Transmisje z LM..czyli skąd My to znamy....:/
- RuTeK
- Juventino
Ja tam sie nie przejmuje bo ten mecz napewnoi bendzie lecial na DSF albo RTL to jest bankowe! No i bym zapomnial jeszcze o SAT1! Wiec mecz Bayern - Juve napewno ogladne i dokształce sie z niemieckiego :oops:
- "Dziadku byłeś bohaterem na Wojnie ?"
- "Nie... ale służyłem w kompani Bohaterów "
WSZYSTKO I NIC O Amaurim i innych Drewnianych Graczach !
- "Nie... ale służyłem w kompani Bohaterów "
WSZYSTKO I NIC O Amaurim i innych Drewnianych Graczach !
- cierpik
- Juventino
Witam.no i co djJuve,mowili jakie mecze beda za 2 tygodnie?zapomnialem poczekac do konca gadajacej glowy.DjJuve pisze:Dzis o 23.20 na TVP1 beda skroty spotkan CL ze srody.Byc moze na koniec powiedza jakie mecze zaprezentuja w nastepnej kolejce(ostatnio o tym mowili).Pozostaje obejrzec skroty i czekac na decyzje![]()
Ja nadal mam nadzieje
- Iver.pk
- Juventino
A te programy sa na cyfrze+FanJuventusu pisze:Ja tam sie nie przejmuje bo ten mecz napewnoi bendzie lecial na DSF albo RTL to jest bankowe! No i bym zapomnial jeszcze o SAT1! Wiec mecz Bayern - Juve napewno ogladne

- Lypsky
- Juventino
Niestety nic nie mowili :roll:cierpik pisze:Witam.no i co djJuve,mowili jakie mecze beda za 2 tygodnie?zapomnialem poczekac do konca gadajacej glowy.DjJuve pisze:Dzis o 23.20 na TVP1 beda skroty spotkan CL ze srody.Byc moze na koniec powiedza jakie mecze zaprezentuja w nastepnej kolejce(ostatnio o tym mowili).Pozostaje obejrzec skroty i czekac na decyzje![]()
Ja nadal mam nadzieje
Bylem bardzo spiacy ale postanowilem zobaczyc do konca i nic.
Zaraz po podaniu jak grali Polacy w CL program sie zakonczyl
Trzeba bedzie nadal czekac
a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
- Wojtom
- Juventino
=Wtorek=
Arsenal 20:45 Panathinaikos
PSV 20:45 Rosenborg
Barcelona 20:45 Milan
Celtic 20:45 Shakhtar
Bremen 20:45 Anderlecht
Internazionale 20:45 Valencia
CSKA Moskva 18:30 Chelsea
Porto 20:45 PSG
=Środa=
Deportivo 20:45 Liverpool
Olympiacos 20:45 Monaco
Dynamo Kyiv 20:45 Real Madrid
Roma 20:45 Leverkusen
Bayern 20:45 Juventus
M. Tel-Aviv 20:45 Ajax
Lyon 20:45 Fenerbahçe
Man. United 20:45 Sparta
Wszystko ładnie widać, ze znowu najciekawiej zapowiadają się Barcelona-Milan, ktora bedzie chciała się zrewanżować, oraz Bayern-Juventus, ktory co tu duzo mowic, jest chyba najlepszym meczem kolejki. 8)
Więc w TVP mam nadzieje, ze zobaczymy wlasnie takie mecze:
Wtorek: Barcelona-Milan
Środa: Bayern-Juventus
Gdyby tak się stało( i chyba się stanie
) TVP sporo zyskała by w moich oczach...

Arsenal 20:45 Panathinaikos
PSV 20:45 Rosenborg
Barcelona 20:45 Milan
Celtic 20:45 Shakhtar
Bremen 20:45 Anderlecht
Internazionale 20:45 Valencia
CSKA Moskva 18:30 Chelsea
Porto 20:45 PSG
=Środa=
Deportivo 20:45 Liverpool
Olympiacos 20:45 Monaco
Dynamo Kyiv 20:45 Real Madrid
Roma 20:45 Leverkusen
Bayern 20:45 Juventus
M. Tel-Aviv 20:45 Ajax
Lyon 20:45 Fenerbahçe
Man. United 20:45 Sparta
Wszystko ładnie widać, ze znowu najciekawiej zapowiadają się Barcelona-Milan, ktora bedzie chciała się zrewanżować, oraz Bayern-Juventus, ktory co tu duzo mowic, jest chyba najlepszym meczem kolejki. 8)
Więc w TVP mam nadzieje, ze zobaczymy wlasnie takie mecze:
Wtorek: Barcelona-Milan
Środa: Bayern-Juventus
Gdyby tak się stało( i chyba się stanie

Alteri vivas oportet, si tibi vis vivere.
- Marcin_FCJ
- Juventino
Ja bym najchętniej zobaczył we wtorek Inter - Valencia. Natomiast w środe Bayern - Juve, jednak myślę że pokażą Deportivo - Liverpool
.
.
- x_men_1988
- Juventino
We wtorek bedzie mecz Barca - Milan na TVP 1 .
Zaś środę , nie , nie , to nie bedzie mecz Juve - Bayern , tylko znakomity , fenomenalnie zpowiadajcy sie mecz dwóch potęg swiatowej pilki klubowej czyli nie grajacych "najpiekniejszy" futbol na swiecie pilkarzy Sparty Pragi z "znakomicie" spisującym siew lidze angielskiej : Manchasterem United .
żródło:http://www.knplogic.co.uk/sport/
No to zajefajnie , porostu bosko , z posród takich meczy jak Bayern - Juve , Deportivo - Liverpool , czy Roma - Bayer , nie bedzie meczu , ale bedzie mecz cienikiego w tym sezonie Manchesteru ze slaba Spartą .
Zaś środę , nie , nie , to nie bedzie mecz Juve - Bayern , tylko znakomity , fenomenalnie zpowiadajcy sie mecz dwóch potęg swiatowej pilki klubowej czyli nie grajacych "najpiekniejszy" futbol na swiecie pilkarzy Sparty Pragi z "znakomicie" spisującym siew lidze angielskiej : Manchasterem United .
żródło:http://www.knplogic.co.uk/sport/
No to zajefajnie , porostu bosko , z posród takich meczy jak Bayern - Juve , Deportivo - Liverpool , czy Roma - Bayer , nie bedzie meczu , ale bedzie mecz cienikiego w tym sezonie Manchesteru ze slaba Spartą .
- DamKam
- Juventino
Na DSF i RTL nie pokazuja LM tylko na sat1 !!! Ale meczu FCB-JUVE niestety nie pokaza bo pokazuja mecz Werder-AnderlechtFanJuventusu pisze:Ja tam sie nie przejmuje bo ten mecz napewnoi bendzie lecial na DSF albo RTL to jest bankowe! No i bym zapomnial jeszcze o SAT1! Wiec mecz Bayern - Juve napewno ogladne i dokształce sie z niemieckiego :oops:

A na TVP chyba nie pokaza tego rewanzu....... wielka szkoda :?
Jedynie kilka dni pozniej na EuroSporcie pokazuja dlugie skroty wielu spotkan LM i oby pokazali FCB-JUVE !!!!!!
- Wojtom
- Juventino
Za dwa dni się naprawde okaze...
Bedzie mozna zobaczyc na repertuarze TVP i mam nadzieje, ze bedzie to Bayern-Juve, a nie jakis inny... :? z Realikiem to puszczali dwa, a z Juve to juz by była przesada? :?
Bedzie mozna zobaczyc na repertuarze TVP i mam nadzieje, ze bedzie to Bayern-Juve, a nie jakis inny... :? z Realikiem to puszczali dwa, a z Juve to juz by była przesada? :?
- peppino
- Juventino
wtorek
Barcelona-Milan tvp1 20 45 niezmiernie mnie to cieszy!!!!!
sroda
Man utd sparta tvp 2 20 45
Jak widac TVP poszła po rozum do glowy i nie chce sie nabrac na nudne "widowisko" i postanowile nie puszczac juve(w sumie to sie im nie dziwie tez bym tak zrobil) nie muisze dodawac ze na polsacie tez nie bedzie meczu!!!!!!
www.telemagazyn.pl
FORZA MILAN!!!!!!
sroda
Jak widac TVP poszła po rozum do glowy i nie chce sie nabrac na nudne "widowisko" i postanowile nie puszczac juve(w sumie to sie im nie dziwie tez bym tak zrobil) nie muisze dodawac ze na polsacie tez nie bedzie meczu!!!!!!
www.telemagazyn.pl
FORZA MILAN!!!!!!
- bartusek
- Juventino
Nie rozumiem Waszego oburzenia..... Wiem, ze mogł by byś Juve- Ajax a nie Kirkland- Monaco... No ale w Polsce nie zyja tylko kibice Juve....
Sam bym bardzo chetnie obejrzal mecze w TVP ale rozumiem innych ( w meczu z Bayernem, Juve nie olsniło )
A mecz Krzynówek - Los Galaretos moze byc ciekawy bo Jacek jest w fenomenalnej formie....
Poza tym ja wierze, ze Juve zajdzie bardzo wysoko w LM a wtedy jej mecze beda juz na bank w TVP.....
Sam bym bardzo chetnie obejrzal mecze w TVP ale rozumiem innych ( w meczu z Bayernem, Juve nie olsniło )
A mecz Krzynówek - Los Galaretos moze byc ciekawy bo Jacek jest w fenomenalnej formie....
Poza tym ja wierze, ze Juve zajdzie bardzo wysoko w LM a wtedy jej mecze beda juz na bank w TVP.....
- Lizard
- Juventino
Ja liczę na szybkie odpadnięcie Sparty Praga z CL, bo wtedy na czeskiej telewizji, będą pokazywać mecze Juve ( z powodu Nedveda oczywiście ). Mam nadzieję, że na "dojczach" jednak pokażą spotkanie Bayernu, bo na razie ciemno to widzę 

- Wojtom
- Juventino
Heh... chyba wlasnie odwrotnie kolego, nie poszli po rozum do głowy, bo moim zdaniem będzie to gorszy mecz niż choćby Celtic-Szachtar, czy Lyon-Ferenbahce... :?peppino pisze:sroda
www.telemagazyn.pl
Nie wiem co wpłynęło na taką decyzje, ale chyba to, ze Juventus nie wygrał 5-0 lub nie było 4-4, bo gdyby padł taki wynik, to napewno puscili by rewanż, ale widocznie "przewidzieli", ze mecz Bayern-Juve będzie jeszcze bardziej nudny niż poprzedni... :?
Zobaczymy, czy mieli rację, bo jak do tej pory, gdy tak robili, to wlasnie , mecz był niezwykle ciekawy, chociaz musze przyznac ze czasami im się udało puscic ładne mecze.
Pozostaje liczyć na jakąś niemiecką stacje...choć ich duzo nie mam bo tylko RTL, RTL2, Super RTL, ARD, ZDF, Tv Nrw i jeszcze cos by się znalazło, ale patrzyłem na stronkach, to nawet na Sat1 nie pisze, ze będzie mecz Bayern-Juventus... Więc gdzie będzie? Na Abu-Dabhi ? :?
Niebawem będzie pisało na worldsoccervision... pozostaje czekać. :?
- Wessal
- Juventino
No to ja się ostatni raz pytam. Czy ktoś chciałby złożyć podpisy i wysłać list do TVP? Jeżeli tak to prosiłbym o jakiś znak na gg (jest podane) i wtedy podam wam swojego maila i tak można uzbierać tego sporo i wysłać. Aha jak by ktoś wiedział to czy może będzie mecz Bayern-Juventus na RTL, DSF albo na Rai Uno lub innych znanych stacjach telewizyjnych.
O to jest cała TVP. Milanu i Barcy pokażą dwa mecze a Juventusu już nie :?peppino pisze:wtorek