Najlepiej wyszkolony technicznie piłkarz na świecie.

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ

Najlepiej wyszkolony technicznie piłkarz na świecie to..

Można wybrać tylko 1. opcję

Pokaż wyniki
Wessal

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 02 października 2004, 15:01

Och... strasznie trudny wybór ja niemam jednego jest setki takich piłkarzy nawet i tych nieznanych a z tych z listy to bym obstawił Ronaldinho oczywiście (chyba nie musze do tego talentu wstawaić komentarza :-D )Zidane świetnie drybluje itp. jest to piłkarz już stary ale nadal świetny także Ibrahimovic ( a to niewiem dlaczego).

Juve The Best

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 października 2004, 15:08

Mi sie wydaje że jest to ronaldinio. Jak patrzy sie na skruty meczów Barcelony to widać co potrafi zrobić z piłką no i oczywiście reklama Nike. Na drugim miejscu postawił bym Zlatana, filmik z jego akcjami - cudo.

Obrazek
M.

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 października 2004, 15:26

Ej wy chyba żartujecie, że najlepiej wyszkolony jest Zlatan? Wogóle się zdziwiłem, gdy zobaczyłem go na liście, a co dopiero, że wy rzeczywiście oddajecie na niego głosy. Może niedługo napiszecie, że najlepiej wyszkolony jest van Nisterlooy 8) . Nie możecie oceniać nikogo po 1 filmiku. A wracając do tematu to według mnie najlepiej wyszkolnym piłkarzem na świecie jest Zidane. Pięknie pokazane to było na meczu z Romą: piłka leci do niego (każdy inny piłkarz potrzałby wtedy na nią) a Zizu wogóle na nią nie patrzał, tylko rozglądał się gdzie są ustawieni partnerzy. I przyjął ją kapitalnie :shock: .

P.S. Nie rozumiem czemu na tej liście sa Henry i Drogba, a nie ma Alexa i Becchama (też nie twierdzę, że jest on dobrym piłkarzem, jest przeciętny, ale skubany technikę ma świetną 8) )

:roll:
wasik

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 października 2004, 15:30

Zaden z tych wymienionych w ankiecie!Najwiekszym i nie doscignionym byl Diego Armando Maradona!!!Nikt jego poziomu narazie nie przebije i dlugo,a na wet bardzo dlugo drugiego Diego nie bedzie.Maradona mial wielka technike.Byl niedoscignionym jak na owe czasy.Wiem powiecie:to bylo 15 lat temu.Ale co z tego?Nikt nie byl taka postacia w futbolu jak on.Teraz mamy Zidana,Henrego,Ronaldinho wtedy byl on i dlugo dlugo nic.Maradona nawet niemusial wykonac zadnego tricku zeby kiwnac rywala,starczas mu tylko balans ciala.Nikt go nie przebije.Teraz najlepsza technike ma Denilson.Betis jest dla niego za slaby.W lepszym klubie by pokazal na co go stac.On jest wielki!!!Liczy sie tez Ronaldinho.No i oczywiscie zapomnial bym o Panu Piotrze Świerczewskim :D

GRANDE DEL PIERO, FORZA JUVE!!!!!!!!!!
Bad_Magick

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 października 2004, 15:33

Zależy co przyjąć za kryterium oceny. Jeśli chodzi o zdolność przejścia calego boiska dzięki trickom i tym podobne to zdecydowanie Denilson. To cy wyprawia z piłką jest genialne. Szkoda, że nikt nim dobrze nie pokierował...
A jeśli chodzi o kontrolę nad piłką i swobodę zagrań to Zidane i Ronaldinho a za nimi długo, długo nic...

gorczas

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 października 2004, 16:09

ja zaglosowalem na zlatana i kolego Diego nie jeden filmik ale cztery i mase akcji z meczow. on jest prawdziwym wirtuozem i do tego przy takim wzroscie to cudo pilkarz tylko musi sie jeszcze z zespolem zgrac i bedzie spoko. drugi jest ronaldinho gdyz takze potrafi wiele z pilka zrobic :-D

M.

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 października 2004, 16:14

gorczas pisze:ja zaglosowalem na zlatana i kolego Diego nie jeden filmik ale cztery i mase akcji z meczow. on jest prawdziwym wirtuozem i do tego przy takim wzroscie to cudo pilkarz tylko musi sie jeszcze z zespolem zgrac i bedzie spoko. drugi jest ronaldinho gdyz takze potrafi wiele z pilka zrobic :-D
Łał widziałes 4 filmiki i sądzisz, że Zlatan jest świetnie wyszkolony technicznie :shock: Coś jest chyba z Tobą nie tak.

:roll:
bartusek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 października 2004, 16:54

Wydaję mi się, że mimo wszystko za mało pisaliście o Zidane... To fakt jego czas już minął, ale nie można zapomnieć o jego dokonaniach gdy był u szczytu formy.... Obecnie najlepszy jest chyba Ronaldinho.... 8)

Desperado---ALEX

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 października 2004, 17:13

Dla mnie jest to Ronaldinho, po nim jest Zidane a na trzecim miejscu jest Zlatan i Alex Del Piero....... :wink:

camor

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 02 października 2004, 17:15

Chyba zapomniałes o Cristiano Ronaldo ;] Ten to dopiero ma zwody :)

A poza tym dobry tez jest Kaka z milanu 8)

Dragon

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 2 razy
Otrzymał podziękowanie: 5 razy

Nieprzeczytany post 02 października 2004, 19:29

pan Zambrotta pisze:zapomniałem dopisać jeszcze Cristiano Ronaldo... :oops:
No właśnie :twisted: Davids też by się przydał 8)
Juventin pisze:Reczywiście brak na liście Alexa
Jeszcze kilka lat temu bym się zgodził. Dziś jest odwrotnie. Jeśli zastawianie się tyłkiem lub zatrzymywanie z piłką i szukanie faulu, uważasz za technikę to się mylisz. To już nie ten Del Piero, spójrzmy wkońcu prawdzie w oczy...
Diego pisze:
gorczas pisze:ja zaglosowalem na zlatana i kolego Diego nie jeden filmik ale cztery i mase akcji z meczow. on jest prawdziwym wirtuozem i do tego przy takim wzroscie to cudo pilkarz tylko musi sie jeszcze z zespolem zgrac i bedzie spoko. drugi jest ronaldinho gdyz takze potrafi wiele z pilka zrobic :-D
Łał widziałes 4 filmiki i sądzisz, że Zlatan jest świetnie wyszkolony technicznie :shock: Coś jest chyba z Tobą nie tak.
Dobra dobra. Każdy ma prawo do swojego zdania, każdy ma swego idola. Ja akurat się z kolegą zgodzę, bo widzę w Zlatanie ogromny potencjał i jestem pewien, że to dopiero początek jego szczytów. Jest jeszcze naprawdę bardzo młody. Wierzę całym sercem w tę perłe.

Niewiem na kogo zagłosować :roll: Wybór ogromny. Idą na latwiznę będzie to Zlatan bo z JUVE 8) Jednak Ronaldinho to geniusz futbolu. Zidane już nie ta szybkość, chociaż klasa sama w sobie.
A zresztą, będę orginalny i nie oddam głosu :twisted: 8)

Zlatan rulezzzz 8)

Obrazek
Spitfire

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 października 2004, 19:38

gaucho jest poza konkurencją.a zlatan troche w juve pogra i tez bedzie dobry :D a co do becksa,to śmiech pusty mnie ogarnia.on tylko wolne dobrze wykonuje a drybling ma na poziomie polskiej drugiej ligi 8)

tylko margaryna mleczna jest na ciążę skuteczna
pan Zambrotta

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 października 2004, 19:44

Ti_Amo_Juventus_Dragon pisze:Jeszcze kilka lat temu bym się zgodził. Dziś jest odwrotnie. Jeśli zastawianie się tyłkiem lub zatrzymywanie z piłką i szukanie faulu, uważasz za technikę to się mylisz. To już nie ten Del Piero, spójrzmy wkońcu prawdzie w oczy...
widzę, że jesteś jedynym forumowiczem który się ze mną zgadza. Niestety, to już nie ten Alex, co kiedyś. Czasami jeszcze przypomina sobie jak grał za dawnych lat, ale to zdycydowanie za mało.

prezes3c pisze: 12 sierpnia 2020, 22:06
Sorek21 pisze: 12 sierpnia 2020, 21:45Neymar mógł trzy gole wsadzić do przerwy.
A Juventus mógł 2 razy wygrać LM między 2015 a 2017
Michal17

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 02 października 2004, 19:58

Wg mnie rządzi Ronaldinho. Widziałem sporo meczy z jego udziałem i (prawie :-D ) zawsze prezentował się doskonale. Ponadto jest młody i może być długo jednym z najlepszych zawodników świata. Świetni są także Drogba i Zlatan :wink:

rad3k88

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 02 października 2004, 19:59

Najlepszym technikiem jest ALEX DEL PIERO :!: :!: :!:

ODPOWIEDZ