Transmisje z LM..czyli skąd My to znamy....:/
- JUVEFANE_10
- Juventino
ja przeglądałem 3 gazety i we wszystkich był mecz Bayern-Juve
JESTEM OSZUSTEM
- Supersonic
- Juventino
Ech ta komercja mnie coraz bardziej irytuje, ciągłe oglądanie jednego z wielkich 10 klubów (milan,mu,real,bayern,barca,inter,arsenal...) robi się już naprawdę nudne. Juventus oczywiście się nie wlicza z wiadomych powodów!! Strasznie bym chciał zobaczyć mecz np. Szachtara Donieck i przekonać się, że w miarę blisko Polski też potrafią dobrze grać w piłę! Ale nie doczekam się pewnie nigdy, chyba że Achmetow kupi sobie stacje telewizyjną...
- Marcin_FCJ
- Juventino
Liczyłem na Polsat Sport i co?........
Wchodzę na oficjalną stronę i się nieźle uśmiałem.... mecz Dynamo Kijów - Real Madryt......
to juz lekka przesada... zrozumialbym Depo - Liverpool.. no ale arcyciekawy mecz Dynamo Kijów - Real :roll:
Takze niezly wybor mamy w srode... Sparta - ManU albo Dynamo Kijów - Real...
Wchodzę na oficjalną stronę i się nieźle uśmiałem.... mecz Dynamo Kijów - Real Madryt......
to juz lekka przesada... zrozumialbym Depo - Liverpool.. no ale arcyciekawy mecz Dynamo Kijów - Real :roll:
- Yari
- Juventino
Pewnie Borek maczał w tym palce. Jak wiemy wielki miłośnik realu :?Alessandro Del Piero pisze:Liczyłem na Polsat Sport i co?........
Mi i tak nie robi to różnicy , tak czy owak jestem skazany na tvp
:evil:
- Andryk
- Juventino
on jest miłosnikiem kaki!!!Yari pisze: Pewnie Borek maczał w tym palce. Jak wiemy wielki miłośnik realu :?
Mi i tak nie robi to różnicy , tak czy owak jestem skazany na tvp
:evil:
na pytanie kołtońa: jeśli byłbys prezesem jakiegos wielkiego klubu to kogo byś kupił?? Rosickiego czy fringsa??? A borek :Kake
odpowiedz niczego sobie.....
szkoda ze pokaza real bo wystarczy zobaczyć co oni wyprawiają w lidze!!! a Juve spisuje sie fantastycznie

a Sparta- man utd... żenada!!!!!!
- JUVEFANE_10
- Juventino
ja wierze ze tvp pusci mecz juve
JESTEM OSZUSTEM
- Wessal
- Juventino
I co z tego wynika... to że nie puszczają dobrych meczy tylko dwukrotnie mecz Real-Dynamo :!: Dobrze wiadomo Real to dobry klub, ale jeżeli chcą muszczać Los Galaretos to niech lepiej pokażą Real-Bayern. Taki mecz zdecydowanie by duzo więcej osób obejrzało i byli by bardziej zadowoleni.Alessandro Del Piero pisze: Wchodzę na oficjalną stronę i się nieźle uśmiałem.... mecz Dynamo Kijów - Real Madryt......
- Wojtom
- Juventino
Wszędzie piszą coś innego :? Sam juz nie wiem w co wierzyc :roll: :?
Na TVP piszą ManU - Sparta, w gazetach na przemian Bayern-Juve, ManU - Sparta, na niemieckich nic nie ma z Bayernem ? :? Chyba trzeba będzie czekać do samego meczu, az się wreszcie wyjaśni...
Ja oczywiscie najchętniej widzialbym Bayern-Juve, co tu duzo mowic, jak bedzie ManU-Sparta, to jak to ujął Yari "tragedia" :?
Na TVP piszą ManU - Sparta, w gazetach na przemian Bayern-Juve, ManU - Sparta, na niemieckich nic nie ma z Bayernem ? :? Chyba trzeba będzie czekać do samego meczu, az się wreszcie wyjaśni...
Ja oczywiscie najchętniej widzialbym Bayern-Juve, co tu duzo mowic, jak bedzie ManU-Sparta, to jak to ujął Yari "tragedia" :?
Alteri vivas oportet, si tibi vis vivere.
- Michał Wachacki
- Juventino
Tragedia to mało powiedziane. To będzie katastrofa. Co w takim meczu może być ciekawego ??? Niech dają Bayern - Juve !!! Wszyscy powinni to zobaczyćjak Juve rozpyka Bayern na ich stadionieWojtom pisze: Ja oczywiscie najchętniej widzialbym Bayern-Juve, co tu duzo mowic, jak bedzie ManU-Sparta, to jak to ujął Yari "tragedia" :?

!!! TYLKO JUVENTUS W MYM SERCU !!!
- JUVEFANE_10
- Juventino
na polsacie sport leci powtórka o 1-20 w nocyAlessandro Del Piero pisze:Liczyłem na Polsat Sport i co?........
JESTEM OSZUSTEM
- Juventinha
- Qualità Juventina
to sie nazywa PROFANACJA!!!!!!! ja sie spodziewalam ze juve niestety nie puszcza drugie raz, ale zeby cos takiego??!!!! :? no tragedia. jezeli oni sami to wybierali to pogratulowac wyczucia :? przeciez sa jakies bardziej obiecujace mecze. bardziej bym zrozumiala jakby dali mecz bayeru bo krzynowek, albo chociazby liverpoll.... a tu prosze HIT SEZONU mu
ale juventus bedziemy ogladac pozniej jak juz nie beda mieli wyboru 8)
- Wojtom
- Juventino
Uwaga, uwaga :lol:
Dzis dowiedzialem sie o jeszcze jednej nowosci ze wspanialej gazety Tele Program czy jakis inny ...
Piszą, ze w środe będzie mecz Manchester United - Spartak ... :lol: :lol:
Nie wiem czy sie smiac, czy plakac, ale takie błędy zdarzają sie juz nie pierwszy raz.
Ja jednak nadal mam nadzieje, ze mecz ktory pokaze TVP bedzie to Bayern - Juve 8)
Dzis dowiedzialem sie o jeszcze jednej nowosci ze wspanialej gazety Tele Program czy jakis inny ...
Piszą, ze w środe będzie mecz Manchester United - Spartak ... :lol: :lol:

Nie wiem czy sie smiac, czy plakac, ale takie błędy zdarzają sie juz nie pierwszy raz.
Ja jednak nadal mam nadzieje, ze mecz ktory pokaze TVP bedzie to Bayern - Juve 8)
Alteri vivas oportet, si tibi vis vivere.
- cierpik
- Juventino
musze cie zmartwic wojtom, to na bank bedzie man - sparta! czy chcesz tego, czy nie. przykro mi ze niektorzy zgrzewaja sie liga angielska! :!: :evil: jeszcze chetnie dorzucilbym jedno slowo, ale mam juz dwie zolte (cos na k).
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Ja w programie Super TV mam napisany mecz Bayern- JUVE... nawet krórki opis, ,, że po przepięknej bramce Nedveda JUVENTUS wygrał 1-0. Teraz w Monachium Bayern ma szansę na rewanż...''
Kurde, żeby puścili JUVE :!:
Kurde, żeby puścili JUVE :!: