Włochy 4-3 Białoruś
- andrusek
- Juventino

Może troche nie na temat bo o reprezentacji U21 ale to też Wlochy - Białoruś :-D Bardzo bym prosił o wrzucenie na stronkę albo podanie linka do bramki Bianchiego po pięknym zgraniu Rosiny piętą 8)
- wErOn
- Juventino

Prawdziwy horror przeżywali kibice zgromadzeni na stadionie AC Parmy, którzy obejrzeli wspaniałe widowisko. Mecz Italia - Białoruś zakończył się rzadkim wynikiem 4:3 (!), oczywiście dla podopiecznych Marcello Lippiego.
Francesco Totti zamknął usta swym krytykom, zdobywając w tym meczu dwa gole - w 27`min. z rzutu karnego i 74`min. spotkania i to właśnie kapitan Romy był gwiazdą tego meczu.
Mecz obfitował w sytuacje podbramkowe i oczywiście gole, których padło dziś, aż 7 ! W końcówce spotkania czerwoną kartkę ujrzał jeszcze obrońca gości Yaskovic.
Bramki padały w kolejności.
Francesco Totti (karny) 27`
Daniele De Rossi 33`
Maxim Romaschenko 52`
Francesco Totti 74`
Vitaliy Buliga 77`
Alberto Gilardino 86`
Maxim Romaschenko 89`
Italia 4:3 Białoruś
Totti 27`i 74`, De Rossi 33`, Romashchenko 53` i 88`, Bulyga 77`, Gilardino 86`
Italia: Buffon; Oddo (Cannavaro 69), Nesta, Materazzi, Pancaro; Diana (Perrotta 65), Gattuso, De Rossi (Blasi 74), Zambrotta; Gilardino, Totti
Białoruś: Khomutovsky; Kulchiy, Yaskovich, Shtanyuk, Gurenko; Lavrik (Kovba 76), Belkevich, Korytko (Bulyga 37), Tarlovsky; Kutuzov, Romashchenko
Sędzia: Devila Megia (Spa)
Czerwona kartka: Yaskovic 93 (B)
---------
Źródło składów: channel4.com
O cholewka działo się działo ! A ja jak zwykle nie oglądałem :evil:
Francesco Totti zamknął usta swym krytykom, zdobywając w tym meczu dwa gole - w 27`min. z rzutu karnego i 74`min. spotkania i to właśnie kapitan Romy był gwiazdą tego meczu.
Mecz obfitował w sytuacje podbramkowe i oczywiście gole, których padło dziś, aż 7 ! W końcówce spotkania czerwoną kartkę ujrzał jeszcze obrońca gości Yaskovic.
Bramki padały w kolejności.
Francesco Totti (karny) 27`
Daniele De Rossi 33`
Maxim Romaschenko 52`
Francesco Totti 74`
Vitaliy Buliga 77`
Alberto Gilardino 86`
Maxim Romaschenko 89`
Italia: Buffon; Oddo (Cannavaro 69), Nesta, Materazzi, Pancaro; Diana (Perrotta 65), Gattuso, De Rossi (Blasi 74), Zambrotta; Gilardino, Totti
Białoruś: Khomutovsky; Kulchiy, Yaskovich, Shtanyuk, Gurenko; Lavrik (Kovba 76), Belkevich, Korytko (Bulyga 37), Tarlovsky; Kutuzov, Romashchenko
Sędzia: Devila Megia (Spa)
Czerwona kartka: Yaskovic 93 (B)
---------
Źródło składów: channel4.com
O cholewka działo się działo ! A ja jak zwykle nie oglądałem :evil:
(..)z każdą godziną, z każdą minutą uczę się ciebie człowieku.. z każdą sekundą i z każdą chwilą jestem głupszy(..)
Wolność i kapitalizm!
Wolność i kapitalizm!
- Wojtom
- Juventino

Wygrali ale jak? Z kim ? :?
Powinno byc 4-0 ale są 3 punkty co zawsze cieszy.
Bardzo emocjonujący mecz, spogladałem chwilami na Rai Uno i akurat trafilem na karnego. Totti zaprezentowal sie naprawde dobrze, zachowywal sie w miare normalnie... Czyzby sie uspokoił ? :lol:
Prawde mowiąc to jego dwa gole dały Włochom zwyciestwo.
Druzyna Lippiego wygrywa, ale nie w wielkim stylu. Widac brak Cannavaro
Obrona niby dobra, ale 3 gole wpadły, muszą nad tym popracować.
Ogolnie cieszy zwyciestwo. Forza Italia 8)
Powinno byc 4-0 ale są 3 punkty co zawsze cieszy.
Bardzo emocjonujący mecz, spogladałem chwilami na Rai Uno i akurat trafilem na karnego. Totti zaprezentowal sie naprawde dobrze, zachowywal sie w miare normalnie... Czyzby sie uspokoił ? :lol:
Prawde mowiąc to jego dwa gole dały Włochom zwyciestwo.
Druzyna Lippiego wygrywa, ale nie w wielkim stylu. Widac brak Cannavaro
Ogolnie cieszy zwyciestwo. Forza Italia 8)
Alteri vivas oportet, si tibi vis vivere.
- mleko
- Juventino

oj cos obawiam sie ze jak tak dalej pojdzie to GRANDE LIPPI moze stracic posade szybko...oby nie!! bo za jego kadencji naprawde dobrze moga zaczac Wlosi grac-nie tylko cattenaccio (czy jak to sie pisze
) ale i pieknie w ataku.FORZA ITALIA.FORZA POLSKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 
- sutnevuj
- Juventino

Trzy punkty cieszą ale gra nie zachwyca. Muszę przyznać, co żadko mi się zdarza, że chyba Polacy grali dziś lepiej niż Włosi. Widać brak Cannavaro, Vieriego no i oczywiście Alexa, bez którego Azzurim gra się cieżko. Ważne że Italia wygrała. Forza
FORZA JUVE
28 SCUDETTO CZEKA
28 SCUDETTO CZEKA
- leniup
- Redaktor

- BIANCONERI
- Juventino

Wygrana i trzy punkty cieszą,ale styl w jakim Włosi odnieśli zwycięstwo już mniej.Wygląda na to,że podopieczni Lippiego mają prblemy z koncentracją,w końcu prowadzili juz w tym meczu 2-0.Od zawsze domeną Włochów była obrona,a dziś Białorusini strzelili im aż 3 gole!Lippi będzie musiał to wszystko na spokojnie przeanalizować i dokonać niezbędnych korekt,może nawet w ustawieniu drużyny.
"Bestia najgorsza zna troche litości lecz ja jej nie znam,więc nie jestem bestią"

- Iver.pk
- Juventino

No nie wiem czy Bylo widac brak Vieriego skoro Wlosi strzelili az 4 gole :!: :shock: :!: Rozumiem ze Canny nie bylo i dlatego stracili az 3 bramki-proste :!: Ale Vieri... :roll:sutnevuj pisze:Widać brak Cannavaro, Vieriego no i oczywiście Alexa, bez którego Azzurim gra się cieżko. Ważne że Italia wygrała.
Ciesz 3 pkt. Moze nie dlugo Wlosi beda grali bardziej widowiskowo i stylem ofensywnym a nie defensywnym

- Andryk
- Juventino

ważne sa trzy punkty, ale martwi mnie bardzo to że Włosi stracili aż trzy bramki... Włosi znani z bardzo dobrej obrony sie teraz nie popisali. Dla mnie jedynym wytłumaczeniem jest brak Fabio Cannavaro
Ważne jeszcze jest to, że Włosi strzelil wiecej goli niż przeciwnik :lol: :lol: :lol:
Ważne jeszcze jest to, że Włosi strzelil wiecej goli niż przeciwnik :lol: :lol: :lol:
- Szczena
- Milanista

Druzyna Lippiego wygrywa, ale nie w wielkim stylu. Widac brak Cannavaro Obrona niby dobra, ale 3 gole wpadły, muszą nad tym popracować.
Widać brak Cannavaro
Rozumiem ze Canny nie bylo i dlatego stracili az 3 bramki-proste
Gdy nie grał Cannavaro Włosi stracili tylko 1 gola, zas po jego wejściu padły aż dwie bramki!! no rzeczywiście widac brak Cannavaro!! buheheheh Panowie to że gra w Juve to jeszce nic nie znaczy, owszem jest to wspaniały obrońca ale nie można go postrzegać jako jakiegoś Boga, jak grał w Interze to też tak pisaliście??Włosi znani z bardzo dobrej obrony sie teraz nie popisali. Dla mnie jedynym wytłumaczeniem jest brak Fabio Cannavaro
Chryzantemy złocise w półlitrówce po czystej...
- Bany_DG
- Juventino

Szczena ale żes puscił bombe :evil:
To co robi Marcel
przypomina to co robił Dżanas na początku swojej kadencij tzn.powołuje wielu zawodników po to żeby coś z tego było na Mś 06' oby lippiemu szybciej udało sie stworzyć kadre .
Średnie wyniki można wytłumaczyć nieobecnoscia kilku kluczowych graczy np.Del Piero
ale bedzie lepiej
To co robi Marcel
Średnie wyniki można wytłumaczyć nieobecnoscia kilku kluczowych graczy np.Del Piero
- Coldsoul
- Juventino

Prawda stracili potem jeszcze 2 bramki ale wedlug mnie nie jest to wina cannavaro ale lippiego ktory zminiea formacje obronna podczas meczu czego ja nie rozumiem bo wprowadza to poploch w defensywe ktora musi byc przeciez najbardziej zgrana. poza tym jesli poiwedzial ze Canna nie zagra to po co wpuszczal go na boisko. Tacy obroncy ja Cannavaro czy Nesta powinni grac od poczatku albo wcale. no chyba ze byloby juz naprawde zle ale w to mi sie w tym przypadku nie chce wierzycSzczena pisze:Italia 4:3 Białoruś
Italia: Buffon; Oddo (Cannavaro 69), Nesta, Materazzi, Pancaro; Diana (Perrotta 65), Gattuso, De Rossi (Blasi 74), Zambrotta; Gilardino, TottiDruzyna Lippiego wygrywa, ale nie w wielkim stylu. Widac brak Cannavaro Obrona niby dobra, ale 3 gole wpadły, muszą nad tym popracować.Widać brak CannavaroRozumiem ze Canny nie bylo i dlatego stracili az 3 bramki-proste
Gdy nie grał Cannavaro Włosi stracili tylko 1 gola, zas po jego wejściu padły aż dwie bramki!! no rzeczywiście widac brak Cannavaro!! buheheheh Panowie to że gra w Juve to jeszce nic nie znaczy, owszem jest to wspaniały obrońca ale nie można go postrzegać jako jakiegoś Boga, jak grał w Interze to też tak pisaliście??Włosi znani z bardzo dobrej obrony sie teraz nie popisali. Dla mnie jedynym wytłumaczeniem jest brak Fabio Cannavaro
- darel
- Juventino

Jestw zwyciestwo i to najwazniejsze. Po 4 spotkaniach 9 pkt. (identycznie jak Polska
), ale gra napewno nie zachwyca i jest bartdzo duzo do poprawienia. Teraz do kolejnych meczów o punkty Lippi ma kilka miesięcy i podczas tego czasu powinien uporządkowac gre Azzurich.
W tym meczu brawa dla Tottiego, naprawde mnie zadziwił, trzeba wierzyć, że juz sobie wszystko poukładał w głowie i teraz zajmie sie tylko gra w piłke, dla dobra reprezentacji Włoch.
W tym meczu brawa dla Tottiego, naprawde mnie zadziwił, trzeba wierzyć, że juz sobie wszystko poukładał w głowie i teraz zajmie sie tylko gra w piłke, dla dobra reprezentacji Włoch.
na zawsze wierni turyńskiej drużynie