LaLiga

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ
Bany_DG

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 października 2004, 16:23

Każdego zawodnika musi spotkać ta przykrość oczywiście spoko by było gdyby anglikom potkneła sie noga w sroda to super dla mnie beck's może już nie grać tyle ile on kasy nabił to styknie

juve_faaan

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 października 2004, 18:27

Szczena pisze:
Juve_faaan co dzienie masz zamira zakładać temat o setkach piłkarzy bo któremuś coś się stało?? naprawde nie masz nic lepszego do roboty.

P.S
Ja mam zwichnięta prawą krzyżowo skierowaną do słońca kość policzka czy chcesz napisać o tym temat??
Nie. nie chce bo mógłbym dostać za to banana :D . Ale jak tobie zależy to możesz go założyć. Po za tym ja nikogo nie zmuszam do czytania i odpowiadania w tematach. nie interesuje cie to to nie czytaj. Ty mi żadnej łaski nie robisz... :?
Szczena pisze:
Beckham doznał kontuzji... to straszne, ohh chyba sie powiesze
Twoja wola, jeśli jesteś jego kibic to mnie to nie boli... Chociaż chyba jesteś "Milanista"

No cóż Real bez Beckhama to... Real zanim kupił Beckhama :D
Jego kontuzja na pewno wpłynie na ustawienie reprezentacji Anglii w następnym meczu....

Desperado---ALEX

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 października 2004, 18:48

Szkoda ze taka kontuzja go złapała i nie zycze zadnemu zawodnikowi takiej długiej kontzuzji bo wiem ze swojego doswiadczenia ze przerwa w grze źle robi dla zawodników..........i życze mu chociaz nie jestem jego fanem zeby szybko wrócił do zdrowia :!:

bartusek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 października 2004, 21:51

Niom Beckham bolesna kontuzja, a juz dochodzil do formy bo brameczka ładna.... Bedzie teraz mial czas na naprawienie swojego małzeństwa bo tutaj znów nowy skandal... Zdradzał ciezanra żone... nie łednie... CIekawe ile w tym prawdy....? MIała mu wydepilowac.......hehehe niezle... :D

Krupy

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 października 2004, 13:52

po pierwsze to on siedzac na trubunach z kontuzja dostanie wiecej kasy niz cale Zagłębie Sosnowiec za te 6 tygodni

a po drugie zauwazcie jaki cwaniak z niego ... doznal kontuzji i od razu sfaulowal z premedytacja zeby mu sie zredukowaly kartki skoro i tak bedzie siedzial na trybunach

ObrazekObrazekObrazekObrazek
pio

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 27 października 2004, 22:05

forma Barcelony w dotychczasowych meczach jest oszalamiajaca w primieria division oddala tylko 2 punkty, nad druga druzyna ma 5 punktow straty, w lidze mistrzow co prawda polegla z milanem (ktory zastosowal typowe catenaccio) ale byla zdecydowanie lepsza (moim skromnym). Uwazam ze to ona jest najpowazniejszym kandydatem do zdobycia tytulow na wlasnym podworku ale i w LM zajedzie bardzo daleko.....obecnie graja chyba najlepsza pilke w europie (presing calej druzyny i atak przez caly mecz) bardzo fajnie sie oglada jak gra!!

Niektórzy sądzą, Że Piłka Nożna To Sprawa Życia I Śmierci - Mogę Was Zapewnić, Że To Jest Coś Znacznie Poważniejszego..........
Szilom

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 października 2004, 22:12

No fakt, Barca pokazuje w tym sezonie prawdziwy futbol. Ale z obroną u nich nie jest najlepiej, bo atak to mają bardzo dobry. Jedank Juve ma i dobry atak i obrone i właśnie dlatego Juve wygra w tym sezonie wszystko. AMEN

cierpik

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 października 2004, 22:17

a mnie sie nie podobalo :) forme barcy sprawdzi milan w rewanzu, poki co wyniki podobne do naszej ekipy, no i problemy z kontuzjami te same co u nas. nie widzialem zbyt wiele barcy w tym sezonie, dlatego trudno mi cos wiecej napisac. a nie widzialem bo nie koniecznie chcialem. za to jutrzejszy meczyk JUVE na pewno zobacze :-D final JUVE - barca? dlaczego nie?

Iver.pk

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 października 2004, 23:46

No to prawda ze Barca gra pilke mila dla oka ale to w szystko dzieki Ronaldinho :!: ten kolo jest niesamowity!

Co do gry defensywnej Barcy to moze oja ulec znacznej poprawie po powrocie kontuzjowanych zawodnikow-a sa to miedzy innymi defensywni pomocnicy! A wiele sie mowi ze Tachinardi ma w styczniu do nich przejsc-to juz koniec problemow z defensywa!
cierpik pisze: final JUVE - barca? dlaczego nie?
Nie mialbym nic przeciwko zeby Barca zagrala z naszym Juve w finale CL tylko zeby ten final przegrala :D

Obrazek
deep

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 października 2004, 00:32

no, to w ramach komentarza:
"poprostu barca" to właśnie taka, która kilkanaście minut temu odpadła z pucharu hiszpanii po przegranej po dogrywce z 3-cio ligowcem :D dodam, ze przez to mi kupon nie wszedł :?

ale... fakt, drużyne mają silną, i nigdy nie wiadomo co mogę zwojować w Europie czy u siebie. to pierwsze nas chyba bardziej interesuje, no bo to potencjalny rywal w LM...

ADAMJUVENTUSPL

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 października 2004, 14:43

Ktoś powiedział że BArca ma obronę słabą, ale to wcale nie jest prawda, mój brat jest kibicem Barcy to wiem co nieco, Barcelona rozegrała do tej pory tyle meczy co Juve strzeliła tyle samo goli (17) i straciła tylko o jednego gola więcej niz my(3), więc patrząc na papierze są to równożędne drużyny, i myślę że finał Juve - Barca jest bardzo możliwy.

Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus

"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
nookie

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 października 2004, 15:03

Barca jak dla mnie to na dzien dzisiajszy najlepsza obok JUVE druzyna w Europie..obie druzyny w swoich ligach zajmuja pierwsze miejsca..obie maja prawie identyczny bilans bramek..no i poza tym ze JUVE ma komplet punktow na koniec w swojej grupie to w sumie nic nas nie rozni od hiszpanow dlatego w sumie to na te dwie druzyny bym stawial jako uczestnikow finalu LM a nie tak jak mowia niektorzy ze Barce z Milanem..

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Supersonic

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 października 2004, 15:08

Barcelona jest w tej chwili drużyną o największym potecjale na świecie. Skład mają niesamowity, że wymienię tylko: Ronaldinho, Giulego, Eto'o, Larssona i Marqueza. Mimo tego w odróżnieniu od Juventusu nie stanowi kolektywu co jest rzeczą najważniejszą. Może się to zmienić, ale nie musi bo w stolicy Katalonii różne cuda się już zdarzały. Wydaje mi się że Barca jest w stanie wygrać z każdym na świecie, ale nie na dłuższą metę, dlatego nie wygra Champions League.

RuTeK

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 października 2004, 23:30

"Klub piłkarski FC Barcelona jest bliski podpisania kontraktu z firmą betandwin.com (zakłady przez internet), wartego do 17 mln euro rocznie, za reklamę na koszulkach drużyny - podała katalońska gazeta "Vanguardia".

Klub potwierdził w piątek informację gazety, ujawniając, że oferta austriackiej firmy bukmacherskiej oscylowała od 13 do 17 mln euro rocznie. Strony prowadzą negocjacje na temat zawarcia trzyletniego lub pięcioletniego kontraktu. Dotąd nikomu nie udało się nakłonić katalońskiego klubu na umieszczenie nazwy reklamowej na koszulkach jego graczy.

Od czasu objęcia prezesury w czerwcu 2003 roku Joan Laporta nie ukrywał, że chce znaleźć kontrahenta reklamowego. W sierpniu 2003 roku uzyskał na to akceptację zgromadzenia akcjonariuszy.

Gdyby klub przyjął ofertę Austriaków, znalazłby się na drugim miejscu wśród europejskich zespołów pod względem dochodów z reklamy na koszulkach. Pierwszy jest niemiecki Bayern Monachium, związany umową z Deutsche Telekom, co daje mu 17 milionów euro rocznie. Następne są: Manchester United (Vodafone, 12 mln euro), Real Madryt (Siemens, 12 mln euro), AC Milan (Opel, 9 mln euro) i Arsenal Londyn (firma O,2 - 8 mln euro)."

Hymmtroche mnie to dziwi ze barca sie " zgadza" ale co tam 13-17 mln rocznie piechata nie chodzi! Zwrocice uwage na ostatnie zdanie;/ A gdzie Juve ! Gdzie TamOil i Sky Sport he???

- "Dziadku byłeś bohaterem na Wojnie ?"
- "Nie... ale służyłem w kompani Bohaterów "

WSZYSTKO I NIC O Amaurim i innych Drewnianych Graczach !
bartusek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 października 2004, 23:48

No tak tylko zeby tą sprawę doprowadzić do końca musi się zgodzić ok 95 zarejestrowanych kibiców.... A watpie zeby wyrazili oni na to zgode... :twisted:
Poza tym to bardzo głupia decyzja by była... Co to jest "marne" 17 milionów w budzecie Blaugrany... Przeciez ile oni wydaja na transfery...
A tradycja to tradycja.... I to juz bardzo dluga.... WIec nie warto jej zrywać :!: Myślę jednak ze kibice Barcy do tego nie dopuszcza...

ODPOWIEDZ