Zlatan kontuzjowany...

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
Lizard

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 października 2004, 17:52

Sprawa się wyjaśniła, pozostaje nam tylko liczyć na wysoką formę Zlatana i jego brameczki w meczu z Messiną. Teraz "na głowie" spoczywa sprawa Trezegola (operacja i przerwa w grze) oraz coraz bliższy powrót Alexa na najbliższe mecze (w lepszej formie, w porównaniu do poprzednich występów :roll: ).

Juventinha

Qualità Juventina
Qualità Juventina
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 października 2004, 18:24

o ja nie moge:) musze cos napisac bo sie przejelam...... zlatanku badz w dobrej formie bo mamy leciutki niedobor napastnikow...wiec liczymy na ciebie... a tak serio to kogo sobie kupimy bo cos by sie przydalo?

Wessal

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 13 października 2004, 19:02

Uff... Jego kontuzja została wyleczona. Chyba nie było to coś skomplikowanego z tą kontuzją. Ale naszczęście Zlatan powrócił bo już się bałem że z napastników którzy mogą grać to będzie tylko Zalayeta i Kapo ale już i Zlatan i Del Piero mogą grać. Ciekawy jestem co robił Juventus gdy było tak że Del Piero kontuzjowany i do tego dochodzi Zlatan i jeszcze Trezeguet. Musiało być niezłe zamieszanie tam w klubie.

FORZA ZLATAN!!!

ODPOWIEDZ