Juventus-Milan (Liga Mistrzów, FINAŁ)
- Mee_too
- Qualità Juventino
No bedziemy grac w oslabieniu ale muismy to wygrac , to ma byc nasz najlepszy sezon w ktorym zgarniamy niemal wszystko .
Moj TYP : 2:1
Moj TYP : 2:1
I think love is something we create to make ourselves feel better
'Dandelion'
'Dandelion'
- Gofer
- Juventino
JUVE pokona milan, 2-1! albo więcej!
Gdyby grał Nedved, to by była tylko formalność, a tak będzie emocjonująco!
FORZA JUVE
Gdyby grał Nedved, to by była tylko formalność, a tak będzie emocjonująco!
FORZA JUVE
.::WWW.JUVENTUSTURYN.COM::. - POLSKI SERWIS STAREJ DAMY
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
No i teraz! Droga był tak długa. Został tylko 1 jedyny mecz w LM! To już wielki Finał! Na naszej drodze stanie Milan :twisted: Milan, który ostnio spisuję sie przeciętnie. Brak Nedveda
Ogromna strata niedozastąpienia
. Myślę, jednak, że i bez Pavla spokojnie damy radę! Po wczorajszym meczu mogą sie nas tylko wszyscy bać! Real schodzi z rynku a wchodzi JUVE, który wszystko zgarnie :twisted: Poprostu na dzień dzisiejszy niemamy sobie równych!Musimy zdobyć ten puchar jesteśmy na to skazani i myślę, że wygramy spokojnie stawiam 2-0 :twisted: (Trezeguet i Del Piero!). Ten puchar musimy zdobyć dla Pavla Nedveda! Musimy on pragnie go unieść w górę! Jak my wszyscy! Boże jak ja wytrzymam do tego 28 maja :!: Nerwy mnie zjedzą od środka!
Może to tu pasuje to pytanie:Jak myślicie w jakim składzie zagra JUVE trzeba zastąpić Pavla :? Zastąpić się nieda ale spróboać zagrać w 90% jak on.Mój typ na skład: 1.G.Buffon- 2.C.Ferrara, 4.P.Montero, 15.A.Birindelli- 5.I.Tudor, 3.A.Tacchinardi, 19.G.Zambrotta, 26.E.Davids- 10.A.Del Piero, 17.D.Trezeguet. Jak widać myślę, że bedzie 4-4-2. Choć bardzo bym chcial by 1 składzie wyszedł M.G.Camoranesi! Podajcie swoje typy na skład
--------------->Grazie Jezu!Grazie JUVE!--------->Są 3 osoby Boskie: Bóg Ojciec, Syn Boży i Duch Święty------> Jest też Święta trójca no.2: A.Del Piero, D.Trezeguet i P.Nedved!<------------
8)
Może to tu pasuje to pytanie:Jak myślicie w jakim składzie zagra JUVE trzeba zastąpić Pavla :? Zastąpić się nieda ale spróboać zagrać w 90% jak on.Mój typ na skład: 1.G.Buffon- 2.C.Ferrara, 4.P.Montero, 15.A.Birindelli- 5.I.Tudor, 3.A.Tacchinardi, 19.G.Zambrotta, 26.E.Davids- 10.A.Del Piero, 17.D.Trezeguet. Jak widać myślę, że bedzie 4-4-2. Choć bardzo bym chcial by 1 składzie wyszedł M.G.Camoranesi! Podajcie swoje typy na skład
--------------->Grazie Jezu!Grazie JUVE!--------->Są 3 osoby Boskie: Bóg Ojciec, Syn Boży i Duch Święty------> Jest też Święta trójca no.2: A.Del Piero, D.Trezeguet i P.Nedved!<------------

- Gianluigi
- Juventino
Ja stawiam na 3-1 dla nas . oto jaki sklad powinien zagrac w finale
Buffon
Thuram Montero Ferrara Birindelli
Zambrotta Tachinardi Davids
Camoranesi
Del Piero Trezeguet
Wierze ze Camor jest w stanie zastapic w tym meczu Pavla.
Buffon
Thuram Montero Ferrara Birindelli
Zambrotta Tachinardi Davids
Camoranesi
Del Piero Trezeguet
Wierze ze Camor jest w stanie zastapic w tym meczu Pavla.
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Buuuuhahaahhauha nierośmieszajmy się :!: NO COMMENTS. Ja tak piszę ponieważ wyrażam w ten sposb moje emocje, kocham ten klub do szaleństwa i albo szaleję z radości albo przeżywam to bardzo. No to jest odp. tylko na to jakim jesteś fanem JUVE.Że kartka NEDVEDA lub wysokie zwycęstwo nad Realem 3-1 ,które skpomentowałeś,,Finał !!!LeaddeR pisze:Ti_Amo_Juventus_Dragon czy jak Ci tam nie jestem wscibski ale jak widze te twoje jeczenie na forum to mi sie chce rzygac chlopie wlyluzuj bo padne
Nie ma Nedveda ale i tak Juventus wg mnie jest zdecydowanie lepszy od Milanu,no coz Milan bedzie sobie chcial zrechabilitowac Lige Włoską...
Mój typ Juve-Milan 2:0'' to świadczy jaki z ciebie kibic. Rzeczywiście sie opisałeś uhuhu widzę, ze okropnie przeżyłeś ten mecz.
I tak wogóle wypraszam sobie takie uwagi z twojej strony. Nie jestem chłopcem na, którego możesz rzygać ok

Nietraktuj tych słów źle, poprostu niemogę jak kibic mego kochanego JUVE coś na mnie gada, to jest śmieszne!

- juveluck
- Juventino
Mecz bedzie bardzo ciezki, nie mozna po pokananiu Realu popadac w huroptymizm. Milan napewno wysoko zaiwsi poprzeczke. Jezeli Zambrotta zagra tak samo swietnie jak z Realem to brak nedveda nie bedzie az tak odczuwalny, mam tez nadzieje ze wszyscy inni pilkarze zagraja tak wysmienicie jak z Realem. A sklad zostawie Lippiemu on wie najlepiej jak ustwic Juve

FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
- DAVmen
- Juventino
Według mnie JUVENTUS powinien wygrać mecz z Milanem. Najważniejsze, aby Lippi dobrze ustawił skład i dobrze obmyślił taktykę. Nie jestem zdecydowany co do wyniku, ale myśle, że będzie 2-0 albo 3-1.
A jeżelichodzi o zastąpienie NEDVEDA to można zrobić:
1. CAMORANESI w miejsce NEDVEDA
2. DEL PIERO w miejsce NEDVEDA, a DI VAIO na atak.
3. ZAMBROTTA wmiejsce NEDVEDA, a na prawo dać CAMORANESIEGO lub CONTE.
Ale lepiej zostawmy te rozważanie Lippiemu on na pewno znajdzie optymalne rozwiązanie.
A jeżelichodzi o zastąpienie NEDVEDA to można zrobić:
1. CAMORANESI w miejsce NEDVEDA
2. DEL PIERO w miejsce NEDVEDA, a DI VAIO na atak.
3. ZAMBROTTA wmiejsce NEDVEDA, a na prawo dać CAMORANESIEGO lub CONTE.
Ale lepiej zostawmy te rozważanie Lippiemu on na pewno znajdzie optymalne rozwiązanie.
FORZA JUVE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Juve jest the best i nikt tego nie zmieni.
Juve jest the best i nikt tego nie zmieni.
- Łukasz
- Juventino
Damy radę. Powieźliśmy Real, powieziemy Milan.
- 3andit
- Juventino
Bardziej sie obawiałem wczorajszego meczu ( z Realem ) niż tego finału. Uważam że bedzie nam łatwiej z Milanem acz kolwiek i tak trzeba podejść do tego meczu jak by był na smierć i życie
< Dziękujmy BOGU za to, że stworzył dla nas JUVE i Kobiety >
- Martin
- Juventino
Moze sie powtorze, ale po wczorajszym meczu widac wyraznie, ze w pilce nie ma faworytow. I nie chcialbym aby Juventus byl faworytem bo pojechal Real.
W roku 97 i 98 bylismy skazani na suckes a jak to sie skonczylo. Moze i jęcze moze i bręcze ale wole naprawde powstrzymac sie dzieleniem skory na niedzwiedziu (jakkowliek by to zabrzmialo).
Dlatego spokojnie panowie, spokojnie. Juve juz pare razy pokazal ze nie umie grac w roli faworyta. Obysmy to my podniesli puchar, ale do tego jeszcze trzeba pokonac Milan. Oby Juve zagral tak samo, z taka samą determinacją i zaangazoweaniem.
FORZA JUVE
W roku 97 i 98 bylismy skazani na suckes a jak to sie skonczylo. Moze i jęcze moze i bręcze ale wole naprawde powstrzymac sie dzieleniem skory na niedzwiedziu (jakkowliek by to zabrzmialo).
Dlatego spokojnie panowie, spokojnie. Juve juz pare razy pokazal ze nie umie grac w roli faworyta. Obysmy to my podniesli puchar, ale do tego jeszcze trzeba pokonac Milan. Oby Juve zagral tak samo, z taka samą determinacją i zaangazoweaniem.
FORZA JUVE
Log in: 15.12.1997
Log out: 31.03.2013
Log out: 31.03.2013
- TOBI
- Juventino
PO CO ROZGRYWAĆ TEN FINAŁ? PRZECIEŻ MILAN MOGŁBY NIE WYCHODZIĆ Z SZATNI-OSZCZĘDZIŁBY SOBIE WSTYDU!!!A TAK JUVE SKOPIE IM TYLKI. DLA NAS, DLA PAWŁA I DLA SIEBIE. NASZ KOCHANY SĄSIAD ZZA POŁUDNIOWEJ GRANICY I TAK UCAŁUJE TEN PUCHAR!!! AMEN!