Lippi podał nazwiska na mecze eliminacyjne.

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ
BIANCONERI

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 października 2004, 20:37

Selekcjoner reprezentacji Włoch, Marcello Lippi podał nazwiska 23 zawodników powołanych na spotkania kwalifikacji do MŚ ze Słowenią i Białorusią.

Bramkarze: Buffon (Juventus) i Pelizzoli (Roma)
Obrońcy: Bonera (Parma), Cannavaro (Juventus), Materazzi (Inter), Nesta e Pancaro (Milan), Oddo (Lazio), Zaccardo (Palermo)
Pomocnicy: Blasi, Camoranesi e Zambrotta (Juventus), De Rossi e Perrotta (Roma), Diana (Sampdoria), Fiore (Valencia), Gattuso (Milan)
Napastnicy: Corradi i Di Vaio (Valencia), Esposito (Cagliari), Gilardino (Parma), Toni (Palermo), Totti (Roma).
źródło:pilka.p

Na dzień dzisiejszy jest to chyba najmocniejszy skład drużyny narodowej Włoch.Małą niespodzianką jest obecność napastnika Cagliari Esposito.Włochów czekają spotkania z Białorusią i Słowenią,licze na zwycięstwa w obu spotkaniach.

"Bestia najgorsza zna troche litości lecz ja jej nie znam,więc nie jestem bestią"
Obrazek
Joaska

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 października 2004, 20:48

Brakuje tylko jakiegoś naszego napastnika... :wink: Swoją drogą mecze z jakąśtam Słowenią i jeszcze bardziej jakąśtam Białorusią to żadne wyzwanie, niech się nasi z Juve nie przemęczają...

Chmura

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 października 2004, 20:48

W sumie nawet niezły ten skład. Dziwićmoże trochę brak takich pilkarzy jak Cassano, Miccoli czy Pirlo i Ferrari,aleoglnie jest w porządku. Mam nadzieje,że Włosi w końcu pokazą to co naprawdę umieją, bo ostatnio im to tak średnio wychodzi. :)

Juve Rulezzzzzzzzzzzzzz!!!!!!!!!!!
East Side Is The Best !!!
wErOn

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 października 2004, 20:50

Jak widać Lippi ma nowy plan na reprezentacjię i trzyma się młodzieży.
Esposito, Toni, Zaccorado, De Rossi, Diana, Blasi to nowi piłkarze reprezentacji, miejmy nadzieję, że będą stanowić w przyszłości zgraną pakę.

Ogólnie skład bez wstrząsu kadrowego chociaż brakuje Micciego, Cassano, Montelli (?), Pirlo, Tacchiego (:/) no i wielkiego Panucciego, który ma na pieńku u Lippiego i na odwrót, bo jak wiemy obaj panowie się zwyczajnie nie lubią, a szkoda :// :evil:

(..)z każdą godziną, z każdą minutą uczę się ciebie człowieku.. z każdą sekundą i z każdą chwilą jestem głupszy(..)
Wolność i kapitalizm!
leniup

Redaktor
Redaktor
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 października 2004, 20:55

No aż 5 zawodników Juve :):):) To bardzo dobrze. Myśle że te mecze eliminacyjne Włosi wygrają bez problemów a bramki na pewno strzeli bedący ostatnio w świetnej formie Di Vaio :):):)

Spitfire

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 października 2004, 20:55

no czyli jest cała podstawowa 11 juve(wlosi)to jeszcze tylko stranieri i bedzie luzz :D

tylko margaryna mleczna jest na ciążę skuteczna
BIANCONERI

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 października 2004, 21:00

Wajron pisze: Ogólnie skład bez wstrząsu kadrowego chociaż brakuje Micciego, Cassano, Montelli (?), Pirlo, Tacchiego (:/) no i wielkiego Panucciego, który ma na pieńku u Lippiego i na odwrót, bo jak wiemy obaj panowie się zwyczajnie nie lubią, a szkoda :// :evil:
Miccoli nie prezentuje się w Fiorentinie na tyle dobrze,żeby grac w kadrze.Tacchinardi nie ma pewnego miejsca w Juve,do tego dochodzi jeszcze drobny uraz jakiego nabawił się na treningu.Dziwi mnie brak Pirlo,Cassano i przede wszystkim znajdującego się w świetnej formie Montelli,ale cóż zobaczymy jak spiszą się inni.

"Bestia najgorsza zna troche litości lecz ja jej nie znam,więc nie jestem bestią"
Obrazek
juveni

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 października 2004, 21:02

Ja bym wywalil tottiego i wzial za niego Miccoliego. Ale ogolnie moze byc :D

Don't hear the bell but you answer the call
It comes to you as to us all
We're just waiting
For the hammer to fall
Maciek11

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 października 2004, 21:02

Rzeczywiście rysuje się powoli plan Lippiego - młodzież. I wszystko fajnie, ale ja nie mam pewności czy ta młodzież sobie poradzi z lepszymi rywalami niż w 2 najbliższych meczach. Oby tak, ale myslę, że zdecydowanie brakuje tutaj Pirlo i Cassano - znakomici i młodzi.
W ogóle atak Totti(nie cierpię go) - Cassano zaimponował mi w meczu z Realem. Jesli Del Piero jest słabszy albo kontuzjowany, to ten atak moim zdaniem powinien grać w reprezentacji.
Życzę Lippiemu sukcesów, bo choć mam wątpliwości co do Jego wyborów, to nie zmienia to faktu, że to wielki trener.

Andryk

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 października 2004, 13:03

Według mnie dobrze sie dzieje, ponieważ jest dużo bianconerich. Jednym zaskoczeniem jest brak Pirlo, ale decyzji lippiego nie bede nawet śmiał podwazać 8) Napewno to dobry skład, który napewno nas nie zawiedzie

Solaris

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 października 2004, 13:27

Na dzień dzisiejszy jest to chyba najmocniejszy skład drużyny narodowej Włoch.Małą niespodzianką jest obecność napastnika Cagliari Esposito
Co dziwisz się że Esposito gra proszę zobacz jak on ładnie strzela w SERIE A. Ja chciałem żeby on przeszedł do Juve już w 2002/2003
No cóż może Moggi sie pozna wkoncu na nim...Co do jednego masz rację jest to najmocniejszy skład w tej chwili (brakuje Del Piero)
Fajnie że Luca Toni jest w kadrze mysle ze powinien wyjśc w podstawowym składzie.Przyda się Azzurim
Ja bym ustalił skład nawet z nie obecnych!!:
Buffon-Zambrotta,Cannavaro,Bonera,Nesta-Perrotta,Camoranesi,Pirlo,Gatusso/De Rossi-Del Piero,Totti/Gilardino :D

RuTeK

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 października 2004, 13:48

Chwilka chwilka kogos mi jednak brak <hmmm> No oczywiscie tego napastnika tylk ojak On sie nazywal??? Kurcze chuba se nie przypomne ale wiem ze byl bardzo dobry i gr w Juventusie 8) 8) Teraz powaznie: wielka szkoda za Alex nie bendzie gral a zreszta co tu duzo mowic bardzo wielka szkoda :twisted: Sklad bardzo mocny i stosunkowo mlody ! mam nadzieje ze sie zgraja i powalcza najpierw o wejscie do finalow MS a potem a to trofeum!!!

- "Dziadku byłeś bohaterem na Wojnie ?"
- "Nie... ale służyłem w kompani Bohaterów "

WSZYSTKO I NIC O Amaurim i innych Drewnianych Graczach !
CalciO 666

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 października 2004, 14:33

Mnie zastanawia skad w tym skladzie znalazl sie Corradi przeciez jest pelno innych lepszych od niego np. MONTELLA :D .
A poztym licze na wygrane

"II" ([]) ([]) II_
Michal17

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 04 października 2004, 14:43

Cieszy obecność pięciu Bianconerich. Ogólnie skład całkiem mocny, choć Włosi pokazali, że potrafią przegrywać nawet w lepszym składzie :-D hehehehe naturalnie żartuje :wink:
Życze jak najlepiej Lippiemu i trzymam kciuki za Włochów, rywale nie są może zbyt wymagający ale napewno będą robić wszystko, żeby urwać punkty panom z płw. Apenińskiego

Mati21pi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 października 2004, 10:47

Bardzo dobrze ze juve ma 5 reprezentantow a jescze moze byc Del Piero wkoncu jakis napastnik z juve tesh musi być:)

]Odświeżasz nieaktualny temat. Czyli nabijanie=kartka.

A najlepszym klubem jest Juventus Turyn:d
ODPOWIEDZ