jak szybko przytyć
- koksu_klb
- Juventino
Ludzie pomocy :!:
Mam 15 lat, 170 cm wzrostu i ważę tylko 52 kg.
Co mam zrobić, aby szybko przytyć.
Nie chce jakiś sterydków albo chemii.
Chciałbym sposoby naturalne.
Słyszałem, że dobre na to są kurze jajka. :?
Przydałoby mi się troche ciałka, bo gdy gram w nogę to muszę ostro walczyć o piłkę. Zacząłęm chodzić na siłkę, ale taka waga to aż wstyd.
Z góry dzięki.
Mam 15 lat, 170 cm wzrostu i ważę tylko 52 kg.
Co mam zrobić, aby szybko przytyć.
Nie chce jakiś sterydków albo chemii.
Chciałbym sposoby naturalne.
Słyszałem, że dobre na to są kurze jajka. :?
Przydałoby mi się troche ciałka, bo gdy gram w nogę to muszę ostro walczyć o piłkę. Zacząłęm chodzić na siłkę, ale taka waga to aż wstyd.
Z góry dzięki.

- Bob
- Juventino
Odpowiedż jest prosta musisz jesc posiłki kilka razy dziennie ale systematycznie najlepiej tyje się jedząc ryż lub kluski z jajkiem. Itrzeba chodzić na siłownie a efekty przyjdą same jak byś chciał więcej porad to polecam www.sfd.pl tam są udzielane fachowe rady. Dla każdego coś dobrego
gorąco POLECAM. Niemartw się . Pamiętaj że pierwsi będą ostatnimi a ostatni pierwsimi jak chcesz nabrać motywcji do pracy to sciągnij sobie filmik z Pudzianem z http://www.pudzian.pl/filmy.php
http://yanosik.org/nieoznakowani - niedajcie sie Tajniakom - Wszystkie nieoznakowane pojazdy Policyjne w Polsce ( o których wiadomo).
http://alkomaty.biz/wirtualny_alkomat/
http://alkomaty.biz/wirtualny_alkomat/
- Martin
- Juventino
To wy mi lepiej powiedzcie jak szybko szchudnac!!! Wiem ze nie na temat bo napieracie tutaj o tyciu ale chudniecie to to samo co tycie tyle ze w druga strone 
Jakies pomysly??
Ps. Moimi danymi chwalic sie nie bede bo nie ma czym.
ps2. od razu wspomne ze rezygnacja z browara nie wchodzi w rachube

Jakies pomysly??
Ps. Moimi danymi chwalic sie nie bede bo nie ma czym.
ps2. od razu wspomne ze rezygnacja z browara nie wchodzi w rachube

Log in: 15.12.1997
Log out: 31.03.2013
- Martin
- Juventino
No wlasnie o to mi chodzi. Mam dokladnie to samo. CO tydzien piłeczka, czasami moze nawet dwa razy w tygodniu i nic.... heeelp :?Pelson pisze:Dokładnie nie jestem może tam jakimś hurra spaślakiem który się toczy a nie chodzi poprostu tego nie widać a jak podnoszę podkoszulek to cały bebech idzie na wierzch codziennie biegam od pół roku ,codziennie około 5 km a tu lipa tylko mam kondychę lepsząMartin pisze:To wy mi lepiej powiedzcie jak szybko szchudnac!
- swiergot
- Juventino
Idź na odsysanie tłuszczu :lol:Martin pisze:No wlasnie o to mi chodzi. Mam dokladnie to samo. CO tydzien piłeczka, czasami moze nawet dwa razy w tygodniu i nic.... heeelp :?Pelson pisze:Dokładnie nie jestem może tam jakimś hurra spaślakiem który się toczy a nie chodzi poprostu tego nie widać a jak podnoszę podkoszulek to cały bebech idzie na wierzch codziennie biegam od pół roku ,codziennie około 5 km a tu lipa tylko mam kondychę lepsząMartin pisze:To wy mi lepiej powiedzcie jak szybko szchudnac!

- Martin
- Juventino
no wiec ja ci powiem jak przytyc. Duzo jedz. Malo sie ruszaj. Duzo slodkiego i tłustego. Hot-dogi, bigmaki itp. Miłego tycia. A jak to nie pomoze przyjezdzaj do poznania to troche tłuszczyku ci oddam 8)
- Juve The Best
- Juventino
Żeby schudnąć to kup se Martin HMB i L-Karnityne. Jak byś do tego pochodził jeszcze na siłke to by cie niesamowicie wyrzeźbiło. To przytycia to najlepsza jest Kreta + Mass XXL + Glutanina(czy jakoś tak
) albo
Białko serwatkowe + HMB ale to musisz chodzić na siłke. Ja w ciągu roku chodzeina na siłke - bez żadnych odrzywek przytyłem 13kg a teraz niestety trzeba wydać troszke kasy i kupić jakiś zestaw na dalsze nabieranie masy:D

Białko serwatkowe + HMB ale to musisz chodzić na siłke. Ja w ciągu roku chodzeina na siłke - bez żadnych odrzywek przytyłem 13kg a teraz niestety trzeba wydać troszke kasy i kupić jakiś zestaw na dalsze nabieranie masy:D

- Ja-JUVE-nek
- Juventino
- Manifestos
- Juventino
clowieku w twoim wieku nie rob sobie krzywdy i nie tyj na silę - zmieni ci sie niedlugo metabolizm i bedziesz mial odwrotny problem. to kolosalny idoityzm jesc tak zeby tyć - obejrzyj sobie filmik "super size me" zrozumiesz dlaczego.
w twoim wieku to norma, tez tak mialem, tylko nie przyszlo mi nigdy do lba zeby tyc na sile. bylem chudy jak kosciotrup przy wzroscie 188 w wieku 16-17 lat, a teraz w wieku 24 waże 94 kilo przy wzroscie 193. zmienil sie metabolizm i see ya.
w twoim wieku to norma, tez tak mialem, tylko nie przyszlo mi nigdy do lba zeby tyc na sile. bylem chudy jak kosciotrup przy wzroscie 188 w wieku 16-17 lat, a teraz w wieku 24 waże 94 kilo przy wzroscie 193. zmienil sie metabolizm i see ya.
too bad she won't live....but than again, who does
:--{======>cannibal holocaust<======}--:
:--{======>cannibal holocaust<======}--:
- RuTeK
- Juventino
NAjlepiej to siedz caly dzien w domu przed kompem i sie objadaj:p A prawde mowiac to jedz wysoko kaloryczne dania ! Duzo czekolady oraz potrawy obfite w glukoze ! Pozdro!
- "Dziadku byłeś bohaterem na Wojnie ?"
- "Nie... ale służyłem w kompani Bohaterów "
WSZYSTKO I NIC O Amaurim i innych Drewnianych Graczach !
- "Nie... ale służyłem w kompani Bohaterów "
WSZYSTKO I NIC O Amaurim i innych Drewnianych Graczach !