Siena 0-3 Juventus F.C

Przedmeczowe przewidywania, gorące pomeczowe dyskusje, wasze oceny gry Juve i poszczególnych zawodników.
Zablokowany
BIANCONERI

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 października 2004, 15:02

Po meczu ze Sieną można byc pewnym,że Juventus z przeciwnikami teoretycznie słabszymi radzi sobie bardzo pewnie.Juventus nie zaprezentował jakieś nadzwyczajnej formy,ale mimo to wygrał pewnie i po raz kolejny nie zawiodła defensywa,a zwłaszcza fenomenalny Zebina.Przed meczem pisałe,że to może być przełomowy moment dla Del Piero,który w poprzednim sezonie strzelił Sienie trzy gole ,a teraz popisał się dwoma trafieniami i asystą przy golu Camoranesiego.Słabo wypadli Nedved i Ibrahimovic,który lubi się popisywać,ale jego forma jest daleka od ideału.We czwartek czeka nas prawdziwy sprawdzian jakim będzie mecz z Romą,wtedy okaże się na jakim etakie znajduje się nasza drużyna.

"Bestia najgorsza zna troche litości lecz ja jej nie znam,więc nie jestem bestią"
Obrazek
Peja

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 października 2004, 21:57

Oczywiście jak zwykle nie obejrzałem meczu :evil:
Jestem wprost wniebowzięty że Alex zagrał dobry mecz :-D Nareszcie utarł nosa tym którzy już go przekreślili.
Razi straszna nie skuteczność zespołu :? Zlatan miał kilka dobrych sytuacji, lecz nie wykorzystał żadnej :( Ale on dopiero przekwalifikowuje sie na włoski styl i po części rozumiem jego dyspozycje.

darel

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 października 2004, 10:04

Takie mecze powinny byc formalnością, ale nie zawsze tak jest. Tym razem jednak bardzo pewne zwyciestwo i to cieszy. Po 7 kolejkach 19 punktów - bilans bardzo imponujący.
Pierwsza połowa nie zachwyciła, głównie dzięki Bardzo dobrej Grze Buffona nie straciliśmy bramki.
Druga połowa to już zupełnie inna bajka. Gra powoli zaczęła się układać. No i Del Piero..... na zaprzeczenie całej krytyki rozegrał fantastyczne spotkanie. Dwie bramy jego i do tego asysta. Nie wiem, czy to już wróciła wielka forma, na stwierdzenie tego bedzie trzeba jeszcze troche poczekać, ale jest dobrze. :-D Alex wraca :D
Teraz Roma w kolejce do ogrania. 8)

na zawsze wierni turyńskiej drużynie
Asta#8

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 października 2004, 10:59

No i bardzo dobrze. Nie tylko Juventus pokonał Siene ale i wszyscy z górnej części tabeli nie wygrali. Na drugim miejscu w Serie A z stratą aż 5 punktów jest Lecce. :-D Chyba dobry mecz zagrał Del piero bo strzelił 2 bramki. Szkoda, że nie obejrzałem tego meczu ale nie ma Canalu + :( :?

Andryk

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 października 2004, 13:09

Mnie ciesza bramki alexa !!! wreszcie sie pokazał ze strony takiej jakiej wszyscy chcielismy zobaczyc. Ale najładniejsza bramka wedługh mnie padła po strzale Camora!!! 3-0 mnie satysfakcjonuje!! mam nadzieje ze z roma bedzie wyżej :D

Zablokowany