Który z beniaminków najlepiej ukończy SERIE A???

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ
Solaris

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 października 2004, 16:32

AVE JUVE!! któż nie dziwi się postawą beniaminków ofkoz Cagliari,Palermo,MESSINA :shock: po prostu zdziwienie.Cagliari może i zespół bez wiekszych gwiazd,ale no wiadomo Zola :D nie no Esposito to duży wkład w dobrą gre Cagliari
Palermo podobnie jak w pszypadku Cagliari....no i ten Toni Luca
MESSINA po prostu szok szok i jeszcze raz szok wygrana z Milanem to jusz jest cos oni się najlepeij zapowaidają choć pewnie jak wszystkie beniaminki zaraz opadnom z sil:D
podsumując-Messina,Cagliari,Palermo i wszystkie te 3 beniaminki moga walczyc o PU a reszta to o baraze :-D

lukask1

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 października 2004, 16:37

wedlug mnie najlepiej ukonczy serie a messina :D
chyba to jasne czemu 8)

Obrazek
2MAN

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 października 2004, 16:47

hehe
Zola teraz gra w Messinie ( z tego co mi wiadomo :? )
jak dla mnie to Palermo będzie wysoko ( stawiam na jakieś 8 miejsce) 8)

"Dla wszytkich fanow Nintendo DS . Zapraszamy ! http://www.dsinfo.yoyo.pl/news.php
Wojtom

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 października 2004, 17:16

Jesli Messina utrzyma taką forme jaką ma teraz + szczęscie - będą mogli powalczyc nawet o pierwszą piątkę w czołowce tabeli.
Na drugim miejscu stawiam Palermo.
Te dwa zespoly mogą najbardziej namieszać :wink: w Serie A. Z resztą juz troche namieszali... 8)

Alteri vivas oportet, si tibi vis vivere.
Andryk

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 października 2004, 17:19

2MAN pisze:Zola teraz gra w Messinie ( z tego co mi wiadomo :? )
gdzie to wyczytałes :? :?: :lol: :lol:

według mnie messina jak narazie spisuje sie fantastycznie, ale do czasu :D poniewaz według mnie wygra Juve. I to ten zespól jest faworytem na najlpeszego beniaminka serie a
A za dwa lata chciałbym, zeby to był milan :D

Bany_DG

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 października 2004, 17:26

Ja również uważam że Messina po pierwsze nie maja nic do stracenia po drugie dotychczasowe wyniki dodają im skrzydeł za to zwiodłem sie postawą Violi po takich wzmocnieniach przed sezone stawiałem ich w "pierwszej"7
A za dwa lata chciałbym, zeby to był milan
a kto by nie chciał :D 8) :twisted:

Andryk

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 października 2004, 17:30

Juventin pisze:
A za dwa lata chciałbym, zeby to był milan
a kto by nie chciał :D 8) :twisted:
wiesz co, myśle że tego napewno by nie chcieli kibice milanu i ich władze :D , a swoja droga to byłbym w niebie 8)

andrusek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 października 2004, 18:09

a Fiory nie bierzecie pod uwagę ?? Mi się wydaje że to oni i Palermo są najsilniejsi 8)

ADAMJUVENTUSPL

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 października 2004, 18:28

Oczywiście Messina, boję się tego zespołu bo s ą wyśmienitej formie podobnie jak my i gramy z nimi w najbliższej kolejce.
Świetnie grają i myślę że jeżeli nie sprzedadzą swoich najlepszych piłkarzy w styczniu to będą walczyć o miejsce wpierwszej 4-5

Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus

"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
10 Szymon

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 października 2004, 18:39

jak dla mnie odpowiedź jest prosta: Citta di Palermo! ta drużyna ma najsilniejszy skład z beniaminków (nie licząć Fiory) ale zarazem jest to drużyna zgrana już i będzie walczyła napewno o europejskie puchary;
swoja drogą ciekawie zapowiada się Messina - zobaczymy po najbliższym meczu co są w stanie ugrać

leniup

Redaktor
Redaktor
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 października 2004, 21:35

No a ja w przeciwieństwie do kolegów mysle że Messina ma dobry początek ale później zaczną się jej kłopoty. Poczekamy zobaczymy. A co do beniaminka to typuje Calgari :):):)

Michal17

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 06 października 2004, 10:30

Ja stawiam na Palermo, mają bardzo dobry i równy skład, wydaje mi się, że to oni będą najwyżej
Viola mimo nie najlepszego początku też powinna zajść wysoko, może nawet wyżej niż Palermo
Naromiast Messina, Cagliari i Livorno - nie wróże dobrych miejsc. Bardzo często jest tak, że beniaminki dobrze startują a potem jest tylko gorzej...

Bakuś

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 06 października 2004, 11:22

jak utrzymają taką forme to te trzy zespoły powinny sie znaleźc w pierwszej 10 oczywysice napewno nie 1 miejsce jest zarezerwowane wiadomo dla kogo (milanu hehehehe :P:P:P) ale messina bedzie najwyzej

darel

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 października 2004, 12:30

Po 5 kolejkach Palermo, Cagliari i Messina bardzo duzo namieszały w Serie A. Największym zaskoczeniem jest oczywiście postawa Messiny - zwyciestwa nad Roma i Milanem. Dla mnie jednak sa to w wiekszości drużyny początku sezonu. Im sezon bedzie trwał dłużej, tym trudniej bedzie im utrzymac sie w czołówce.
Jeśli mam typować beniaminka, który na koniec sezonu bedzie najwyżej to stawiam na Palermo - przy dużym szczęściu mogą dso końca walczyc o Puchar Uefa.
Pred początkiem sezonu postawiłbym na Fiorentine, ale ten zespól jak na razie gra bardzo słabo i nic nie zapowiada, by ta sytuacja się zmieniła.

na zawsze wierni turyńskiej drużynie
djse

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 października 2004, 14:31

Zgadzam sie ,ze jesli chodzi o Messine to czesto tak bywa ,ze maja dobre poczatki ,a pozniej po prostu sie "wypalaja". Ambicja mozna wygrac pare meczy ,ale nie przez cala lige. Chociaz pamietam sezon bodajze 97/98 w bundeslidze ,jak na inauguracje Kaiserslauten wygralo z broniacym tytulu Bayernem na stadionie olimpijskim w Monachium i tak dalej podazyli do tytulu mistrza Niemiec jako beniaminek ... Mam jednak nadzieje ,ze w tym sezonie serie A zaden beniaminek nie zrobi takiej przykrosci Nam kibicom Starej Damy.

Juve moim ulubionym klubem , Del piero pilkarzem
ODPOWIEDZ