Rachunki telefoniczne
- Martin
- Juventino
Jak tam Wasze rachunki telefoniczne. Nie wiem ilu z was ma na abonament ale tak z ciekawosci chcialem sie dowiedziec czy wiecie w koncu ile w sumie wydaliscie na rekiny? Ja za pare dni dostane rachunek do skrzynki i mam nadzieje ze sie nie przeraze.
A jak wyglada ta sama sprawa u naszych kochanych garou fanek??
A jak wyglada ta sama sprawa u naszych kochanych garou fanek??
Log in: 15.12.1997
Log out: 31.03.2013
- juveni
- Juventino
Martin nie martw sie o nasze rachunki tzn. moze lepiej sie martw bo ciebie obciazymy kosztami
Ja jeszcze nie dostalem ale przyjdzie lada dzien i wolalbym go nie widziec

Ja jeszcze nie dostalem ale przyjdzie lada dzien i wolalbym go nie widziec

Don't hear the bell but you answer the call
It comes to you as to us all
We're just waiting
For the hammer to fall
It comes to you as to us all
We're just waiting
For the hammer to fall
- RuTeK
- Juventino
Mi tam w sumie nie zrobili roznicy mam 400 esemesow gratis a przekroczylem tylko o 60 wiec nie wiele!!!!! I taka mama zaplaci!
- "Dziadku byłeś bohaterem na Wojnie ?"
- "Nie... ale służyłem w kompani Bohaterów "
WSZYSTKO I NIC O Amaurim i innych Drewnianych Graczach !
- Martin
- Juventino
No wlasnie! chce wiedziec czy mam sie juz ewakuowac czy moze jeszcze posiedziec w Polscejuveni pisze:Martin nie martw sie o nasze rachunki tzn. moze lepiej sie martw bo ciebie obciazymy kosztami![]()
![]()
Ja jeszcze nie dostalem ale przyjdzie lada dzien i wolalbym go nie widziec![]()

Log in: 15.12.1997
- Shadow_Alex
- Juventino
Nie wiem czy wiesz ale smsy specjalne nie licza sie w abonamencie !!!!!!FanJuventusu pisze:Mi tam w sumie nie zrobili roznicy mam 400 esemesow gratis a przekroczylem tylko o 60 wiec nie wiele!!!!! I taka mama zaplaci!
- mleko
- Juventino
ja mam na karte telefon i akurat gdy rekiny byly w decydujacej fazie to cala karte wydalem i tyle ja widziano.Masz szczescie Martin ze moja mama sie nie pytala ile mi zostalo na koncie bo bym miał Vietnam
ale na szczescie sie nie wydalo a wydanych pieniedzy nie zaluje tylko koledzy mnie od idiotow wyzywali jak im powiedzialem na co poszla moja karta(nie lubia JUVE)
ale czego to sie nie robi
PS jak wchodzilem na ten temat myslalem ze chodzi o rachunki domowe to wydaje mi sie ze my house bylby jednym z pierwszych-a mianowicie rekord (w szczegolnosci moj i moich braci) 700 zeta

PS jak wchodzilem na ten temat myslalem ze chodzi o rachunki domowe to wydaje mi sie ze my house bylby jednym z pierwszych-a mianowicie rekord (w szczegolnosci moj i moich braci) 700 zeta

Ostatnio zmieniony 15 października 2004, 16:41 przez mleko, łącznie zmieniany 1 raz.
- pan Zambrotta
- Juventino
ja nie wysyłałem SMS na rekiny (za to głosowałem przez Intarnet
) więc o swoje konto martwić się nie muszę :-D za telefon płacę zawsze około 150 złotych miesięcznie. I zawsze, miesiąc w miesiąc sobie obiecuję, że już tyle nie będę płacić 
- ilusia
- Juventino
witam panowie (i piekne panie:D)
z moich obserwacji na forum w temacie rekiny,kiedy trwalo glosowanie wynika, ze my raczej na smsy nie stawialysmy
powiem wiecej, kiedy jakas dziewczyna wysylala wiecej niz 3-4 jednorazowo dostawala po uszach, ze niepotrzebnie traci kase, w koncu to tylko zabawa
buzka
z moich obserwacji na forum w temacie rekiny,kiedy trwalo glosowanie wynika, ze my raczej na smsy nie stawialysmy

powiem wiecej, kiedy jakas dziewczyna wysylala wiecej niz 3-4 jednorazowo dostawala po uszach, ze niepotrzebnie traci kase, w koncu to tylko zabawa

buzka
- Pawciosss
- Juventino
w tym momencie jest to tylko dobijające stwierdzenieilusia pisze:witam panowie (i piekne panie:D)
z moich obserwacji na forum w temacie rekiny,kiedy trwalo glosowanie wynika, ze my raczej na smsy nie stawialysmy![]()
buzka

- RuTeK
- Juventino
Nie wiem mi nie wykazalo na rachunku zadnych sms-ow specjalnychShadow_Alex pisze:Nie wiem czy wiesz ale smsy specjalne nie licza sie w abonamencie !!!!!!FanJuventusu pisze:Mi tam w sumie nie zrobili roznicy mam 400 esemesow gratis a przekroczylem tylko o 60 wiec nie wiele!!!!! I taka mama zaplaci!
- "Dziadku byłeś bohaterem na Wojnie ?"
- Dionizos
- Juventino
Proponuje jaka ustawke z nimi i ze sprzetemPawciosss pisze:w tym momencie jest to tylko dobijające stwierdzenieilusia pisze:witam panowie (i piekne panie:D)
z moich obserwacji na forum w temacie rekiny,kiedy trwalo glosowanie wynika, ze my raczej na smsy nie stawialysmy![]()
buzkamimo naszych sms-owych starań ,Wy bez jakichkolwiek finansowych poczynań nas wypunktowałyśćie

- Alexa Del Piero
- Juventino
Przyznaje siębez bicia że z ery wysłałam tylko 5 esków, ale wszystko nadrobiłam hejką (50 sesemesków
)

Fieri dopo la vittoria, fedeli dopo la sconfitta
FORZA JUVE !
FORZA JUVE !
- Johnny777
- Juventino
Hmm...niech no rzucę okiem na rachunek szczegółowy.... Smsów specjalnych było 25 (23 - wieczór 30. września
) ...i to razy 0,61 zł cóż....jednak Martin nie jest najgorzej - przeżyjesz
Zresztą doszła do tego nowa aktywacja i zmiana numeru + nowy abonament więc te rekiny jakoś się przemknęły bez większych stresów