Kolejny piłkarz przyłapany na dopingu?!

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ
olli

Bawarczyk
Bawarczyk
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 października 2004, 19:50

bartusek pisze:
olli pisze:......a ja go tam podziwiam za to ze umial sie przyznac a nie dawal jakies wywody typu: "ktos mi dosypal" albo "lekarz dal na katar".
No kolego i jestes w błedzie.... Dzis już czytalem ze Mutu zasłania siem tym że brał pigły poprawiające "doznania w czasie uprawiania seksu" i to one spowodowaly takie wyniki badan... :D
Czego oni to już nie wymysla.....
no to sorki \\\ :oops: ja slyszalem jeszcze w srode czy w we wtorek ze sie przyznal ale skoro tak to nie popieram go

Obrazek
Vincitore

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 października 2004, 21:51

olli pisze:
bartusek pisze:
olli pisze:......a ja go tam podziwiam za to ze umial sie przyznac a nie dawal jakies wywody typu: "ktos mi dosypal" albo "lekarz dal na katar".
No kolego i jestes w błedzie.... Dzis już czytalem ze Mutu zasłania siem tym że brał pigły poprawiające "doznania w czasie uprawiania seksu" i to one spowodowaly takie wyniki badan... :D
Czego oni to już nie wymysla.....
no to sorki \\\ :oops: ja slyszalem jeszcze w srode czy w we wtorek ze sie przyznal ale skoro tak to nie popieram go
a Ja widzialem dzisiaj tytul na onecie ''Bralem je dla seksu'' czy cos takiego :wink:

ODPOWIEDZ