Wasz pierwszy obejrzany w TV mecz Juventusu
- Juventinha
- Qualità Juventina
chyba juz cos takiego pisalam....hmmmm ale w kazdym badz razie moj pierwszy mecz w zyciu to byl mecz juve -real w 98 final lm. i od tej pory nie rozstaje sie z pilka a klad tego finalu to moje ulubione druzyny. FORZA JUVE & HALA MADRID
- marcin15dg
- Juventino
Mojim pierwszym meczem który obejrzałem w całości był mecz Juve - Panathinaikos tylko nie pamietam kiedy to bylo ... ale na pewno dawno bo jeszcze wtedy Warzycha gral w postawie Koniczynek a u nas w podstawie gral Ravanelli ..... ah te stare dobre czasy
az lezke sie w oku kreci ;(

ZAGŁĘBIE SOSNOWIEC & JUVENTUS TURYN 4EVER 

- Canna
- Juventino
Rok 1994 chyba final pucharu uefa z parma Od tego czasu kocham ten klub To juz 10 lat minelo musze to jakos oblac Juve ten final przegralo mimo ze bylo wiele lepsze i to mnie tak zdenerwowalo ze zaczolem kibicowac juve :-D Jeszcze wtedy w juve gral Roberto i Dino Bagio To bylo juve
- Supersonic
- Juventino
Moim pierwszym meczem był rewanż z Nantes, który Starej Damie otworzył drogę do szczytu. (nawet Kosecki nie dał nam rady!!:twisted: Heh wiedziałem kiedy zacząć!!
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Było 3-2.jurson09 pisze:Juve-FC Nantes 1996 półfinał LM fascynujacy dwumecz w Turynie 2-0 w Nantes3-4... to były czasy!
gratuluję...Robert 10 pisze:Mój pierwszy obejrzany mecz Juve był daaaaaaaawno temu. Tak dawno że nawet nie pamiętam z kim to graliśmy. :lol: Było to chyba w 1999 roku