Który z beniaminków najlepiej ukończy SERIE A???
- Solaris
- Juventino
AVE JUVE!! któż nie dziwi się postawą beniaminków ofkoz Cagliari,Palermo,MESSINA :shock: po prostu zdziwienie.Cagliari może i zespół bez wiekszych gwiazd,ale no wiadomo Zola
nie no Esposito to duży wkład w dobrą gre Cagliari
Palermo podobnie jak w pszypadku Cagliari....no i ten Toni Luca
MESSINA po prostu szok szok i jeszcze raz szok wygrana z Milanem to jusz jest cos oni się najlepeij zapowaidają choć pewnie jak wszystkie beniaminki zaraz opadnom z sil:D
podsumując-Messina,Cagliari,Palermo i wszystkie te 3 beniaminki moga walczyc o PU a reszta to o baraze :-D

Palermo podobnie jak w pszypadku Cagliari....no i ten Toni Luca
MESSINA po prostu szok szok i jeszcze raz szok wygrana z Milanem to jusz jest cos oni się najlepeij zapowaidają choć pewnie jak wszystkie beniaminki zaraz opadnom z sil:D
podsumując-Messina,Cagliari,Palermo i wszystkie te 3 beniaminki moga walczyc o PU a reszta to o baraze :-D
- 2MAN
- Juventino
hehe
Zola teraz gra w Messinie ( z tego co mi wiadomo :? )
jak dla mnie to Palermo będzie wysoko ( stawiam na jakieś 8 miejsce) 8)
Zola teraz gra w Messinie ( z tego co mi wiadomo :? )
jak dla mnie to Palermo będzie wysoko ( stawiam na jakieś 8 miejsce) 8)
"Dla wszytkich fanow Nintendo DS . Zapraszamy ! http://www.dsinfo.yoyo.pl/news.php
- Wojtom
- Juventino
Jesli Messina utrzyma taką forme jaką ma teraz + szczęscie - będą mogli powalczyc nawet o pierwszą piątkę w czołowce tabeli.
Na drugim miejscu stawiam Palermo.
Te dwa zespoly mogą najbardziej namieszać
w Serie A. Z resztą juz troche namieszali... 8)
Na drugim miejscu stawiam Palermo.
Te dwa zespoly mogą najbardziej namieszać
Alteri vivas oportet, si tibi vis vivere.
- Andryk
- Juventino
gdzie to wyczytałes :?2MAN pisze:Zola teraz gra w Messinie ( z tego co mi wiadomo :? )

według mnie messina jak narazie spisuje sie fantastycznie, ale do czasu

A za dwa lata chciałbym, zeby to był milan

- Bany_DG
- Juventino
Ja również uważam że Messina po pierwsze nie maja nic do stracenia po drugie dotychczasowe wyniki dodają im skrzydeł za to zwiodłem sie postawą Violi po takich wzmocnieniach przed sezone stawiałem ich w "pierwszej"7
8) :twisted:
a kto by nie chciałA za dwa lata chciałbym, zeby to był milan

- ADAMJUVENTUSPL
- Juventino
Oczywiście Messina, boję się tego zespołu bo s ą wyśmienitej formie podobnie jak my i gramy z nimi w najbliższej kolejce.
Świetnie grają i myślę że jeżeli nie sprzedadzą swoich najlepszych piłkarzy w styczniu to będą walczyć o miejsce wpierwszej 4-5
Świetnie grają i myślę że jeżeli nie sprzedadzą swoich najlepszych piłkarzy w styczniu to będą walczyć o miejsce wpierwszej 4-5
Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
- 10 Szymon
- Juventino
jak dla mnie odpowiedź jest prosta: Citta di Palermo! ta drużyna ma najsilniejszy skład z beniaminków (nie licząć Fiory) ale zarazem jest to drużyna zgrana już i będzie walczyła napewno o europejskie puchary;
swoja drogą ciekawie zapowiada się Messina - zobaczymy po najbliższym meczu co są w stanie ugrać
swoja drogą ciekawie zapowiada się Messina - zobaczymy po najbliższym meczu co są w stanie ugrać
- Michal17
- Juventino
Ja stawiam na Palermo, mają bardzo dobry i równy skład, wydaje mi się, że to oni będą najwyżej
Viola mimo nie najlepszego początku też powinna zajść wysoko, może nawet wyżej niż Palermo
Naromiast Messina, Cagliari i Livorno - nie wróże dobrych miejsc. Bardzo często jest tak, że beniaminki dobrze startują a potem jest tylko gorzej...
Viola mimo nie najlepszego początku też powinna zajść wysoko, może nawet wyżej niż Palermo
Naromiast Messina, Cagliari i Livorno - nie wróże dobrych miejsc. Bardzo często jest tak, że beniaminki dobrze startują a potem jest tylko gorzej...
- darel
- Juventino
Po 5 kolejkach Palermo, Cagliari i Messina bardzo duzo namieszały w Serie A. Największym zaskoczeniem jest oczywiście postawa Messiny - zwyciestwa nad Roma i Milanem. Dla mnie jednak sa to w wiekszości drużyny początku sezonu. Im sezon bedzie trwał dłużej, tym trudniej bedzie im utrzymac sie w czołówce.
Jeśli mam typować beniaminka, który na koniec sezonu bedzie najwyżej to stawiam na Palermo - przy dużym szczęściu mogą dso końca walczyc o Puchar Uefa.
Pred początkiem sezonu postawiłbym na Fiorentine, ale ten zespól jak na razie gra bardzo słabo i nic nie zapowiada, by ta sytuacja się zmieniła.
Jeśli mam typować beniaminka, który na koniec sezonu bedzie najwyżej to stawiam na Palermo - przy dużym szczęściu mogą dso końca walczyc o Puchar Uefa.
Pred początkiem sezonu postawiłbym na Fiorentine, ale ten zespól jak na razie gra bardzo słabo i nic nie zapowiada, by ta sytuacja się zmieniła.
na zawsze wierni turyńskiej drużynie
- djse
- Juventino
Zgadzam sie ,ze jesli chodzi o Messine to czesto tak bywa ,ze maja dobre poczatki ,a pozniej po prostu sie "wypalaja". Ambicja mozna wygrac pare meczy ,ale nie przez cala lige. Chociaz pamietam sezon bodajze 97/98 w bundeslidze ,jak na inauguracje Kaiserslauten wygralo z broniacym tytulu Bayernem na stadionie olimpijskim w Monachium i tak dalej podazyli do tytulu mistrza Niemiec jako beniaminek ... Mam jednak nadzieje ,ze w tym sezonie serie A zaden beniaminek nie zrobi takiej przykrosci Nam kibicom Starej Damy.
Juve moim ulubionym klubem , Del piero pilkarzem