Thuram z Juve do 2007

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
olli

Bawarczyk
Bawarczyk
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 31 października 2004, 11:15

papikjuve pisze:Strasznie się ciesze ze THIURAM będzie w JUVEaż do 2007
dla mnie Lilian jest jednym z najlepszych graczy i obroncow w meczu z BAYEREM mial 1 blad a reszta udane wslizgi i robil co chcial z napastnikami
a kiedy juventus gral z bayerem w przeciągu 2 ostatnich lat :?: :?: jakos nie przypominam sobie by to bylo za kadencji Thurama :wink: :wink:

Obrazek
Vincitore

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 31 października 2004, 11:43

WladeK pisze:
Pelson pisze:No to super Lilian ma już ponad 30 czyli wszystko wskazuje na to że zostanie u nas do konca :D:D myślę że Thuram jest bardzo dobry , niestety najlepsze lata ma juzza sobą i to te w Juventusie.
I tu się z tobą nie zgodzę. W meczu z Bayernem pokazał, że gra jak za dawnych lat. Przypomona mi się mecz z Barcą w Lidze Mistrzów dwa lata temu :-D Wtedy też był nie do przejscia.
Czyscił wszystko, imponował sprawnoscią fizyczną....oprócz jednego przypadkowego błędu. Był zaporą nie do przejscia i pokazał, że ten sezon to jego odrodzenie :-D
Dobrze, że zostani w Turynie do końca swej kariery.
No tak Thuram jak każdy Piłkarz ma wzolty i upadki w meczu z Bayernem to był wzlot do nieba. A Dawniej Lilian prezentował równą , przyzwoitą formę (oczywiście nie mówie że teraz jej nie prezentuje) ale to była cudowna forma

ODPOWIEDZ