Sprzęt Juve

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
M.

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 października 2004, 10:21

Peja pisze:Ta czapka już nieaktualna :wink: I szkoda, że na sprzączkę jest a nie na gumkę. Diego a gdzie kupiłeś ten ręcznik? Jak byś miał to byłbym wdzięczny z link
W sumie to nawet nie wiem czy jeszcze można go kupić. Mam go z hurtowni Lotto, która znajduje się niedaleko mojego domu i to jeszcze załatwiany była po pewnych znajomościach 8) Ale czego się nie robi dla Juventusu :-D

:roll:
darel

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 października 2004, 17:20

Gieri pisze:ej a juvepoland ma sklep z ciuchami??? jesli nie to powinni zalozyc, rzeczy sprzedawalyby sie jak cieple buleczki, napewno bylo by taniej, a wasz problem bylby rozwiazany
No właśnie dawniej był sklepik w którym mozna było kupić koszulki i bluzy. Ja sam kupiłem koszulke z napisem "Juve Per Sempre". Niestety na dzień dzisiejszy nie ma sklepiku.
P.S. Pytanie do adminów - Czy jest realna szansa na to, że sklepik JuvePoland znów zacznie funkcjonować, i jesli takto kiedy możemjw. możemy sie tego spodziewac.

Jesli natomiast chodzi o sprzet Juve to oprócz szalików i koszulek mam metalową odznake. Sam bym z checia kupił cos jeszcze, tylko, że najlepsz rzeczy sa na www.juventus.com a na te rzeczy to troche zamało kasy jest niestety.

na zawsze wierni turyńskiej drużynie
ahojekk

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 4 razy
Otrzymał podziękowanie: 6 razy

Nieprzeczytany post 15 października 2004, 14:11

Nie wiecie gdzie można kupic oryginalny strój bramkarski Juve ?

albo jakis neutralny strój bramkarski ?

Dawniej Virus[Mauro].
Wojtom

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 października 2004, 14:27

Alteri vivas oportet, si tibi vis vivere.
BOOM

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 października 2004, 20:38

Wlasnie!!! Zagladajcie na allegro! Stroj oryginal 95 pln to nie tak duzo chyba nie :?:

Obrazek
Vincitore

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 października 2004, 21:49

Ja mialem kiedys ''FARTA'' bo byl konkurs w Bravo Sport przed sezonem 2003/2004 i bylo pytanie i ja dalem prawidlowoa odpowiedz a do wygrania byl szlik Juve,Plecak Juve i tak czarna pilka Nike Juve i zostal mi rozlosonany dostalem, to co chcialem najbardziej plecak . Chociaz potem zalowalem ze to nie pilka

Wojtom

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 października 2004, 22:05

Pelson pisze:Ja mialem kiedys ''FARTA'' bo byl konkurs w Bravo Sport przed sezonem 2003/2004 i bylo pytanie i ja dalem prawidlowoa odpowiedz a do wygrania byl szlik Juve,Plecak Juve i tak czarna pilka Nike Juve i zostal mi rozlosonany dostalem, to co chcialem najbardziej plecak . Chociaz potem zalowalem ze to nie pilka
Ej to Ty dobry jesteś... 8)
Szkoda ze nie ma kolegi Peja48, moze byscie się zaprzyjaźnili... :lol: :wink:

Alteri vivas oportet, si tibi vis vivere.
zylek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 października 2004, 13:55

Witam wszystkich!!!

Mam pytanko, nie wiecie gdzie mozna kupic taka opaske jak ma Ibrahimovic ??

ODPOWIEDZ