MU 2-0 Arsenal!!

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ
mleko

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 października 2004, 19:28

po 49 meczach z rzedu bez porazki Arsenal przegral dzis na stadionie old trafford z MU 2-0 (73`k.-van nisterlooy, 90`-rooney).mi osobiscie przykro jest bo nie przepadam za MU a wrecz ich nie cierpie :D no ale nic nie trwa wiecznie a przewaga 8pkt. nadal jest :D

Coldsoul

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 24 października 2004, 19:30

Tez nie znosze MU i przykro mi że Arsenal przegrał ale teraz bedzie przynajmnie ciekawiej w lidze angielskiej

BBOOSS

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 października 2004, 19:47

Po raz kolejny bohaterem meczu sedzia :evil: ,przy karnym(??) Campbell nawet nie dotknal rooneya,Arsenal gral lepiej z pomyslem,bramka byla tylko kwestia czasu, ale oczywiscie gol dla mu z kapelusza i po meczu,Arsenal potem ruszyl do przodu i to zaowocowalo kontra i 2-0.Osobiscie przykro mi ,ze taki sedzia nie potrafi sie dostosowac do poziomu meczu i ustala wynik meczu takimi decyzjami,bo jestem przekonany ,ze gdyby nie to ,to mu nie strzelilo by gola,no ale coz wladze ma sedzia.. :cry: szkoda do darze duza sympatia ARSENAL FC

LEGIA WARSZAWA
ObrazekObrazekObrazek
Michal17

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 24 października 2004, 19:47

W sumie nie lubie ManU ale ciesze się, że wygrali bo będzie ciekawiej w Premiership. Chelsea i Arsenal praktycznie idą łeb w łeb a teraz jeszcze ManU ich goni... będzie ciekawie

WladeK

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 października 2004, 19:50

No szkoda, że ta passa została przerwana :( Mogli jeszcze parę meczów pociągnąć. :D
Ale trzeba pogratulować Arsenalowi 49 meczów bez porażki w lidze.
Takie rzeczy nie zadrzają się codziennie. Arsenal to wielka drużyna na krajowym podwórku, niewiem czymu nie w Lidzem Mistrzów, ale i na to pewnie nadejdzie czas.
Każdy z nas chciałby, aby Juventus chodź jeden sezon zakończył bez porażki, co jak wiecie jest bardzo trudne, rzekłbym nierealne.

Mati21pi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 października 2004, 19:50

Szkoda ze sedzia w roli głownej bo arsenal musi budowac rekord od nowa;d Teraz w premiership bedzie ciekawiej ;D

A najlepszym klubem jest Juventus Turyn:d
2MAN

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 października 2004, 20:04

jest mi z tego powodu bardzo przykro :evil: Strasznie mi sie podobało to co Arsenal "wyprawia" :shock: Nie widzałem , żeby jakaś drużyna tyle meczy nie przegrała :shock: Strasznie szkoda !!

"Dla wszytkich fanow Nintendo DS . Zapraszamy ! http://www.dsinfo.yoyo.pl/news.php
Wojtom

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 października 2004, 20:15

Takie mecze wzbudzają wiele emocji.
Pamiętam bodajze mecz z poprzedniego sezonu między tymi druzynami, gdzie posypały się czerwone kartki i kary...
Tym razem ograniczyli się od pięciu żółtych i rzutu karnego... Niestety dla ManU, bo liczylem ze to wlasnie Arsenal wygra.
Gdyby nie ten karny, zapewne mecz potoczylby sie inaczej, ale gdybac mozna. Została przerwana wspaniala passa Arsenalu. Rooney'a pewnie na rękach nosili, ze tak groznemu rywalowi strzelil gola :roll:
W tym sezonie walka o tytuł w Anglii zapewne rozegra się między Arsenalem a Chelsea, ktorzy są najblizej siebie, bo ManU traci głupie punkty i raczje nie będzie mogl za bardzo zagrozic czołowce...

EDIT:
Manchester United z wyraźną pomocą sędziego pokonał przed własną publicznością Arsenal Londyn 2:0 w szlagierowym spotkaniu 10. kolejki angielskiej Premier League.
Arsenal oszukany na Old Trafford!
Po przerwie podopieczni Arsena Wengera kontrolowali sytuację na boisku, ale kwadrans przed końcem Mike Riley po raz trzeci zademonstrował swój sędziowski "kunszt". Wayne Rooney, mijając w polu karnym Sola Campbella, teatralnie upadł i ku zdumieniu piłkarzy Arsenalu arbiter wskazał na "wapno"!

źrodlo: http://pilka.interia.pl/news?inf=555297

Z tego wynika, ze sędzia był za ManU... :?
Takie sytuacje nie powinny miec miejsca, jednak mają. Czasami pilkarze chcą udac faul i im się to udaje zwlaszcza, jak sedzia jest przychylny...

Jestem pewien, ze gdyby nie bylo karnego Arsenal przynajmniej by zremisował. :?
Ale nic juz sie nie zmieni. ManU 2-0 Arsenal...
Ostatnio zmieniony 24 października 2004, 21:01 przez Wojtom, łącznie zmieniany 1 raz.

Alteri vivas oportet, si tibi vis vivere.
lukask1

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 października 2004, 20:16

wielka szkoda :twisted: :( ale najgorsze jest to ze strzelil rooney (nie lubie go tak jak zreszta manu) szkoda arsenalu :?

Obrazek
czery_r1

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 października 2004, 20:33

Bardzo lubie Arsenal nie lubie Manchesteru ale taka porazka to jest cos nie do wyobrazenia...I tak Arsenal jest lepszy Manchester sie nie nadaje

Szilom

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 października 2004, 20:59

Fuks jak nic

Obrazek

" W ŻYCIU PIĘKNE SĄ TYLKO CHWILE"

LG

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 października 2004, 21:01

Ja lubie ManU bardziej niz Arsenal, ale jestem obiektywny i to co robił ten sędzia to woła o pomstę do nieba; nawet w naszej polskiej lidze nie ma takich przekrętów. Ten sędzia nie powinien sędziować nawet rozgrywek osiedlowych nie mówiac o Premiership.

Lepiej nie pić nic na balu niż kibicem być Realu.
Vincitore

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 października 2004, 21:13

Szkoda bo MU nie nawidze a bardzo lubie Arsenal nie ze kocham jak Juve ale przepadam za nimi ogladalem mecz Arsenal wcale nie gral slabo a wrecz nawet niezle ta bramka dal MU bardzo rozluznila Manchester i zaczeli grac pewniej i przypieczetowali to 2 golem

bartusek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 października 2004, 21:15

No nareszcie.... Długo na to czekałem.... NIe lubie Arsenalu nie ukrywam, spodziewałem siem, że to włąśnie MU przerwie ta passę i stało się...
Inna sprawa, że było w tym troche kontrowersji... Ale to chyba jak w kazdym meczu na szczycie Ligi.... Moze teraz MU zacznie swoją passę...

leniup

Redaktor
Redaktor
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 października 2004, 21:24

Po prostu mnie zatkało!!! Niesamowite!!! Więc to dziś nadszedł dzień porażki Arsenalu. hehe Po 49 meczach!! Ale pech :wink: MU to ja nienawidze a Arsenal to tak średnio. Zresztą z angielskich zespołów lubie tylko Bolton i Liverpool :D Arsenal i tak będzie mistrzem i jestem tego pewny na 100 %

Obrazek
ODPOWIEDZ