrianeqiem. W tej kolejce nie możemy narzekać bo Juve już pozamiatało wszystko co trzeba było, natomiast oba mecze mogą być kluczowymi dla ukłaów tabel, a ponadto coraz bardziej pachnie mega sensacją- Arsenal i Real za burtą. Pięknie by było...
Jacek zatrzymaj pyszałków.(może real będzie zmęczony po Barcelonie??)

juve_fan

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 18 grudnia 2004, 17:56

Mało meczy Juve puszcają w Tv :(

Naprawdę nie miałeś gdzie nabić posta, tylko odświeżając taki temat, dodając jakże ubogi komentarz

FORZA JUVENTUS !!!
pan Zambrotta

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 stycznia 2005, 20:36

Oglądałem wiadomości sportowe na TVP 1. Pokazali reklamówkę jakie relacje sportowe będą puszczać w 2005 roku. Będzie Małysz, Jędrzejczak no i piłka. Oczywiście mecze eliminacyjne Polaków i Liga Mistrzów. Właśnie kiedy mówili o Champions League to wstawili taki komentarz "pojedynek Jacka Krzynówka z Jerzym Dudkiem". Czyli Meczu Real-Juve nie będzie. Nie rozumiem rozumowania TVP. Wprawdzie to Telewizja publiczna i ma własny plan transmitowania relacji sportowych ale jeśli zalezy im na ogladalności to powinni wybrać mecz na Santiago Bernabeu. Ciekawe co będzie jeśli Dudek w tym meczu usiądzie na ławie a Krzynówek złapie kontuzje ?

prezes3c pisze: 12 sierpnia 2020, 22:06
Sorek21 pisze: 12 sierpnia 2020, 21:45Neymar mógł trzy gole wsadzić do przerwy.
A Juventus mógł 2 razy wygrać LM między 2015 a 2017
Vincitore

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 stycznia 2005, 20:46

pan Zambrotta pisze:Oglądałem wiadomości sportowe na TVP 1. Pokazali reklamówkę jakie relacje sportowe będą puszczać w 2005 roku. Będzie Małysz, Jędrzejczak no i piłka. Oczywiście mecze eliminacyjne Polaków i Liga Mistrzów. Właśnie kiedy mówili o Champions League to wstawili taki komentarz "pojedynek Jacka Krzynówka z Jerzym Dudkiem". Czyli Meczu Real-Juve nie będzie. Nie rozumiem rozumowania TVP. Wprawdzie to Telewizja publiczna i ma własny plan transmitowania relacji sportowych ale jeśli zalezy im na ogladalności to powinni wybrać mecz na Santiago Bernabeu. Ciekawe co będzie jeśli Dudek w tym meczu usiądzie na ławie a Krzynówek złapie kontuzje ?
Hmm :roll: i na tym właśnie polegacała głupota! chyba więcej kibiców w Polsce ma Juve i Real niż Liverpool czy Bayer! oni mysla ze jak pokażą mecz w którym graja Polacy to cały kraj się zleci do TV i bedzie sie fascynował pojedynkiem Dudka z Krzynówkiem i w sumie to tylko o to im chodzi żeby pokazać występ 2 zawodników :x a chyba większą gratką dla kibiców jest gdy oglądają zażarte walki Nedveda z Zideanem czy wyczyny wielu gwiazd światowego formatu mam nadzieje że do lutego zmienią zdanie!

gosciu_Muranista

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 stycznia 2005, 21:14

TVP puści mecze z polakami ale może canal+sport i polsat sport puszczą inne mecze ja na to licze. Bo nie wierze żeby wszystkie stacje puściły akurat ten mecz-napewno jakas będzie chciała puścić szlagier Juve-Real czy Barca-Chelsea. Zobaczymy w lutym co nam puszczą.

ODPOWIEDZ