Pomocnik Brescii na Koksie

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ
Vincitore

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 października 2004, 20:33

Badanie antydopingowe po rozegranym 22 września spotkaniu włoskiej Serie A, pomiędzy Brescią Calcio a Lazio Rzym, wykazało obecność kokainy w orgazmie pomocnika gospodarzy - Jonathana Bachiniego.

Informację podał do wiadomości publicznej odpowiedzialny za badania piłkarzy Włoski Komitet Olimpijski.

źródło: http://www.pilkanozna.pl/pn.php?dzial=news&id=34078

No niestety kolejny zawodnik Serie A i co jest najbardziej przykre kolejny zawodnik który dłuższą częśc swojej kariery spędził w Juventusie no cóż teraz trzeba czekać tylko na wyrok :(

Michal17

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 13 października 2004, 21:20

No cóż, tak bywa. Zawsze znajdzie się ktoś na niedozwolonych środkach... Teraz będzie żałował :!: :!: :!:

leniup

Redaktor
Redaktor
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 października 2004, 22:00

Kolejny piłkarz na dopingu. Parodia. Nie wiem jak można być tak głupim żeby brać doping. Ostatnio czytałem że gracz beesballa (nie wiem jak to sie pisze bejsbol) który przyznał sie 2 lata temu do brania dopingu w tym roku zmarł a miał 41 lat!!!!
PRECZ Z DOPINGIEM !!!!!!!!

Obrazek
Iver.pk

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 października 2004, 23:57

leniup pisze:PRECZ Z DOPINGIEM !!!!!!!!
Dokladnie PRECZ Z DOPINGIEM!!!!!!

Mam nadzieje ze powiazanie Bachiniego z dopingiem ma sie nijak do Juve bo bardzo na sercu mi lezy sprawa ktora jest prowadzona przeciwko naszemu ukochanemu klubowi :!: :!: Miejmy nadzieje ze tylko Bachini ucierpi na tym a nie klub z Turynu :!:

Obrazek
bartusek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 października 2004, 00:22

Ehhh.... no i kolejny....
We współczesnym sporcie nie ma juz dyscyplin w których nie stosowano by dopingu.... ( nawet szachisci łykaja tabletki z kofeina i z innymi substancjami poprawiajacymi koncentracje..)
Szkoda bo to niszczy piękno sportu..... A smierc tak mlodych sportowcow nie powinna nikogo dziwic....

Andryk

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 października 2004, 06:53

szkoda ze to sie dzieje tak czesto, ale na to nie mozna nic poradzić. Sądze jednak, że w piłce bedzie to zjawisko wystepowac co raz rzadziej, ponieważ nikt by nie chciał aby kariera sie zawaliła.

Martin

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 października 2004, 08:45

A najwiekszy paradoks polega na tym ze z tego co widze najbardziej walcza z tym wlasnie we wloszech. Nigdzie indziej nie ma tak zaostrzonej kontroli (mowie oczywiscie o piłce). A gdzie paradoks? Ze dzieki takim kontrolom wpadaja tylko Wlosi lub pilkarze grajacy we Wloszech. Fama idzie w swiat i co czytaja kibice innych lig? Ze ktos znow wpadl... A w Hiszpani cisza, we Francji cisza, w Anglii cisza. A jak cisza to znaczy ze wszyscy graja czysto. hahaha paradoks. Dzisiejszy futbol jest tak brudny ze wszedzie biora. Nawet poza Wlochami. Tylko tutaj sie z tym walczy a tam nie....
Zobaczycie! Predzej czy pozniej balon pęknie i dopiero hiszpania, anglia, niemcy etc zapłacza.
Walczyc z dopingiem!!!! To powienien byc cel na rok 2005!!!! (i następne).

Log in: 15.12.1997
Log out: 31.03.2013
Bany_DG

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 października 2004, 09:09

Nie wiem noe rozumiem czy we włoszech nie robią dokladnych kontroli a może działacze i trenerrzy zezwalają na tego typu używki powinni coś z tym zrobić PRECZ Z DOPINGIEM!!!!

ODPOWIEDZ