Który z beniaminków najlepiej ukończy SERIE A???
- Wessal
- Juventino
No nawet ciekawy temacik 8) Może jak widać narazie zdewcydowanie króluje Messina, ale myśle że z Messiną będzie tak jak z Górnikiem Łęczna że awansował do 1 ligi odrazu wielkie zamieszanie bo beniaminek pierwszy a tu się okazuje że walczy o utrzymanie :-) Aktulsnie to myśle, że Palermo pokaze coś w lidze. Co do Fiorentiny to ona poprostu ma za silny skład i pewnie wyjdzie tak jak u Chelsea. A więc po tych wypowiedziach najlepiej będzie się prezentowało Palermo.
- alexxxks
- Juventino
Popieram w 100% procentach kolegów, którzy uważają ze Messina będzie najwyżej z beniaminków. Wspaniale zaczeła ten zeson, nawet nasze Juve się z nią męczyło
, ma bardzo dobrych zawodników, którzy popewnym czasie będą juz znani wszystkim kibicom Serii A. Życze Messinie żeby zaszła jak najwyżej, oczywiscie na 2 miejsce bo 1 jest dla Juve!!! PEACE ZIOMALE FORZA JUVE!!!

Moja jedyna miłość to...Juve!!!!!!!! :-)
- WladeK
- Juventino
No i chyba koniec dobrej passy Messiny.
Dzisiaj przegrała u siebie 1 do 4 z Lecce :shock: .
Tak jak myslałem, to był tylko chwilowy przebłysk tego beniaminka i teraz chyba będzie tylko spadał w dół w ligowej tabeli.
Ja jestem w tej chwili za Palermo :-D
Dzisiaj przegrała u siebie 1 do 4 z Lecce :shock: .
Tak jak myslałem, to był tylko chwilowy przebłysk tego beniaminka i teraz chyba będzie tylko spadał w dół w ligowej tabeli.
Ja jestem w tej chwili za Palermo :-D
- Vincitore
- Juventino
Pamietam kiedys jak pewen Bawarczyk na tym forum bodajrze nijaki Oli okreslil Messine jako druzyne ''kilku meczy'' i mozemy mu przyznac racje bo Messina zaczyna sie wypompowywac z Juve to rozumiem porazke ale porazka Lecce u siebie 1-4 to chyba mowi samo za siebie moim zdaniem najrowniejsza forme prezentuje Palermo i to oni zagraja najlepiej z beniaminków i jeszcze moze gdzies tam w wysoko bedzie ta Messina i Cagliari
- CalciO 666
- Juventino
Wiekszos z was piszacych tu napisalo Palermo w 100 procentach sie zgadzam widac ze jest to druzyna poukladana i maja ciekawy sklad Messina moze jeszcze jakies kilka meczy wygra z lepszymi od siebie ale po tym co Lecce zrobilo z nia dzis nie stawiam na wysokie miejsce Viola moze sie rozkrecic niedlugo widac ze druzyna sie powoli zgrywa Cagliari uratuje Zola i pozostanie w lidze Livorno w pierwszej kolejce remis na san siro z milanem ale jednak baraze o utzrymanie takie moje zdanie jest na to pytanie.
A najwieksza niespodzianka ligi Lecce moze nawet Liga Mistrzow
bardzo bym chcial :twisted:
A najwieksza niespodzianka ligi Lecce moze nawet Liga Mistrzow

bardzo bym chcial :twisted:
"II" ([]) ([]) II_
- Pawciosss
- Juventino
To ,że Messina przegrała z Lecce wcale tak zaskakujące nie jest.
Ten klub jest bardzo dobry teraz. Najbardziej to tam Bojinov wymiata.
Jednak możliwe ,że zespół z Sycylii powoli traci impet z początku.
W każdym razie myślę ,że będą oni w okolicy 8 miejsca.
Viola - spadek :twisted: Cagilari - 7 ,Palermo -10
- Dionizos
- Juventino
Bojinov to wmiatal na poczatku sezonu, teraz paleczke przejal Vucinic i to wlasnie on bedzie najprawdopodobniej drygowal zespolem prowadzonym przez czeskiego smiecia....Pawciosss pisze:To ,że Messina przegrała z Lecce wcale tak zaskakujące nie jest.
Trudno cosa zawyrokowac po 7 kolejkach, ale sprobuje.
Viola raczej nie spadnie, mimo, ze bardzo im tego zycze. Samymi indywidualnosciami nic sie nie osiagnie, ale majac w skladzie takich tuzow jak Maresca, Miccoli czy Di Livio, spasc z ligi po prostu nie wypada.
Messina dzieki dobreu startowi ma juz na koncie nieco oczek. Wraz z nastepnymi meczami przybywac ich bedzie coraz mniej, ale raczej nie spadna.
Livorno juz moze szykowac bilet do serieb, Chiampi jest zbyt powaznym czlowiekiem, zeby probowac to zmienic dzieki swoim mozliwosciom
Spadek Atalanty w poprzednim sezonie byl troche zaskakujacy, teraz wrocili z mlodym, niezlym skladem i mimo bardzo, bardzo slabego startu, wroze im pozostanie w seriea.
Palermo ma w swoim skladzie graczy, ktorzy naprawde swietnie znaja seriea. Sycylijczycy (mimo, ze w skladzie CdP gra chyba tylko jeden sycylijczyk
Ostatnia druzyna jest Cagliari. Oni tez nie szykuja sie do opuszczenia pierwszej ligi. Niezly sklad, z jednym reprezentantem wloch i z Angelo di Livio, nie powinien miec problemow z utrzymaniem.
- CalciO 666
- Juventino
czeskiego smiecia :shock:
troche szacunku

"II" ([]) ([]) II_
- bartus
- Juventino
messina to byl hit poczatku rozgrywek serie a wygrana z roma, milanem :twisted: dopiero Juventus ich troche przystopowal
ale nie bez problemow. Palermo nie zaczelo tak wysoko jak Messina, ale teraz jest duzo wyzej w tabeli od messiny<bodajrze 5>, ale jako pierwszy zespol niespodziewanie odebral punkty Juve :evil:. moim zdaniem pewniak do pucharu uefa. Caliari hmmm no coz sprawilo kilka niespodzianek. remis z interem, zwycieztwo z lazio. hehe zola przezywa druga mlodosc. ale sadze ze nie dadza rady walczysc o puchar uefa, beda mieli bezpieczne miejsce w sroku tabeli. messina bedzie walczyla o utrzymanie