Bayern-Schalke 0:1
- alex_pl
- Juventino
Nie wiem jak was-ale mnie bardzo cieszy porazka bayernu nie ukrywajmy z dosc slabym zespolem schalke
uwazam ze jest to bardzo dobry prognostyk przed wtorkowym spotkaniem z JUVE :-D i w sumie nie obrazilbym sie jesli bayern odnioslby we wtorek taki sam rezultat 

- mleko
- Juventino
mnie tez cieszy.ja po prostu nienawidze bayernu.po dzisiejszym meczu JUVE bedziemy mielki lekkie porownanie druzyn przed ich wtorkowym meczem.osobiscie nie dopuszczam do siebie innego wyniku niz zwyciestwo JUVE!!!
- Lizard
- Juventino
A wie ktoś jak grał Bayern? Jeśli słabo, to nic, tylko bić brawo i czekać na mecz Juve
A jeśli nie to.... trzeba poczekać na wynik meczu z Messiną ( forma naszych napastników, w ogóle całego zespołu ). Ale optymistyczny akcent już się pojawił 

- leniup
- Redaktor
- Vincitore
- Juventino
A mnie to własnie martwii bo lepiej jak by kończyli kazdego i na mecz z Juve wyszli by z klatami i zapałem ''To Co chłopaki ile im wsadzimy '' dostali by zadyszkę i dostają baty a nie teraz dostają baciory a na mecz z Jve siezmobilizują i nie daj boze nas klepną!
- Wojtom
- Juventino
Niewiadomo co oni robią...
Najpierw pykają Ajax lekko 4-0, teraz przegrywają z kiepskim zespołem Shalke... :?
Moze oszczedzał ich kolo na Juventus. Nic nie wiadomo.
Ale oczywiscie jeśli mają mały spadek formy to bardzo to cieszy.
Zobaczymy jak spiszą się we wtorek...
Forza Juve 8)
Najpierw pykają Ajax lekko 4-0, teraz przegrywają z kiepskim zespołem Shalke... :?
Moze oszczedzał ich kolo na Juventus. Nic nie wiadomo.
Ale oczywiscie jeśli mają mały spadek formy to bardzo to cieszy.

Zobaczymy jak spiszą się we wtorek...
Forza Juve 8)
Alteri vivas oportet, si tibi vis vivere.
- RuTeK
- Juventino
Nie wiem jak wy ale ja mam mieszane uczucia co do tej "kleski" Bayernu:
Ad.1 Nie wszedl mi zaklad przez nich a mimo to obstawialem wygrana z podporka
Ad.2 Pewno sie oszczedzali na mecz z Juventusem bo szanuja rywala i wiedza ze z nami nie bendzie tak latwo jak z Ajaxem
Ad.3 Maja drobne problemy skladowe spowodowane paroma klotniami w zespole :roll: (moj brat kibicuje Bayernowi)
Ad.1 Nie wszedl mi zaklad przez nich a mimo to obstawialem wygrana z podporka
Ad.2 Pewno sie oszczedzali na mecz z Juventusem bo szanuja rywala i wiedza ze z nami nie bendzie tak latwo jak z Ajaxem
Ad.3 Maja drobne problemy skladowe spowodowane paroma klotniami w zespole :roll: (moj brat kibicuje Bayernowi)
- "Dziadku byłeś bohaterem na Wojnie ?"
- "Nie... ale służyłem w kompani Bohaterów "
WSZYSTKO I NIC O Amaurim i innych Drewnianych Graczach !
- "Nie... ale służyłem w kompani Bohaterów "
WSZYSTKO I NIC O Amaurim i innych Drewnianych Graczach !
- Wessal
- Juventino
A mnnie te zwycięstwo Schalke nie ciesze. Dobrze rozumiem to, że wy się brechtacie z Bayernu że przegrali z najgorszym zespołem. Ja bym się nie cieszył za wczas, ponieważ Bayern napewno przygotowuje się do meczu z Juventusem. A dwa to to że jak Bayern wygra z Juve (odpukać
) to dla niektórych osób moze być to klęska. Czemu? Akurat bo może wiedzieć jaki to klub Juve i lubieć go a znać popisy Bayernu w Bundeslidze. I co by wyszło jak by Bayern przegrywający z Shalke wygrał z Juve?? Hańba!! Dla tego te zwycięstwo Shalke mnie nie cieszy.

- olli
- Bawarczyk
ja tam ogladalem mecz i moge spokojnie powiedziec iz bayern posiadal spora przewage, duzo przetrzymywal pilke, srednio strzelal , czsesto wrzucal, lecz nie umial tego wykorzystac.Lizard King pisze:A wie ktoś jak grał Bayern? Jeśli słabo, to nic, tylko bić brawo i czekać na mecz JuveA jeśli nie to.... trzeba poczekać na wynik meczu z Messiną ( forma naszych napastników, w ogóle całego zespołu ). Ale optymistyczny akcent już się pojawił
W tym meczu w napadzie zagral jedynie Makaay, poniewaz wszyscy inni napastnicy mieli kontuzje (nawet na lawce rezerwowych nie ani jednego bylo napastnika :!: :!: :!:
Na mecz z juve powinno wyzdrowiec przynajmniej dwoch z trojki : Santa Cruz, Pizarro, Hashemian :-D :-D :-D

- DamKam
- Juventino
Ja ogladalem skroty tego spotkania i musze przyznac ze ani Schalke ani FCB nie zagrali dobrego spotkania !!!!!! Mecz byl slaby, duzo niecelnych strzalow i ogolnie mecz byl na remis !!!!! Ale Schalke zdobylo bramke i wygralo i ja nie wiem czy sie z tego cieszyc czy nie...... teraz Bayern bedzie chcial sie zrechabilitowac i napewno podejdzie do tego meczu w Turynie z ogromna motywacja !!!!!
- Peja
- Juventino
Jak dla mnie to ta Bundesliga w ogóle jest bardzo dziwna :? Na przykład taki Bayer Leverskusen, wygrywa z "wielkim" realem 3-0 a potem przegrywa z absolutnym beniaminkiem Mainz. Podejrzewam że we wtorek wygramy ponieważ Bayern nie prezentuje obecnie takiej formy jaki klasy co Juventus