derby na remis
- gorczas
- Juventino
Oczywiście ciesz kolejne zwiększanie przeagi do tych 5 punktów, ale to dopiero początek i wszystko może ulec zmianie (oby nie :-D ). Wkońcu każdy klub może mieć jakiś kryzys (oby nie Juve :-D ). Najważniejsze dla mnie będą spotkania Juve z Interem i Milanem. One mogą dużo rozstrzygnąć (oczywiśćie oba wygra Juve
).

- Wojtom
- Juventino
DokładnieDjJuve pisze:No i pieknieWynik najlepszy z mozliwych.

Jest to najlepszy z mozliwych wynikow dla Juventusu, poniewaz zaden z potencjalnych rywali do zdobycia Scudetto, nie zdobył kompletu, co moze jedynie oznaczać, ze mozna, a nawet trzeba ich pokonac w starciach tych druzyn z Juve... 8)

Mecz ogolnie nudny, ale jest to mało wazne 8) Najwazniejsze ze wynik korzystny dla nas.
Teraz tylko czas rozjechać Rome. 8)
Alteri vivas oportet, si tibi vis vivere.
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Osobiście uważam ,że wynik 0-0 w derbach Mediolanu, jest dla nas bardzo korzystny. Napewo cieszy takie roztrzygnięcie, aczkolwiek wciąż jestem zdania, że patrzenie na wyniki rywali to nie klucz do sukcesu. Przede wszysktim my musimy wygraywać z potencjalnymi kandydatami do Scudetto (Inter,Milan). Wlesnie mecze z tymi ruzynami będą kluczowe w walce o koronę. A jak to jest tracić pkt. a głownymi kandydatami do Scudetto i jaki ma to rezulatat, przekonaliśmy się chociażby w poprzednim sezonie.
Niemniej jednak teraz jesteśmy zupełnie inną drużyną i wierzę, że pokażemy, iż na krajowym podwórku to my rządzimy :twisted:
Niemniej jednak teraz jesteśmy zupełnie inną drużyną i wierzę, że pokażemy, iż na krajowym podwórku to my rządzimy :twisted:

- DamKam
- Juventino
No oczywiscie !!!! Zgadzam sie w 100% !!!!!Ti_Amo_Juventus_Dragon pisze:Osobiście uważam ,że wynik 0-0 w derbach Mediolanu, jest dla nas bardzo korzystny. Napewo cieszy takie roztrzygnięcie, aczkolwiek wciąż jestem zdania, że patrzenie na wyniki rywali to nie klucz do sukcesu. Przede wszysktim my musimy wygraywać z potencjalnymi kandydatami do Scudetto (Inter,Milan). Wlesnie mecze z tymi ruzynami będą kluczowe w walce o koronę. A jak to jest tracić pkt. a głownymi kandydatami do Scudetto i jaki ma to rezulatat, przekonaliśmy się chociażby w poprzednim sezonie.
Cieszy mnie ten remis jak kazdego ale to nic wielkiego nie znaczy. 5 punktow na poczatku sezonu to jeszcze nie jest ogromna przewaga. Najwazniejsze zebysmy zdobywali punkty z Milanem, Interem, Roma i z tymi wielkimi klubami !!!!
Zazdroszcze Milanowi i Interowi frekfencji na San Siro w derbach bylo ok. 80 tys !!!!