Del Neri blisko Romy!

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ
Homer20

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 września 2004, 15:54

Trener Del Neri jest blisko przejęcia stanowiska po niemcu Rudi Vollerze, ktory po przegranej z Bologna 3:1 podał się do dymisji. Dyrektor sportowy romy spotkał sie z nim by ustalić indywidualny kontrakt, ktory prawdopodobnie bedzie obowiazywal 2 lata. Del Neri wspomniał natomiast, że był już brany pod uwage przed Rudi vollerem.

Więcej: http://www.channel4.com/sport/football_ ... ep27d.html

Pozdro...

FORZA JUVE!!! FORZA ALEX!!!
Spitfire

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 września 2004, 16:22

no to ciekawe kiedy i on ucieknie z Rzymu bo coś ostatnio praca w Romie to nie jest szczyt marzeń,ja bym po Del Nerim proponował Sensiemu franza smude :D

tylko margaryna mleczna jest na ciążę skuteczna
M.

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 września 2004, 17:20

Hmmm, Del Neri zrobił z przeciętnego Chievo przed 2 laty naprawdę solidną ekipę. Ale mam nadzieję, że w Rzymie nic nie zdziała 8)

:roll:
nookie

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 września 2004, 17:28

Nie mam pojęia jak sie to wsyzstko zakonczy dla Romy bo prawda jest taka ze zeby teraz trenowac ten klub to trzeba albo go bardzo kochac albo byc szalencem... :? wedlug mnie Voeller chyba troche za szybko zrezygnował z tej funkcji...i im wiecej zmian na stanowisku trenera tym trudniej potem bedzie sie pozbierac calej druzynie..ale ja sie tam nie martwie tym ze Roma ma klopoty :twisted:

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Wojtom

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 września 2004, 17:29

Widac wszystkie wspaniałe zespoły tak robią... Tyle zmian trenerów co w Realu :lol: :wink:
A co to daje :wink: każdy wie...
Jak powiedział pewien znany ktoś... Z pustego to nawet Salomon nie naleje. 8)
Wydaje mi się, że nawet gdyby przyszedł, to nagle nie zaczęli by przeciez wygrywać...

Alteri vivas oportet, si tibi vis vivere.
CalciO 666

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 września 2004, 17:31

mysle ze to obecnie najlepszy trener dla romy tylko Gigi chce na dluzej prowadzic rome a roma nie zapomina ze ma Prandelli za rok wrocic tylko nie wiadomo czy za rok wyzdrowieje jego zona.Ciekawe kogo wybierze roma. FORZA ITALIA

"II" ([]) ([]) II_
wErOn

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 września 2004, 18:11

Co to da ?! Mam nadzieję, że nic i jestem wręcz przekonany, że roma nie zajmie w tym sezonie wyżej niż 4 miejsce 8)
Tak jak już ktoś wyżej wspomniał (nookie ;)) to im więcej zmian na krzesełku trenera, tym bardziej zespół zamotany :D

Forza Roma ... :twisted:

(..)z każdą godziną, z każdą minutą uczę się ciebie człowieku.. z każdą sekundą i z każdą chwilą jestem głupszy(..)
Wolność i kapitalizm!
Bakuś

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 27 września 2004, 18:45

nie radze mu skonczy ja vooler roma jest cienka i ma frajerów piłkarzy i jak tu pracowac z nimi :D

Peja

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 września 2004, 19:17

Zgadzam sie z przedmówcami że mieć trzech różnych trenerów w podczas miesiąca to nie zdrowe dla klubu. Może zrobimy zakłady ile Prandelli wytrzyma w Romie? 8)

Andryk

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 września 2004, 08:29

dług mnie byłoby to najlepsze rozwiązanie dal romy, po dwóch dymisjach w sotanich dwóch-trzech miesiącach to zbyt dużo...
Del Neri to dobry trener, przeceiz chciał trenować Juve..
Ciekawy mnie co zrobi z tą drużyną bo jak narazie za czasów poprzednich trnerów roma grała bardzo słabo...

Lizard

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 września 2004, 16:57

Z punktu widzenia obserwatora piłki nożnej, ciekawe jak potoczą się losy Romy. Sytuacja jest tak zagmatwana, iż Del Neri będzie musiał naprowadzić Tottiego & spółkę na naprawdę wysoki poziom dyscypliny, bo każdy mecz niesie ze sobą niespodziankę w postaci pytania: "kto dziś wyleci z boiska" :?: :D Z punktu widzenia fana Juve: ja bym tam nic nie zmieniał. tak trzymać :wink:

Jeśli tak dalej Romie słabo pójdzie, to o jednego rywala o scudetto mniej. I to jest w tym wszystkim najpiękniejsze :D

leniup

Redaktor
Redaktor
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 października 2004, 20:41

No Del Neri jest juz oficjalnie trenerem Romy. Hmm też się tak jak wy zastanawiam co on zrobi na tym tonącym statku. roma ma teraz beznadziejną sytuacje. W lidze włoskiej przegrała kilka ważnych meczy a w Lidze Mistrzów ma zero punktów po 2 meczach. Dodatkowo gra na puściutkim stadionie. Klub popadł w wielki kryzys. Zobaczymy czy Del Neri wyprowadzi klub z dołka??? Przekonamy się za kilka tygodni :):):)

Wessal

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 03 października 2004, 11:17

No wątpie żeby coś był wstanie zrobić w takiej sytuacji Del Neri. Napewno jest to lepszy wybór niż Voller który trenował Rome przez... tydzień albo i mniej. Den Neri jest dobrym trenerem i według mnie w innym lepszym klubie powinien pracowac bo Roma już poprostu sie rozpada .

ODPOWIEDZ