Juventus 1-0 Bayern Monachium
- Wojtom
- Juventino
Już 19.10 we wtorek Juventus rozegra chyba najważniejszy jak do tej pory dla siebie mecz z Bayernem Monachium w Lidze Mistrzów. Mecz zapowiada się bardzo emocjonująco zwłaszcza, że powrócic do gry ma Alex Del Piero, ktory wreszcie powinien zagrać bardzo dobry mecz.
Ku wiekszemu, lub mniejszemu zdziwieniu
mecz będzie można zobaczyć na żywo w TVP !!!
Transmisja rozpocznie się o godzinie 20.30, z przedmeczowym i pomeczowym studiem. Tak na marginesie, ciekawy jestem kto będzie gościem...
Więc każdy kibic juz napewno zaciera ręce, bo chyba każdy ma TVP
Meczyk oczywiście nagrywam na VHS 8)
P.S Ciekawe czy pokażą dwa mecze Juventusu z Bayernem, tak jak to zrobili z Real-Bayern, czy tylko jeden...
Jakby pokazali dwa to szacunek dla TVP
8)
Wracając do meczu liczę na zwycięstwo. Może byc 1-0, moze byc 4-3 najważniejsze zeby zdobyć 3 bardzo ważne punkty !!! 8)
Ku wiekszemu, lub mniejszemu zdziwieniu

Więc każdy kibic juz napewno zaciera ręce, bo chyba każdy ma TVP

Meczyk oczywiście nagrywam na VHS 8)
P.S Ciekawe czy pokażą dwa mecze Juventusu z Bayernem, tak jak to zrobili z Real-Bayern, czy tylko jeden...
Jakby pokazali dwa to szacunek dla TVP

Wracając do meczu liczę na zwycięstwo. Może byc 1-0, moze byc 4-3 najważniejsze zeby zdobyć 3 bardzo ważne punkty !!! 8)
Alteri vivas oportet, si tibi vis vivere.
- mleko
- Juventino
ja z calego serca wierze ze ALEX "poprowadzi oddzial turyński znow do zwyciestwa"
oby tylko CAPELLO nie wyjechal z Kapo obok Nedveda za Zlatanem.u mnie w domu sie niezla wojna szykuje gdyz brat za bayernem jest i wzajemnie nienawidzimy swoich klubow...juz kiedys sie bilismy nawet ale chodzilo wtedy o polskie kluby (ja WIDZEW on legia).ale wracajac do tematu mecz bedzie ciezki, moim zdaniem bayern z meczu na mecz sie rozkreca a juz mecz z ajaxem byl naprawde dobry.ale po wyrownanym meczu mozemy wygrac np. 2-1
i pierwsze miejsce w grupie potwierdzone 

- Vincitore
- Juventino
Super najbardziej cieszy Fakt że mecz bedzie w TVp już niebędzie tej goroączki z powodu szukania mecze na jakichś Arabskich kanałach to bedzie oczywiście najcięższa przeprawa myslę że wygramy 3-2 po ciężkim meczu Bayern ma wzolty i upadki niestety mam nie miłe wspomnienia co do niemieckich drużyn Borussia 1-3 Bayer 1-3 trzeba się wkońcu odegrać
- leniup
- Redaktor
- Iver.pk
- Juventino
No prosze TVP bedzie trasmitowac mecz Juventusu! :!: ! Gdzie to zapisac
Co do meczu to mam nadzieje ze Bayern straci forme strzelecka po Ajaksie bo moze byc nieciekawie! Ale musimy wygrac ten mecz by zajac pierwsze miejsce w grupie i pokazac calej Europie ze wielkie JUVE wrocilo :!:
Co do meczu to mam nadzieje ze Bayern straci forme strzelecka po Ajaksie bo moze byc nieciekawie! Ale musimy wygrac ten mecz by zajac pierwsze miejsce w grupie i pokazac calej Europie ze wielkie JUVE wrocilo :!:

- Lypsky
- Juventino
Po raz pierwszy brawo dla tvp za brak glupoty
Wreszcie bede mogl zobaczyc Juventino na zywo
Wyniku nie obstawiam bo szczescia to nie przynosi
Niestety pojawily sie problemy z ofensywa ale mam nadzieje ze Dp wykuruje sie i zacznie grac porzadnie.
Mam nadzieje na dobre widowisko i sporo emocji.
Latwo nie bedzie ale mamy napewno lepszy zespol niz Bayern.
Odliczanie czas zaczac
Do meczu pozostalo 6 dni
p.s.
niedlugo pozniej gramy chyba z roma :twisted:
Wreszcie bede mogl zobaczyc Juventino na zywo

Wyniku nie obstawiam bo szczescia to nie przynosi

Niestety pojawily sie problemy z ofensywa ale mam nadzieje ze Dp wykuruje sie i zacznie grac porzadnie.
Mam nadzieje na dobre widowisko i sporo emocji.
Latwo nie bedzie ale mamy napewno lepszy zespol niz Bayern.
Odliczanie czas zaczac

p.s.
niedlugo pozniej gramy chyba z roma :twisted:
a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
- DamKam
- Juventino
Na ten moment czekalem wiele lat !!!!!!! Mecz Juventus - Bayern to dla mnie cos szczegolnego poniewaz moj brat jest kibicem Bayernu !!!!!! Ach ale sie ciesze ze go pokazuja w TVP
Co do meczu: mysle ze to bedzie wyrownany mecz, Bayern jest w dobrej formie i napewno sprawi nam problemy, ale wierze ze zwyciezymy
Pokaze bratu kto tu rzadzi !!!!!!! Oczywiscie on jest przekonany ze wygra FCB :twisted:
Stawiam na 2:1 dla Juve albo remis 1:1.

Co do meczu: mysle ze to bedzie wyrownany mecz, Bayern jest w dobrej formie i napewno sprawi nam problemy, ale wierze ze zwyciezymy

Stawiam na 2:1 dla Juve albo remis 1:1.
- Wessal
- Juventino
Witam wszystkich po sześciodniowym roztaniu :evil:
Mecz z Bayernem napewno będzie bardzo ciekawie się zapowiadał. Napewno te 2 drużyny w grupie C które są głównymi faworytami. Po 6 pkt. w grupie w dwóch meczach. Obstawiam 2-1 dla Juventusu. Powód: jakoś niewiedziałem co napisać a te 2-1 to dlatego że Juventus jest w dobrej formie :-D Bramki strzeli Makkay w 3 min. Zlatan w 69 minucie :twisted: i Blasi. Napisałem że Zlatan strzeli ale tylko jak będzie grał bo chyba tą kontuzje już wyleczył.
Mecz z Bayernem napewno będzie bardzo ciekawie się zapowiadał. Napewno te 2 drużyny w grupie C które są głównymi faworytami. Po 6 pkt. w grupie w dwóch meczach. Obstawiam 2-1 dla Juventusu. Powód: jakoś niewiedziałem co napisać a te 2-1 to dlatego że Juventus jest w dobrej formie :-D Bramki strzeli Makkay w 3 min. Zlatan w 69 minucie :twisted: i Blasi. Napisałem że Zlatan strzeli ale tylko jak będzie grał bo chyba tą kontuzje już wyleczył.
- iero10
- Juventino
to byłaby głupota ze strony TVP jakby nie pokazali tego meczu. dwie solidne druzyny, ktore licza sie na arenie swiatowej, głowni kandydaci do koncowego sukcesu, serce mam w czarno-białe pasy wiec oczywiste jest ze wygra JUVE a ALEX poprowadzi Nas do zwyciestwa, bedzie napewno przekonuwujace. mam nadzieje ze cos ustrzeli.
FORZA JUVE!!!
AVE ALEX!!!!
FORZA JUVE!!!
AVE ALEX!!!!
- Michal17
- Juventino
Nareszie mecz Juve w TVP!!! Nie moge w to uwierzyć. Rzadko puszczają mecze drużyn włoskich bo chyba uważają, że apeniński styl gry jest nudy, nie widowiskowy. Może i mają racje ale to nie powód, żeby meczy Juve nie puszczać na antenie TVP.
Ale wracjając do tematu oczywiście wierzę, że Capello ustali taktykę która pozwoli nam wygrać. Kluczowe jest dokładne pilnowanie Maakaya, który jest w bardzo wyskokiej formie. Myślę, że wygramy 2:1.
Ale wracjając do tematu oczywiście wierzę, że Capello ustali taktykę która pozwoli nam wygrać. Kluczowe jest dokładne pilnowanie Maakaya, który jest w bardzo wyskokiej formie. Myślę, że wygramy 2:1.
- Ultras
- Qualità Juventino
- Podziekował: 7 razy
Liczyłęm na to, że pokazą ten mecz w TVP i tym razem się nie przeliczyłem 8) i jeszcze do tego studio przedmeczowe Mmmm super :!: już się nie moge doczekać wtorku. Co do wyniku to licze na 2-0 dla nas. Jeżeli Alex wróci to mam nadzieje, ze wkońcu pokaze coś konkretnego, i że zdobędzie gola :-D
- Jarson
- Juventino
Nie mieli wyjscia. Musieli w końcu pokazać meczyk najlepszego klubu na świecie czyli jak kazdy wie JUVE.
Na ten ciesze się w szczególności, ponieważ nie znosze Bayernu najbardziej ze wszystkich nielubianych przeze mnie klubów. Mimo, iż wiem że bedzie trudno to wierzę w zwycięstwo Juve. Porównujac ich formę z formą bayernu nie trudno wskazać faworyta. Uważam, że każdy inny wynik poza zwycięstwem będzie porażką.
Na ten ciesze się w szczególności, ponieważ nie znosze Bayernu najbardziej ze wszystkich nielubianych przeze mnie klubów. Mimo, iż wiem że bedzie trudno to wierzę w zwycięstwo Juve. Porównujac ich formę z formą bayernu nie trudno wskazać faworyta. Uważam, że każdy inny wynik poza zwycięstwem będzie porażką.
- bartusek
- Juventino
No wreszcie bedę se mógł mecz na żywca obejrzeć.....
Mam nadzieję ze rewanz tez bedzie transmitowany....
Ja obstawiam 2-1 dla Juve.......Ale jak bedzie wyzej to sie oczywiscie nie pogniewam...
Forza Juve!!!!
Mam nadzieję ze rewanz tez bedzie transmitowany....
Ja obstawiam 2-1 dla Juve.......Ale jak bedzie wyzej to sie oczywiscie nie pogniewam...

Forza Juve!!!!