Juventus Turyn - Maccabi T-Aviv 1:0 (LM)

Przedmeczowe przewidywania, gorące pomeczowe dyskusje, wasze oceny gry Juve i poszczególnych zawodników.
Zablokowany
juve_faaan

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 września 2004, 14:49

no cóż moje nadzieje pokładane w Treze nie spełniły się :( :( :(
i 5-0 tez sie nie sprawdziło
wniosek po meczu

...:::Jeśli chcemy wygrać z Bayernem musimy ostro potrenować:::...

Ultras

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 7 razy

Nieprzeczytany post 29 września 2004, 15:26

Musze przyznać, ze z wyniku nie jestem zadowolony :? Liczyłem na 3 lub 4-0. Aczkolwiek najważniejsze są punkty. My już mamy ich 6 i jesteśmy na dobrej drodze awansu. Mam nadzieje, że w meczu z Bayernem piłkarze zaprezentują lepszą skuteczność, i że po kolejnym meczu będziemy mieli 9 pkt. Choć meczu nie oglądałem zto z tego co czytałęm Juventus nie zagrał zbyt pięknie i to mnie troche niepokoi. Bo albo zlekceważyli Maccabi i zagrali na luzie, albo coś się zepsuło :x

Wicior

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 2 razy

Nieprzeczytany post 29 września 2004, 15:47

Nie moge powiedzieć że sie nie ciesze z tego wyniku.
Zespół według mnie zagrał dobre spotkanie, po tym co zobaczyłem w skrótach.

Tylko szkoda, ze wynik nie taki... :o :o :o
No, a może Capello nie chciał odkrywać wszytkich kart przed meczem z Bayernem?.
Nie wiem.Wie to tylko Capello i zawodnicy.
Czekam na mecz z Bayernem niecierpliwie i licze, ze wygramy.Noi oczywiście licze, żę któraś telewizja to pokaże...

Pozdro ..
FORZA JUVE!!!>...

Lypsky

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 września 2004, 15:50

Nie jest tak kolorowo.
1:0 zwyciestwo skromne ale zasluzone.Moglismy strzelic jeszcze przynajmniej dwie bramki(jedna nieuznana Zlatana) i bylby dobry wynik aczkolwiek teraz tez nie jest zle :P Bramka Camora ladna lecz nic nadzwyczjengo :)
Awans mamy juz raczej zapewniony.
Najblizszy mecz gramy z Bayernem.Oni latwym przciwnikiem raczej nie sa.Martwi dobra forma Makaaya ktorego bedzie trza wyeliminowac.
Mamy lespzy sklad od Bayernu wiec najwazniejsza bedzie dyspozycja dnia.No i moze tvp wreszcie pokaze nasz mecz (Szaranowicz mowil ze to bedzie wydarzenie kolejki wiec jest szansa ze pokaza mecz w tvp).
Do Bayernu jeszcze dwa tygodnie a przed nami liga i na tym nalezy sie skoncetrowac.

a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
Wessal

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 29 września 2004, 16:18

No nie jest najlepiej skromne zwycięstwo 1:0 ale trzeba zauważyć fakt, że Bayern który tez jest teraz na fali także zwyciężył jedynie 1:0 i to po rzucie karnym. Poprostu do Maccabi nie można podchodzić ot tak, ale trzeba też się z tym liczyć, że Juventus strzelił 2 bramkę tyle że niezaliczoną choć nie było wcale spalonego! Teraz na mecz z Bayernem trzeba się nieźle zmobilizować bo gramy na obiekcie Bayernu( a już chciałem powiedzieć na Alianz Arena :D ).

Koby

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 29 września 2004, 19:46

[quote="_juvel_"]No nie jest najlepiej skromne zwycięstwo 1:0 ale trzeba zauważyć fakt, że Bayern który tez jest teraz na fali także zwyciężył jedynie 1:0 i to po rzucie karnym. Poprostu do Maccabi nie można podchodzić ot tak, ale trzeba też się z tym liczyć, że Juventus strzelił 2 bramkę tyle że niezaliczoną choć nie było wcale spalonego! Teraz na mecz z Bayernem trzeba się nieźle zmobilizować bo gramy na obiekcie Bayernu( a już chciałem powiedzieć na Alianz Arena :D ).[/quote
dziwne mnie się zdaje że najbliższy mecz 19 paxdziernika bedzie w Turynie.

Lizard

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 września 2004, 20:08

3 punkty, w sumie 6, 1 miejsce w tabeli ex aequo z Bayernem- jest dobrze. Wynik nie jest porażający, ale może to cisza przed burzą :D :?: Nie ukrywam, że myślami jestem już przy meczu z Bawarczykami i oby polskie media nie dały ciała-"kcem" relacji bezpośredniej :!:

misz3u_10

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 września 2004, 18:53

Odnosnie meczu trzeba byc zadowolony z wyniku.Nie gralismy przeciez z druyzna ktora przed przypadek dostala sie do ligi mistrzow tylko w ciagu ostantich lat uczestniczy w tych pucharach regularnie. Ja sie osobiscie naprawde ciesze.Niektorych pewnie martwi to ze malo wygrywamy, bo patrzac na przyklad na barce ktora narazie wsio wygrywa i to duzo to moglibysmy sie nabawic kompleksow.Nie w tym rzecz.Real 2 lata temu byl tez w fenomenalnej formie a od chlopcow z Turnu dostali becki.Mam nadzieje ze juve zacznie sie rozkrecac i ta gra bedzie coraz lepiej wygladala.Sa 3 pkt i to sie liczy.Nikt nas z gry nie rozliczy tylko z pkt.

Martwi mnie natomiast inna sprawa.Kibice:-( No akurat z tej strony to juve nie moze sie pochwalic srod innych czolowych klubow europeskich.Dla mnie jest to cos niesamowitego ze na lige misz3ow przychodzi 6,500 ys widzow z czego 1 tys jest z izraela.Ja wiem ze przyczyna tej frekwencji jest podwyzszenie cen wejsciowek na mecz.Wladze klubu widzac co sie dzieje nie moga tego tak zostawic.Przeciez to tez jest ich zrodlo dochodow.POwinni jak najszybciej wrocic do starych cen:(

juve_for_ever
białas

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 września 2004, 20:26

cze wszystkim. jestem nowym fanem Juve. najlepsza druzyna świata zyskała nowego-starego fana (niedawno mi neta założyli:)). mecz z maccabi trochę nie wyszedł ale ważne są 3 punkty. mam nadzieję że mecz z Bayernem zatrze niezbyt dobre wrażenie po poprzednim w LM. Forza Juve.

JuVefank@

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 października 2004, 20:34

No cóż....skromnie , ale zasłóżenie :) Wynik 1-0 nie jest wynikiem marzeń, ale może dawać satysfakcję. Nie ma teraz "słabych " klubów i myślę że JuVe wcale nie miało słabego przeciwnika. Grali może nie wyśmienicie , ale nie schodzili z dobrego poziomu.

Co tu duzo pisać :) ....

! FORZA JUVE !
Zablokowany