Kolejny w Katarze
- leniup
- Redaktor
Hehe bardzo trafne spostrzeżenie o Tottimpan Zambrotta pisze:Ja bym chciał, żeby Totti wyemigrował do Kataru i uczył tamtejsze wielbłądy plucia

- bartusek
- Juventino
A dlaczego by nie....? Ja nie mam nic przeciwko !!! Skoro nie prezentuja juz wysokiego poziomu a chcieli by sobie pokopac i przy okazji niezle zarobic przed emerytka to czemu by nie... Jestem tylko przeciwny temu, zeby ci z Kataru za jakies miliony kupywali se obywatelstow jakiegos brazylijczyka i tworzyli narodowa reprezentacje w ten sposob... Skoro sa tacy bogaci inech zainwestuja w szkolenie mlodziezy !!! Niech te nastolatki naftowych szejków tez se pobiegaja. 

- BIANCONERI
- Juventino
Naprawde nie rozumiem czemu znani zawocnicy pod koniec swoich karier piłkarskich nie mogą zarobić troche grosza i przy okazji pograć chociażby w lidze katarskiej.Zresztą poziom tej ligi nie jest aż tak słaby skoro występujący tam przez rok Hierro zdołał utrzymać wysoką forme i przenieść się do Boltonu,w którym obecnie gra.Desailly to zawodnik,który w futbolu osiągnął dosłownie wszystko i kto jak kto ,ale on zasługuje na "luźniejszą gre" pod koniec swojej kariery.
"Bestia najgorsza zna troche litości lecz ja jej nie znam,więc nie jestem bestią"

- fredi
- Juventino
No to witamy kolejnego wielkiego piłkarza. 'Pan Zambrotta' przeszkadza Ci że oni kończą tam kariere ? Przynajmniej se stan konta powiększą. A gdzie mają kończyć w Europie na ławkach rezerwowych? A tam se pograją troche zarobią pożądnie i się pożegnają 

- pan Zambrotta
- Juventino
przecież i tak mają kasy jak lodu. Ile Hierro zarobił podczas swojej gry w Realu ? o Dessaily i Batistucie już nie wspomnęfredi pisze: Przynajmniej se stan konta powiększą.
Na jakich ławkach rezerwowych ??? jeśli piłkarz trafi do średnio-słabego klubu, to na bank będzie grał w podstawowym składzie. Przykład: Hierro.fredi pisze: A gdzie mają kończyć w Europie na ławkach rezerwowych?
skończyć swoją bogatą karierę w piłkarskiej prowincji - to jest to o czym marzą wirtuozi futbolu :lol:fredi pisze: A tam se pograją troche zarobią pożądnie i się pożegnają
- Wojtom
- Juventino
Napewno głownym powodem jest zarobienie kasy... Za wystepy tak sławnych piłkarzy, w mało znanej lidze napewno przynosi wielkie pieniądze.
Coraz wiecej piłkarzy jedzie tam wlasnie zakonczyc kariere... Ciekawe czy spotykają sie tam razem

Coraz wiecej piłkarzy jedzie tam wlasnie zakonczyc kariere... Ciekawe czy spotykają sie tam razem

Alteri vivas oportet, si tibi vis vivere.
- RuTeK
- Juventino
Nie wiem zupelnie o co wam chodzi z tym Katarem?? Jak dla mnie to bardzo dobra sprawa ze gwiazdy wybijaja na jakies tam " zapupie" Przecierz to tylko lepiej dla nich bo dostana troche dodtkowego grosza oraz poucza grania w pilke innych mlodych a moze i nawet perspektywicznych graczy! Bo kto by nie chcial grac z Desay czy Batistuta?? Jak dla mnie jest spoko!
- "Dziadku byłeś bohaterem na Wojnie ?"
- "Nie... ale służyłem w kompani Bohaterów "
WSZYSTKO I NIC O Amaurim i innych Drewnianych Graczach !
- "Nie... ale służyłem w kompani Bohaterów "
WSZYSTKO I NIC O Amaurim i innych Drewnianych Graczach !
- Wojtom
- Juventino
Napastnik Villarreal Sony Anderson zostanie sprzedany do klubu katarskiej ekstraklasy Al Rayyan. Zawodnik stracił miejsce w podstawowym składzie hiszpańskiej ekipy i po rozmowie z działaczami postanowił zmienić otoczenie.
Brazylijczyka z podstawowej jedenastki wygryzł pozyskany z Manchesteru United Diego Forlan.
Wcześniej Anderson występował w takich klubach jak Barcelona, Monaco, Marseille, Servette Geneva oraz ojczyste Guarani.
zrodło: http://www.lechsport.pl/?act=news&more=33826
Kolejny zawodnik wyjeżdza... w miare dobry, grał w znanych klubach i jedzie nigdzie indziej niż do Kataru :roll:
Brazylijczyka z podstawowej jedenastki wygryzł pozyskany z Manchesteru United Diego Forlan.
Wcześniej Anderson występował w takich klubach jak Barcelona, Monaco, Marseille, Servette Geneva oraz ojczyste Guarani.
zrodło: http://www.lechsport.pl/?act=news&more=33826
Kolejny zawodnik wyjeżdza... w miare dobry, grał w znanych klubach i jedzie nigdzie indziej niż do Kataru :roll:
Alteri vivas oportet, si tibi vis vivere.