Forumowicz od A do Z - vol. 1
- Jacol
- Juventino
Rzecz jasna Oskar. Bez dwóch zdań.
Od tego jest ankieta,wiec takie posty sobie darujcie.
Ostrzezenie,tak jak w przypadku powyzszym.
ToMeK
ToMeK
"Juve jest miłością całego mojego życia. Jest powodem do radości i dumy, ale i przyczyną frustracji i rozczarowań. Jest źródłem niesamowitych emocji, tworzącym prawdziwą i niekończącą się opowieść o miłości." - Gianni Agnelli
- Jacol
- Juventino
A co to jest ToMeK? Czy to jest zemsta za to, że na Ciebie nie zagłosowałem? W ankiecie nie mam możliwości napisania, że chciałebym widzieć jako Forumowicza od A do Z właśnie Oskara8. No i nie ma możliwości napisania, że kto na kogo głosuje. Wolałem ujawniać a nie utajniać.Jacol pisze:Rzecz jasna Oskar. Bez dwóch zdań.
ToMeK
"Juve jest miłością całego mojego życia. Jest powodem do radości i dumy, ale i przyczyną frustracji i rozczarowań. Jest źródłem niesamowitych emocji, tworzącym prawdziwą i niekończącą się opowieść o miłości." - Gianni Agnelli
- ToMeK
- Juventino
Taaa...od razu wszystkich tutaj,ktorzy na mnie nie zaglosuja nagradzam kartkami :> Troszke logiki ;] Mogles sobie darowac ujawnianie,bo sam wiesz jak sie skonczylo 8) Darujmy sobie pisanie, "zaglosowalem na Oskara!","a ja na BIANCONERI"ego","Oskar,ma sie rozumiec" etc.Jacol pisze:A co to jest ToMeK? Czy to jest zemsta za to, że na Ciebie nie zagłosowałem? W ankiecie nie mam możliwości napisania, że chciałebym widzieć jako Forumowicza od A do Z właśnie Oskara8. No i nie ma możliwości napisania, że kto na kogo głosuje. Wolałem ujawniać a nie utajniać.Jacol pisze:Rzecz jasna Oskar. Bez dwóch zdań.
ToMeK
Tyle na ten temat.
- Martin
- Juventino
Tu na pewno nie chodzi o zemste a o pewne sprawy, ktorych drogi Jacusiu nie doczytales. Trzeba bylo dodac pare rzeczy oprocz info na kogo głosowales.Jacol pisze:A co to jest ToMeK? Czy to jest zemsta za to, że na Ciebie nie zagłosowałem? W ankiecie nie mam możliwości napisania, że chciałebym widzieć jako Forumowicza od A do Z właśnie Oskara8. No i nie ma możliwości napisania, że kto na kogo głosuje. Wolałem ujawniać a nie utajniać.Jacol pisze:Rzecz jasna Oskar. Bez dwóch zdań.
ToMeK
Przeczytaj regulamin i zwroc uwage na kwestie "nabiajania". Z tego co widze to powoli udaje nam sie to wyplenic, a dyskusje zaczynaja osiagaz wyzszy "level"

Log in: 15.12.1997
Log out: 31.03.2013
Log out: 31.03.2013
- Sarsik
- Juventino
Wyniki 7. ankiety:
1. Oskar8 - 22 głosy
2. Yari - 15 głosów
3. BIANCONERI - 10 głosów
4. ToMeK - 7 głosów
Następną osobą, która zamieści swój alfabet będzie Oskar8. Gratulacje.
Zachęcam swiergota do zamieszczenia swojego zaległego alfabetu. Prosiłbym także o zgłaszanie się chętnych do następnych ankiet.
Do następnej ankiety przechodzą BIANCONERI i Yari. Uzupełnią ją RadeKas ( sam się zgłosił ) i UlTrAs.
Nowa ankieta:
BIANCONERI
Yari
RadeKas
UlTrAs
1. Oskar8 - 22 głosy
2. Yari - 15 głosów
3. BIANCONERI - 10 głosów
4. ToMeK - 7 głosów
Następną osobą, która zamieści swój alfabet będzie Oskar8. Gratulacje.
Zachęcam swiergota do zamieszczenia swojego zaległego alfabetu. Prosiłbym także o zgłaszanie się chętnych do następnych ankiet.
Do następnej ankiety przechodzą BIANCONERI i Yari. Uzupełnią ją RadeKas ( sam się zgłosił ) i UlTrAs.
Nowa ankieta:
BIANCONERI
Yari
RadeKas
UlTrAs
I need a girl that I can train.
- swiergot
- Juventino
Bardzo przepraszam, że jeszcze nie umieściłem swojego alfabetu, ale niestety w tym tygodniu mialem mase roboty. Zwaliła się naraz nauka, praca i JP. Zrobię wszystko co w mojej mocy, aby zmieścić się w terminie.

- RadeKas
- Juventino
E tam swiergot nie daj sie. Ciemna Strona jest silniejsza i latwiejsza w uzyciu. Pograz sie w niej :twisted:.
Join me and together we will rule the galaxy... :twisted: :twisted: :twisted:
No to teraz czas na moja skromna osobe w ankiecie
. Jak juz mowilem nikogo namawial nie bede. Kto chce sie czegos o mnie dowiedziec ten na mnie zaglosuje.
Narazie wyglada na to ze Yari wygra pewnie
. No ale jeszcze prawie caly tydzien 
Join me and together we will rule the galaxy... :twisted: :twisted: :twisted:
No to teraz czas na moja skromna osobe w ankiecie

Narazie wyglada na to ze Yari wygra pewnie

srali muszki będzie wiosna
- Sarsik
- Juventino
Wyniki 8. ankiety:
1. Yari - 17 głosów
2. RadeKas - 8 głosów
3. UlTrAs - 7 głosów
4. BIANCONERI - 4 głosy
Następną osobą, która zamieści swój alfabet będzie Yari. Gratulacje.
Minął kolejny tydzień, a alfabetu swiergota nie widać. Szkoda. Podobnie Oskar8 nie kwapi się do napisania abecadła. Czyżby administratorzy byli zbyt pochłonięci pracą?
Do następnej ankiety przechodzą RadeKas i UlTrAs. Uzupełnią ją Asta#8 ( sam się zgłosił ) i Pawciosss.
Nowa ankieta:
RadeKas
UlTrAs
Asta#8
Pawciosss
1. Yari - 17 głosów
2. RadeKas - 8 głosów
3. UlTrAs - 7 głosów
4. BIANCONERI - 4 głosy
Następną osobą, która zamieści swój alfabet będzie Yari. Gratulacje.
Minął kolejny tydzień, a alfabetu swiergota nie widać. Szkoda. Podobnie Oskar8 nie kwapi się do napisania abecadła. Czyżby administratorzy byli zbyt pochłonięci pracą?
Do następnej ankiety przechodzą RadeKas i UlTrAs. Uzupełnią ją Asta#8 ( sam się zgłosił ) i Pawciosss.
Nowa ankieta:
RadeKas
UlTrAs
Asta#8
Pawciosss
- OskarG
- Juventino
Wypraszam sobieSarsik pisze:

A czy jestesmy pochłonięci pracą - ja nie aż tak bardzo bo siedze w domu a tu mi sie nic niechce, i nie mam wszystkich srodków dostępnych normalnie. wiec zbyt pochłoniety nie moge być.

- Pawciosss
- Juventino
:shock: :shock: :shock: zupełnie nie wiem co tu robi moja skromna osoba. Po prostu jestem zaskoczony nominacją. Wszelkie głosy mile widzianeSarsik pisze: i Pawciosss.

A świergot nadal świętuję zwycięstwo w alfabecie

- Sarsik
- Juventino
Wyniki 9. ankiety:
1. UlTrAs - 14 głosów
2. RadeKas - 12 głosów
3. Pawciosss - 4 głosy
4. Asta#8 - 3 głosy
Następną osobą, która zamieści swój alfabet będzie UlTrAs. Gratulacje.
Proszę chętnych do napisania alfabetu o zgłaszanie się do ankiety. Z powodu braku takich zgłoszeń muszę sam wytypować dwie osoby do ankiety. Proszę też wszystkich zwycięzców o umieszczenie zaległych alfabetów.
Do następnej ankiety przechodzą RadeKas i Pawciosss. Uzupełnią ją Dionizos i Jacol.
Nowa ankieta:
RadeKas
Pawciosss
Dionizos
Jacol
1. UlTrAs - 14 głosów
2. RadeKas - 12 głosów
3. Pawciosss - 4 głosy
4. Asta#8 - 3 głosy
Następną osobą, która zamieści swój alfabet będzie UlTrAs. Gratulacje.
Proszę chętnych do napisania alfabetu o zgłaszanie się do ankiety. Z powodu braku takich zgłoszeń muszę sam wytypować dwie osoby do ankiety. Proszę też wszystkich zwycięzców o umieszczenie zaległych alfabetów.
Do następnej ankiety przechodzą RadeKas i Pawciosss. Uzupełnią ją Dionizos i Jacol.
Nowa ankieta:
RadeKas
Pawciosss
Dionizos
Jacol