Kolejny piłkarz przyłapany na dopingu?!
- olli
- Bawarczyk
no to sorki \\\ :oops: ja slyszalem jeszcze w srode czy w we wtorek ze sie przyznal ale skoro tak to nie popieram gobartusek pisze:No kolego i jestes w błedzie.... Dzis już czytalem ze Mutu zasłania siem tym że brał pigły poprawiające "doznania w czasie uprawiania seksu" i to one spowodowaly takie wyniki badan...olli pisze:......a ja go tam podziwiam za to ze umial sie przyznac a nie dawal jakies wywody typu: "ktos mi dosypal" albo "lekarz dal na katar".![]()
Czego oni to już nie wymysla.....

- Vincitore
- Juventino
a Ja widzialem dzisiaj tytul na onecie ''Bralem je dla seksu'' czy cos takiegoolli pisze:no to sorki \\\ :oops: ja slyszalem jeszcze w srode czy w we wtorek ze sie przyznal ale skoro tak to nie popieram gobartusek pisze:No kolego i jestes w błedzie.... Dzis już czytalem ze Mutu zasłania siem tym że brał pigły poprawiające "doznania w czasie uprawiania seksu" i to one spowodowaly takie wyniki badan...olli pisze:......a ja go tam podziwiam za to ze umial sie przyznac a nie dawal jakies wywody typu: "ktos mi dosypal" albo "lekarz dal na katar".![]()
Czego oni to już nie wymysla.....