Juventus 1-0 Bayern Monachium

Przedmeczowe przewidywania, gorące pomeczowe dyskusje, wasze oceny gry Juve i poszczególnych zawodników.
Zablokowany
Andryk

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 października 2004, 07:04

ja stawiam na wygrana Juve!
2-0 dla Juve bedzie bardzo sprawiedliwym wynikiem.
Cieszy tez fakt, że ogladne sobie moich pupilów na żywo co ostatnio zadko mi sie zdarza :D

darel

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 października 2004, 09:37

Chyba najważniejszy mecz w grupowej fazie Ligi Mistrzów dla Juve, dlatego tym bardziej cieszy fakt, że mecz bedzie można zobaczyc w TVP. :D :D . Bedzie to jednak bardzo ciężkie spotkanie. Trzeba wierzyc w dobra forme obrony, stawiam, że nie stracimy wiecej niz 1 gola, a strzelimy przynajmniej 2. Bardzo ciekawi mnie jak zaprezentuje sie Alex.
Mobilizacji napewno mu nie zabraknie, jak jednak bedzie z forma ? Trzeba wierzyć, że dobrze i że cały mecz skończy sie dobrze.

na zawsze wierni turyńskiej drużynie
fredi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 października 2004, 10:32

Kurcze obawiam się tego meczu jak każdego innego.. fajnie że Televizja Polska zapodaje ten mecz .. mój typ to 1:1 nawet taki wynik by mnie cieszył tylko żeby gra była wspaniała :)

Obrazek
PROmilky
Juventus Turyn - Tobie Chwała na wieki !!
Lizard

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 października 2004, 15:03

Makaay jest w dobrej formie, na szczęście Canna i Thuram też :D Będzie ciężko, ale zwycięstwo musi być, no i oczywiście samotne prowadzenie w naszej grupie he, he 8) Gramy na wyjeździe, więc zadanie jest utrudnione, ale mocno wierzę w zwycięstwo Juve. Capello zastosuje raczej defensywną taktykę, z nastawieniem na kontrę, co jest zrozumiałe. Zresztą wszystko wyjaśni się po meczu z Messiną...
Viva la TVP ! :P

Gramy u siebie 8) -Dragon-

Eeee, sorki :oops: Dzięki Dragon :-D
Ostatnio zmieniony 16 października 2004, 12:04 przez Lizard, łącznie zmieniany 1 raz.

RuTeK

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 października 2004, 11:57

No cod miod i orzeszki;p Moj brat kocha Bayern i Nienawidzi Jventusu a ja tez nie jestem mu dlozny! Mam nadizeje ze Juventus sie sprezy i zleje bawarczykow! niech Lucio dostanie czerwona i niehc zaloje ze nie gra w Juventusie! :twisted:Licze na wynik 3-1 to by bylo cos pieknego;] A i bym sie zapomnial spytac jak obstawiacie?? ale nie chodzi mi o wynik meczu tylko o ilosc widzow na trubunach! mam nadzije z ebendzie ponad 50- tys!!

- "Dziadku byłeś bohaterem na Wojnie ?"
- "Nie... ale służyłem w kompani Bohaterów "

WSZYSTKO I NIC O Amaurim i innych Drewnianych Graczach !
Juventinha

Qualità Juventina
Qualità Juventina
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 października 2004, 15:08

hehe:) na ten meczyk juz czekam od momentu od kiedy sie dowiedzialam ze transmituja :D czyli od poprzedniej kolejki ligii mistrzow. mam nadzieje ze juve pokaze klase i wygra ten mecz:) szczegolnie istotne jest to ze bede ogladac go z kolegami :wink: ,i wiadomo jak jest. dzis gramy z mesina zobaczymy jak nam pojdzie po dluzszej przerwie w graniu o punkty, ale ja oczywiscie jestem dobrej mysli, wiec FORZA JUVE!!!!!!!!

Ironman

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 16 października 2004, 15:55

nie wiedze innej możliwości jak zwycięstwo Juve. Nie jest ważne dla mnie ile ważne są 3pkt które (gdy je zdobędziemy) zagwarantuja nam pierwsze miejsce w grupie do samego końca fazy grupowej LM :D

A tak na marginesie ten tydzień w TVP to gratka dla fanów prawdziwego futbolu najpierw JUVE - Bayern !!!!, a w środe Barca - Milan zapowiada się piłkarskie swięto i to nie tylko u mnie w domu :D

K.

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 października 2004, 19:59

Mecz dwóch najlepszych druzyn 8)
Nie ukrywam, że bardzo cenię sobie Bayern. Wynik nie będzie istotny, bo i tak te dwie drużyny wyjdą z grupy. Ja osobiście chcę obejrzeć piękny mecz w wykonaniu obu zespołów. Wynik 2-2 (Del Piero, Ibrahimowic; Maakay, Ze Roberto) - 4 piekne bramki.

Brawa dla TVP za ten mecz. I dla C+ Sport za dwa potkania Juve po kolei (Messina i Siena). Szkoda, że 'pinokio' nie gra w Sienie, GiGi byłby spokojny o bramkę :D .

Obrazek
ACMichał

Milanista
Milanista
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 października 2004, 20:49

To nie bedzie wielki mecz raczej kopanina o wyniku której zadecyduje jedna bramka bo niestety ani Juve a tymbardziej JBayern nie graja porywająco- mecz walki.+

Prawdziwe emocje bedą w meczu Milan-Barsa to mógłby być nawet tegoroczny finał LM

Lypsky

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 października 2004, 20:53

ACMichał pisze:To nie bedzie wielki mecz raczej kopanina o wyniku której zadecyduje jedna bramka
Jasnowidz :lol: kolejny
ACMichał pisze: bo niestety ani Juve a tymbardziej JBayern nie graja porywająco
Za to Milan gra :lol: wystarczy spojrzec na tabele :lol:
ACMichał pisze:Prawdziwe emocje bedą w meczu Milan-Barsa to mógłby być nawet tegoroczny finał LM
O tak twoja podnieta siega zenitu :lol: zebys sie przypadkiem nie rozczarowal lolku jak twoj Milanek dostanie 8)

a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
ACMichał

Milanista
Milanista
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 października 2004, 21:53

Widzę DJjuve ze masz straszne kompleksy ........ Po pierwsze 3 punkty przewagi nie gwarantują mistrzostwa po 5 rozegranych kolejkach (patrz poprzedni sezon)
Po drugie z calą pewnością wiecej indywidualności bedzie na San Siro a nie w Monachium, Barcelona gwarantuje na chwilę obecną emocje a co do formy Milanu .... z Szewa wygramy z każdym.

Wojtom

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 października 2004, 21:59

ACMichał pisze:Po drugie z calą pewnością wiecej indywidualności bedzie na San Siro a nie w Monachium, Barcelona gwarantuje na chwilę obecną emocje a co do formy Milanu .... z Szewa wygramy z każdym.
Fakt, Barcelona jest teraz bardzo dobrym klubem ( z resztą zawsze była ), ma gwiazdy wielkiego formatu, które mogą pokazac naprawde wielki futbol, a Milan z samym Shewczenkiem, którym owszem jest dobry, może sobie niestety nie poradzić... 8)

Gramy pierwszy mecz w Turynie, jak juz cos.
A gdzie będzie wiecej emocji okaże się w środe, po oby meczach Juventusu i Milanu. 8)

Alteri vivas oportet, si tibi vis vivere.
kouba

Qualità Juventino
Qualità Juventino

Nieprzeczytany post 16 października 2004, 23:04

ACMichał pisze:To nie bedzie wielki mecz raczej kopanina o wyniku której zadecyduje jedna bramka bo niestety ani Juve a tymbardziej JBayern nie graja porywająco- mecz walki.+

Prawdziwe emocje bedą w meczu Milan-Barsa to mógłby być nawet tegoroczny finał LM
boze swiety! mogles sie w ogole nie odzywac jak masz cos takiego pisac. Skad Ty wiesz jaki bedzie mecz? Wrozka jestes? Zdarzaja sie mecze nudne i bardzo ciekawe. Moze ten bedzie nudny, ale czemu juz z gory tak zakladasz? Ta wypowiedzia, widac Twoje zbulwersowanie obecna sytuacja druzyn [Juve & Milan] i chyba lekkie rozczarowanie co do postawy swojego teamu 8) Ty sie lepiej modl, zeby ta Barca nie rozniosla Milanu z taka forma obu druzyn.

ACMichał

Milanista
Milanista
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 października 2004, 23:31

kouba pisze:
ACMichał pisze:To nie bedzie wielki mecz raczej kopanina o wyniku której zadecyduje jedna bramka bo niestety ani Juve a tymbardziej JBayern nie graja porywająco- mecz walki.+

boze swiety! mogles sie w ogole nie odzywac jak masz cos takiego pisac. Skad Ty wiesz jaki bedzie mecz? Wrozka jestes? Zdarzaja sie mecze nudne i bardzo ciekawe. Moze ten bedzie nudny, ale czemu juz z gory tak zakladasz? Ta wypowiedzia, widac Twoje zbulwersowanie obecna sytuacja druzyn [Juve & Milan] i chyba lekkie rozczarowanie co do postawy swojego teamu 8) Ty sie lepiej modl, zeby ta Barca nie rozniosla Milanu z taka forma obu druzyn.
Ponieważ ogładalem dzisiejszy mecz Bayernu i śledze poczynania Juve, nie widze podstaw do "wielkiego meczu. Obie drużyny mają komplet punktów i obie urzadza remis. Proste. Jeżeli chcesz leczyć kompleksy Milanu z ostatnich 2 lat to wymysl coś lepszego

ledbetter

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 października 2004, 23:42

ACMichał pisze:.... z Szewa wygramy z każdym.
Taaa... a z Mesinka to on gral czy nie ...bo cos mi sie jednak wydjae ze tak 8)

we believe.
Zablokowany