kto trenerem Legii?

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ
dawidpln

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 października 2004, 22:39

A ja slyszalem ze Chovanec ma zostac trenerem legi. To byłby doskonaly wybor bo przeciez to bardzo dobry trener a i polska pilka nozna by na tym zyskala. Niech wybiora takiego trenera z ktorym awansuja do LM.

Forza Juventus
Andryk

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 października 2004, 09:07

dawidpln pisze:A ja slyszalem ze Chovanec ma zostac trenerem legi. To byłby doskonaly wybor bo przeciez to bardzo dobry trener a i polska pilka nozna by na tym zyskala. Niech wybiora takiego trenera z ktorym awansuja do LM.
dobrze słyszałes, ale umowy jescze nie podpisał. Z tego co czytałem to sam zainteresowany jest bardzo chętny na to by prowadzić legie. Według mnie to jest najbardziej realny wątek z Trenerem Chovanecem.

edit:
Chovanec trenerem Legii

Od meczu z Groclinem za dwa tygodnie Legię poprowadzi czeski trener Josef Chovanec. Czech zastąpi Dariusz Kubickiego, który w piątek został zwolniony.

Chovanec to były trener czeskiej reprezentacji, ostatnio dyrektor sportowy praskiej Marilii Pribram (dawnej Dukli). Nie wiadomo, kiedy zjawi się w Warszawie, bo trwają jeszcze negocjacje w sprawie kontraktu.

Ale umowa będzie podpisana, być może już do środy (wtedy Legia gra w Pucharze Polski z Mazowszem Grójec). Jeśli nie, to drużynę poprowadzi w tym pojedynku Gawara.

- Mentalnie sobie poradzi. To silny człowiek. Czy uda mu się w Legii? Odnosił sukcesy ze Spartą Praga. To taka czeska Legia, tylko z większymi sukcesami - powiedział o Chovancu czeski szkoleniowiec Górnika Zabrze, Werner Liczka.
źródlo: http://sport.onet.pl/988121,wiadomosci.html

bociu

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 października 2004, 09:36

Sam nie wiem co myslec o zwolnieniu Kubickiego... niby go lubilem, ale nie lubilem 3-5-2 i stylu gry. Nowym trenerem prawie napewno bedzie Jozef Chovanec. Jego grajacym asystentem zostanie Jacek Zielinski. Gawara poprowadzi zespol do znalezienia nowego trenera.

NOI VOGLIAMO LA VERA JUVE!
Lypsky

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 października 2004, 09:59

Junakson pisze:najlepiej zeby trenerem legi zostal boniek spuscil by bo bagno do 2 ligi :D
Najlepiej gdybys dostal bana,nie musialbym cie ogladac 8)

Co do trenera Legii to bedzie nim Chovanec ale zespol ma poprowadzic dopiero za dwa tygodnie (pozostaje jeszcze do ustalenia kontrakt).
To co sie dzialo z Legia od poczatku sezonu bylo zle.Pikarze grali brzydko.
Minimalne wygrane po kiepskiej grze do tego ze slabymi przeciwnikami.
Do tego byly duze transfery.Zmiana trenera byla potrzebna szkoda tylko ze juz sezon sie zaczal a Legia odpadla z P.Uefa :(
Mam nadzieje ze Chovanec zrobi porzadek i zycze mu sukcesow 8)

a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
fredi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 października 2004, 10:25

hmmm.. ciekawe co za Chovaniec :?: Oby był dla Legii niczym Olarević dla Zagłębia..(życze im tego) hehe .. Kolejny zagraniczny trener w ekstraklasie:

- Besek, Liczka, Radolsky i Chovaniec :)

Obrazek
PROmilky
Juventus Turyn - Tobie Chwała na wieki !!
Raffikki87

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 02 października 2004, 19:24

Skoro w Legii jest Edward Socha to brakuje tylko jeszcze Ryszarda Wieczorka z Odry

Na wielkiej scenie ¿ycia musimy zagraæ dobrze role sw± .

NIEWA¯NE CZY SERIE A ,B ,C1 ,C2 ,D ,JUVENTUS TO JEST NAPRAWDE WA¯NE .
bartusek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 października 2004, 21:39

No ja jestem ciekawy co ten Chovanec wprowadzi do zespołu....
Już raz legia miała Dragomira i go wyrzuciła.... Ciekawe ile ten Czech wytrzyma pod presją ITI i ich prezesów....
Byle by za rok w Pucharze Uefa były lepsze wyniki....

Frodziak89

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 października 2004, 15:30

Ja za bardzo za Legią nie przepadam ..... w szczególności sympatią nie dażyłem pana Kubickiego :twisted: Ale jeśli przyjście Chovanca ma stworzyć w Polsce dobry zespół i zmienić chierarchie na naszym podwórku to jestem za !! Życzę Legii i jej kibicom wszystkiego najlepszego :D Może w końcu zdetronizują Wisłę ?? 8)

Io sono Juventini per sempre!!!
Peja

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 października 2004, 16:22

Podobno są jakieś komplikacje odnoście kontraktu Chovaneca. Czech podobno chce zarabiać aż 40 tys euro miesięcznie. Innym kandydatem na stanowisko trenera Legii jest Srecko Katanec były selekcjoner reprezentacji Słoweni

gosciu_Muranista

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 października 2004, 17:41

na razie trenerami Legii będą Zieliński z Gawarą. A co do Chovaneca to czeka na tłumaczenie umowy w języku czeskim bo są jakieś szczegóły które w są dla niego w polskiej i angielskiej wersji nie zrozumiałe. Troche jak dla mnie dziwne tłumaczenie ale może poprostu chce być pewien co podpisuje i za co dokładnie bedzie w klubie odpowiadać. Za pare dni ma się wszystko wyjaśnić.

Vincitore

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 października 2004, 18:03

hahahahahaha co Legiunia cieniutka zresztą zawsze była .Kto Trenerem?? Werner Liczka hahaha!

Ultras

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 7 razy

Nieprzeczytany post 15 października 2004, 18:25

Pelson pisze:hahahahahaha co Legiunia cieniutka zresztą zawsze była .Kto Trenerem?? Werner Liczka hahaha!
jeżeli nie masz nic madrego do powiedzenia to włóż głowe między nogi i siedź cicho :evil:

Co do tematu to oczywiscie najlepszym trenerem byłby Chovanec. Jest to doświadczony i bardzo dobry trener, który mógłby postawić Legie na nogi. A że chce zarabiać aż tak dużo.. no niestety, jeżeli chce się mieć w klubie dobrego fachowca to trzeba rzucić dużo kasy

RuTeK

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 października 2004, 19:06

Mi sie wydaje ze trenerem zostanie jakis obcokrajowiec(pewnie z Rosji :twisted: Albo i Ukrainy) W polsce nie ma dobrego trenera(oczywiscie bez pracy) wiec bardzo mozliwe jest ze trenerem bendzie jakis CZech albo i Slowak! A moze legia szarpnie sie na jekiegos Niemca!

- "Dziadku byłeś bohaterem na Wojnie ?"
- "Nie... ale służyłem w kompani Bohaterów "

WSZYSTKO I NIC O Amaurim i innych Drewnianych Graczach !
Peja

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 października 2004, 16:38

Nowa garsć plotek :wink:

Jozef Chovanec nie poprowadzi Legii Warszawa w sobotnim meczu z Groclinem Grodzisk Wlkp. Na ławce trenerskiej stołecznego zespołu zasiądą dotychczasowi szkoleniowcy Jacek Zieliński, Krzysztof Gawara i Lucjan Brychczy - informuje "Życie Warszawy".

Były trener reprezentacji Czech ma być następcą Dariusza Kubickiego. Według "ŻW" prezes Legii, Piotr Zygo złożył ostateczną propozycję czeskiemu szkoleniowcowi i czekał na telefon od Chovanca. Ten jednak nie zadzwonił. Wszystko wskazuje jednak na to, że strony dojdą do porozumienia.

Lypsky

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 października 2004, 16:56

Mnie juz ta sprawa meczy.Zygo ciagle mysli tylko nie wiadomo nad czym.
Zanim zwolnil Kubickiego powinien zaczac rozmowy z przyszlym trenerem ale jemu chyba sie nie spieszy.Jak dlugo Zielu moze odgrywac role trenera?? :roll: Chovanec powinien okreslic czy chce poprowadzic Legie czy nie bo szkoda czasu na gierki.Zygo jest zbyt ulegly zamiast czekac dwa tygodnie na Chovanca powinien szukac dalej jakby Czech zdecydowal sie zapewne dalby znac.
Jezli te rozmowy mialyby jeszcze trwac a Chovanec chcialby coraz wiecej kasy powinno mu sie powiedziec dobranoc, ostatnio prowadzil jakis 3ligowy klub wiec moze tam wracac.Legii jest potrzebny dobry trener ktory chce dobra tego klubu

a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
ODPOWIEDZ