Najlepszy piłkarz Juve wszechczasów to....??
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Jeśli myślisz, że Zoff i Platini nie potrafili wygrać meczu w pojedynkę to gratuluję Ci wiedzy na temat ich występów.mighal pisze:A moim zdaniem to Nedved. mówicie o platinim i Zofie ale moim zdaniem oni sami meczów nie wygrywali a Nedved wygrał nam nie jeden mecz. cudowne bramki swietne podania niesamowita kondycja i wola walki- NEDVED jest najlepszy
Zoff, historyczny bramkarz, bezapelacyjnie najlepszy golkiper wszechczasów JUVE. Bariera praktycznie nie do przejścia.
A Platini. Tu można pisać w samych superlatywach. Sam potrafił minąc kilku rywali i umieścić piłke w siatce :!:
Zresztą nie mam co się rozpisywać. Jeśli nie widziałeś ich w akcji to co możesz wiedzieć... :roll:

- gosciu_Muranista
- Juventino
tak naprawdę to trudno napisać który był najlepszy gdyż każdy z wielkich zawodników Juve coś po sobie zostawił. Było wielu wybitnych zawodników i warto ich wszystkich uważasz za najlepszych. Każdy zasługuje na uznanie: Orsi,Combi,Paro,Hansen,Zoff,Cabrini,Gentile,Bettega,Boniek, Platini no i obecnie np.Del Piero. Dla mnie oni są najlepsi gdyż dzięki nim Juve było wtedy i jest teraz wielkie.
- zizu
- Juventino
NAJLEPSZY PIŁKARZ W JUVENTUSIE TURYN--LUDZIE NIM BYŁ KAZDY KTO CHOC PRZEZ JEDEN SEZON ZAŁOZYŁ KOSZULKE STAREJ DAMY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!FFFFFFFFFFFFFFFFOOOOOOOOOORRRRRRRRRRZZZZZZAAAAAAAA JUVE
1 post - ban.
3m sie
1 post - ban.
3m sie
- Dziadzia
- Juventino
Krótka piłka z mojej strony bez zbędnych polemik na ten temat - Omar Sivori - kto nie widział chodzby krótkiego filmiku piłkarza złotej piłki ten zawsze bedzie wymieniał Platiniego Del Piero itd....(bez urazy)[/b]
............piekno nalezy wspierac bo tworza go nieliczni a potrzebuja go wielu.............
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Nie jest do końca tak jak twierdzisz. Z pełną odpowiedzialnością mówię, iż obu widizalem w akcji, sporo, na ile było to możliwie. Odrazu trzeba zaznaczyć fakt, że obaj grali w nieco odległych od siebie latach i porównywanie ich byłoby troszkę nie na miejscu. Tym bardziej, zważywszy na fakt, iż piłka cały czas idzie do przodu.Dziadzia pisze:Krótka piłka z mojej strony bez zbędnych polemik na ten temat - Omar Sivori - kto nie widział chodzby krótkiego filmiku piłkarza złotej piłki ten zawsze bedzie wymieniał Platiniego Del Piero itd....(bez urazy)[/b]
Dla mnie najlepszy był Platni, jednak to prawdziwy geniusz futbolu. Owszem zgadzam się, że Sivori był wielki, był i to bardzo. Wspaniały piłkarz o bajecznej technice w tamtych czasach! Prawdziwa perła, do dzis delektuję się jego filmikami, szczególnie gdy zaklada ,,siatkę'' rywalowi 8) jak i ,,tańczy'' między oborńcami. Nie wspomnę już o bramkach, które strzelal na zawołanie.
Niemniej jednak twierdzę, iż to Platni był naszym najlepszym piłkarzem w historii, jesli już musiałbym wybierać. Jednak w stosunku do mojej opini, w głownej mierze przemawia to, iż gral on w latach blizszych mojemu urodzeniu, i tym większa szansa była oglądać go w akcji w różnych powtórkach TV itp. rzeczy.

- Andryk
- Juventino
zastanów sie co piszesz... przeciez on jak podał komus to świeto lasu, wiekszość bramek jakie zdobył w Juve, były wypracowane przez alexa badz zidane'a. W milanie przeciez teraz nawet nie gra...Monia* pisze:Najlepszym piłkarzem Juventusu był Filippo Inzaghi!!!
- BOOM
- Juventino
MishaAveJuve pisze:A ja wam powiem ze nie da sie tego powiedziec bo caly czas styl gry sie zniemia raz bardziej techniczny inny raz bardziej silowy innym razem licza sie tylko wrzutki i nie da sie powiedziec o najlepszyn pilkarzu JUVENTUSU wszechczasow teraz napewno najlepszy jest Alex Del Piero. Kiedys Platini byl naj;epszy w swoich czasach ale byli i inni.
Swieta prawda platini byl the best ale jak mam wybierac najlepszego to ALEX jest nim na 100%

- Lizard
- Juventino
To nie ma żadnego znaczenia, kto podawał. Ważne, że je wykorzystywał.wiekszość bramek jakie zdobył w Juve, były wypracowane przez alexa badz zidane'a.
Platni też już nie występuje w pierwszym składzie JuveW milanie przeciez teraz nawet nie gra...