Juventini do raportu! Cz.II-PYTANIA
- Marcin_FCJ
- Juventino
Nie wiem czy kogokolwiek z Was to interesuje no ale napiszeMy- o nas...
1.Najzabawniejsza sytuacja w życiu - Rybeq
2.Najciekawsze wydarzenie związane ze szkołą - Rybeq
3.Ulubione miejsce na ziemi (tylko prosze Turynu nie wymieniać ) - Rybeq
4.Największe marzenie - Rybeq
5.Ulubieńcy: zespół muzyczny, film, aktor/aktorka - Marcin-IRONEK
6.Ulubiona marka samochodu - azuriana
7.Ulubiony kawał - azuriana
8.Dlaczego faceci wolą blondynki? - Maggie Del Piero
9.Piosenka która ostatnio wpadła Ci w ucho - Rybeq
10.Polityk który: drażni/wzbudza zaufanie - Rybeq
11.Naj/ciekawsza/mądrzejsza sentencja jaką znasz - Rybeq
12.Od czego według Ciebie zależy inteligencja? - kouba
13.Największy osobisty sukces - azuriana
14.Największa osobista porażka - azuriana
15.Czy wierzysz w miłość od pierwszego wejrzenia? - Medi (na specjalne życzenie Smoczka )
16.Czy spotkałeś/łaś sie z sytuacją w której kobieta była dyskryminowana? - Medi
17.Jakie masz zdanie o płci przeciwnej? - Medi
My- o Juve
18.Czy myślisz, że Twoja miłość do Juve kiedyś może sie skończyć?-Dragon
19.Która linia w Juve według Ciebie jest w tej chwili najsłabsza? - Medi
20.Wybierz jednego piłkarza którego chciałbyś/chciałabyś w Juve - Medi
21.Kto jest według Ciebie liderem zespołu i dlaczego - Medi

AD.1.
EURO 2000, mecz Szewcja - Wlochy. ITALIA gra juz w sumie o pietruszke i do ostatnich minut utrzmuje sie wynik 2-1. Leze sobie w lozku.. byla juz chyba godzina doc pozna i nagle Alex Del Piero strzela bramke! Skacze z lozka pietrowego, rozbieram sie :shock: (wogole nie wiem czemu to zrobilem). I biegam goly po domu. (Mialem niespelna 13 lat, brat niezle ze mnie pompowal). Moze ie jest to najsmieszniejsze, ale pierwsze mi przyszlo na mysl.
AD.2.
Rowniez przyszlo mi to pierwsze na mysl. Na WOKU tworzylismy kartki swiateczne... Ja po zrobieniu tej wlasciwej zrobilem sobie jedna dla jaj. Na rozowym tle napisalem Happy Birthday i narysowalem powyzej tkzwanego "pegaza" :-D . Jeden kumpel wpadl na gnialny pomysl i odniosl to pani miedzy oceniane prace... Byla z tego powodu niezla zadymka i troche smiechu

AD.3.
ITALIA.... bylem tam raz i byly to jedne z najwspanialszych dni w moim zyciu. Wspaniali ludzie, pizza, lody, spagetti, brunetki, plaze, morza, slonce, calcio, JUVENTUS.... Wszystko to tylko we Wloszech.... Uwielbiam ten kraj i chcialbym tam kiedys mieszkac 8)
AD.4.
Uffff...... Jest ich wiele... ale tym najwiekszym jest wymienienie podania z Alexem Del Piero.

AD.5.
Zespolu ulubionego nie mam....
Film? Jest duzo..., ale napisze "Lwie Serce" z Van Damme. Bedac chlopcem uwielbialem ten film, ogladalem go prawie codziennie! To dzieki temu filmowi stalem sie fanem Van Dama.
Aktor oczywiscie jest juz wyzej wymieniony.
Ad.6.
FORD
AD.7.
Ciezko mi teraz tu jakis przytoczyc. Jednak lubie sie smiac i wymieniac sie kawalami z kumplami.
AD.8.
Ja kocham brunetki, ciemne Wlosy i ciemna karnacja mnie pociagaja. Moja wybranka powinna byc wlasnie brunetka :-D
AD.9.
Niech bedzie DJ Tiesto - In My Memory
AD.10.
Drazni: Renata Beger
Wzbudza zaufanie: Tomasz Nalecz
AD.11.
Jestem czlowiekiem i nic co ludzkie nie jest mi obce oraz Carpe Diem
AD.12.
Mysle ze od wychowania przez rodzicow, szkoly i otoczenia.
AD.13.
Granie w pilke na przyzwoitym poziomie no i oczywiscie w zakladach bukmacherskich... Ogolnie malo jest rzeczy ktore mi nie wychodza w zyciu (Na dana chwile nie moge sobie skojarzyc...)
AD.14.
Oby takiej nigdy nie bylo.
AD.15.
Wierze i ciagle na nia czekam!
AD.16.Czy spotkałeś/łaś sie z sytuacją w której kobieta była dyskryminowana?
Tak, z powodu swojej nadwagi.
:?
AD.17
A czy mozna myslec zle o kobietach? Uwielbiam je zato ze sa.
AD.18
Jestem pewny ze nie, boje sie tylko ze kiedys kiedys do Juve trafia calkiem nieodpowiedzialni ludzie ktorzy beda sie przyczyniac do upadku swietlnosci Juve. Boje sie tez ze Juve straci tozsamosc i zostanie "produktem". Jedno jest pewne, poki zyje bede Juventinho.
AD.19.
Na chwile obecna nie mam pojecia <wow> Wszystkie nasze formacje sa bardzo silne.
AD.20.
Nicolas Anelka
AD.21.
Alex Del Piero - Poprostu kapitan. Wiem ze ma wahania formy spodowane roznymi okolicznosciami i wielu z Was juz go nie akceptuje, ale dla mnie Alex to Alex. Uwielbiam go, ma w sobie to cos czym mnie zaczarowal.
- steru
- Qualità Juventino
Więc....
1.Moze nie wyda sie to zabawne ale bardzo mnie rozsmieszylo jak moj ojciec widzac moje swiadectwo ukonczenia 3 klasy liceum widzac ze mam jedna troje i jednego dopa uznal ze to sa DWIE TROJE!!hehe ale sie z niego potem ze starsza smialem
2.Matura....Hehe zartuje ale szczerze mowiac do tej pory nic mi do glowy konkretnego nie przychodzi
3.Nie zwiedziłem wielu miejsc ale moze powiem ze najbardziej lubie spedzac czas nad naszym polskim morzem
4.Skonczyc studia,dostac dobrze platna prace,spotkac kobiete zycia i...doczekac sie mistrza polski Zagłebia Sosnowiec hehe
5.Ulubiony zespol muzyczny: Limp Bizkit, Aktor: Kevin Costner , Aktorka: Jennifer Love Hewitt(ze wzgledu na urode
) Film : Wodny swiat
6.BMW
7.Czym sie rozni wrobelek??Tym ze ma jedna nozke bardziej...
8.Nie naleze do tych co wola blondynki wiec nie umiem odpowiedziec
9.ATB-Autumn leaves
10.Drazni mnie zdecydowanie Roman Giertych i Andrew Lepper a wzbudza moje zaufanie Jan Maria Rokita
11.o kurcze nie wiem tu sie zaskoczylem :oops:
12.Od siebie samego.No i moze troszke w genach mozna je odziedziczyc
13.Zdanie matury co wydawalo mi sie nie mozliwe
14.Nie mam takiej i obym jej nigdy nie mial
15.Nie zdecydowanie nie
16.RAczej osobiscie sie nie spotkalem chyba ze nie pamietam
17.Dobre wkoncu to płec piękna nie to co my faceci

18.Nie ma raczej takiej opcji.Odkad pamietam to czulem ogromny sentyment do tej druzyny i nie wydaje mi sie zeby cokolwiek moglo to zmienic
19.Moim zdaniem choc widzialem tylko jeden mecz w tym sezonie w kazdej mozna cos poprawic ale ja jestem jednak za atkiem...Wiem wiem ze jest Zlatan, Alex i Treze ale wiem ze stac ich na wiecej
20.Zdecydowanie Ruud van Nisterlooy
21.Liderem moim zdaniem zawsze byl,jest i bedzie Alex Del Piero ze wzgledu na to ze jest to zywy symbol Juventusu i jesgo reputacja i umiejetnosci mowia same za siebie.Jak przystalo na prawdziwego kapitana potrafi wszystko.Wierze ze umial by sie mimo niskiego wzrostu nawet w razie potrzeby znalezc na obronie...HEHE
1.Moze nie wyda sie to zabawne ale bardzo mnie rozsmieszylo jak moj ojciec widzac moje swiadectwo ukonczenia 3 klasy liceum widzac ze mam jedna troje i jednego dopa uznal ze to sa DWIE TROJE!!hehe ale sie z niego potem ze starsza smialem
2.Matura....Hehe zartuje ale szczerze mowiac do tej pory nic mi do glowy konkretnego nie przychodzi
3.Nie zwiedziłem wielu miejsc ale moze powiem ze najbardziej lubie spedzac czas nad naszym polskim morzem
4.Skonczyc studia,dostac dobrze platna prace,spotkac kobiete zycia i...doczekac sie mistrza polski Zagłebia Sosnowiec hehe

5.Ulubiony zespol muzyczny: Limp Bizkit, Aktor: Kevin Costner , Aktorka: Jennifer Love Hewitt(ze wzgledu na urode

6.BMW
7.Czym sie rozni wrobelek??Tym ze ma jedna nozke bardziej...
8.Nie naleze do tych co wola blondynki wiec nie umiem odpowiedziec
9.ATB-Autumn leaves
10.Drazni mnie zdecydowanie Roman Giertych i Andrew Lepper a wzbudza moje zaufanie Jan Maria Rokita
11.o kurcze nie wiem tu sie zaskoczylem :oops:
12.Od siebie samego.No i moze troszke w genach mozna je odziedziczyc

13.Zdanie matury co wydawalo mi sie nie mozliwe
14.Nie mam takiej i obym jej nigdy nie mial
15.Nie zdecydowanie nie
16.RAczej osobiscie sie nie spotkalem chyba ze nie pamietam
17.Dobre wkoncu to płec piękna nie to co my faceci

18.Nie ma raczej takiej opcji.Odkad pamietam to czulem ogromny sentyment do tej druzyny i nie wydaje mi sie zeby cokolwiek moglo to zmienic
19.Moim zdaniem choc widzialem tylko jeden mecz w tym sezonie w kazdej mozna cos poprawic ale ja jestem jednak za atkiem...Wiem wiem ze jest Zlatan, Alex i Treze ale wiem ze stac ich na wiecej
20.Zdecydowanie Ruud van Nisterlooy
21.Liderem moim zdaniem zawsze byl,jest i bedzie Alex Del Piero ze wzgledu na to ze jest to zywy symbol Juventusu i jesgo reputacja i umiejetnosci mowia same za siebie.Jak przystalo na prawdziwego kapitana potrafi wszystko.Wierze ze umial by sie mimo niskiego wzrostu nawet w razie potrzeby znalezc na obronie...HEHE
- fredi
- Juventino
My- o nas...
1.Najzabawniejsza sytuacja w życiu - Trudno wybrać jedną..
2.Najciekawsze wydarzenie związane ze szkołą - Świadectwo z czerwonym paskiem
3.Ulubione miejsce na ziemi (tylko prosze Turynu nie wymieniać ) - Włochy
4.Największe marzenie - Zagrać dla Juventusu5.Ulubieńcy: zespół muzyczny, film, aktor/aktorka - D12, Pogoda na jutro, S.Stalone/J.Ainston
6.Ulubiona marka samochodu - BMW 7.Ulubiony kawał - O Jasiu
8.Dlaczego faceci wolą blondynki? - Lubię też brunetki..
9.Piosenka która ostatnio wpadła Ci w ucho - Rapowe Ziarno
10.Polityk który: drażni/wzbudza zaufanie - Lepper/Borowski
11.Naj/ciekawsza/mądrzejsza sentencja jaką znasz - Carpe Diem
12.Od czego według Ciebie zależy inteligencja? - Sytuacji zachowania
13.Największy osobisty sukces - talent w piłce nożnej
14.Największa osobista porażka - kontuzja nogi
15.Czy wierzysz w miłość od pierwszego wejrzenia? - Tak
16.Czy spotkałeś/łaś sie z sytuacją w której kobieta była dyskryminowana? - Nie
17.Jakie masz zdanie o płci przeciwnej? - Blondynki, brunetki ja wszystkie was dziewczynki..
My- o Juve
18.Czy myślisz, że Twoja miłość do Juve kiedyś może sie skończyć?-Nie możliwe
19.Która linia w Juve według Ciebie jest w tej chwili najsłabsza? - Nie ma takiej
20.Wybierz jednego piłkarza którego chciałbyś/chciałabyś w Juve - Jakiś Polak np. ja..
21.Kto jest według Ciebie liderem zespołu i dlaczego - Buffon nie wiem dlaczego ale takie jest moje zdanie
1.Najzabawniejsza sytuacja w życiu - Trudno wybrać jedną..
2.Najciekawsze wydarzenie związane ze szkołą - Świadectwo z czerwonym paskiem
3.Ulubione miejsce na ziemi (tylko prosze Turynu nie wymieniać ) - Włochy
4.Największe marzenie - Zagrać dla Juventusu5.Ulubieńcy: zespół muzyczny, film, aktor/aktorka - D12, Pogoda na jutro, S.Stalone/J.Ainston
6.Ulubiona marka samochodu - BMW 7.Ulubiony kawał - O Jasiu
8.Dlaczego faceci wolą blondynki? - Lubię też brunetki..
9.Piosenka która ostatnio wpadła Ci w ucho - Rapowe Ziarno
10.Polityk który: drażni/wzbudza zaufanie - Lepper/Borowski
11.Naj/ciekawsza/mądrzejsza sentencja jaką znasz - Carpe Diem
12.Od czego według Ciebie zależy inteligencja? - Sytuacji zachowania
13.Największy osobisty sukces - talent w piłce nożnej
14.Największa osobista porażka - kontuzja nogi
17.Jakie masz zdanie o płci przeciwnej? - Blondynki, brunetki ja wszystkie was dziewczynki..
My- o Juve
18.Czy myślisz, że Twoja miłość do Juve kiedyś może sie skończyć?-Nie możliwe
19.Która linia w Juve według Ciebie jest w tej chwili najsłabsza? - Nie ma takiej
20.Wybierz jednego piłkarza którego chciałbyś/chciałabyś w Juve - Jakiś Polak np. ja..
21.Kto jest według Ciebie liderem zespołu i dlaczego - Buffon nie wiem dlaczego ale takie jest moje zdanie
- Bany_DG
- Juventino
[quote="Medi"]My- o nas...
1.Najzabawniejsza sytuacja w życiu - Wiele ich było
2.Najciekawsze wydarzenie związane ze szkołą -6 w konkursie na klsaowego oratora
3.Ulubione miejsce na ziemi (tylko prosze Turynu nie wymieniać
) - Polancia Zdr
4.Największe marzenie -Turyn,domek na wybrzerzach żona 2 dzieci
5.Ulubieńcy: zespół muzyczny, film, aktor/aktorka -QUEEN,Koszmar z ulicy wiązówlub Filadelfia,Tom Hanks Anna Przybyslka[/color
]6.Ulubiona marka samochodu -Jeep7.Ulubiony kawał -ADP:Co to za koszulka nie poznaje jej ;Ciro to koszulka interu nie ma na niej sladu scidetto
8.Dlaczego faceci wolą blondynki?
- Maggie Del Piero;)))9.Piosenka która ostatnio wpadła Ci w ucho -Rapowe ziarno
10.Polityk który: drażni/wzbudza zaufanie -Roman Giertych zufanie
11.Naj/ciekawsza/mądrzejsza sentencja jaką znasz -Juve i Queen
12.Od czego według Ciebie zależy inteligencja? -Od umiejętnosci radzenia sobie w życiu
13.Największy osobisty sukces - czekam
14.Największa osobista porażka - czekam
15.Czy wierzysz w miłość od pierwszego wejrzenia? -Tak
16.Czy spotkałeś/łaś sie z sytuacją w której kobieta była dyskryminowana? nie na szczescie -17.Jakie masz zdanie o płci przeciwnej? -A jakie może być :Dobrze że sąMy- o Juve
18.Czy myślisz, że Twoja miłość do Juve kiedyś może sie skończyć?-Pytanie retoryczne
19.Która linia w Juve według Ciebie jest w tej chwili najsłabsza? -Kibice z Turynu20.Wybierz jednego piłkarza którego chciałbyś/chciałabyś w Juve -Dziecko (przyszłe)Alexa
21.Kto jest według Ciebie liderem zespołu i dlaczego -Alex bo dlatego
[/url]
1.Najzabawniejsza sytuacja w życiu - Wiele ich było
2.Najciekawsze wydarzenie związane ze szkołą -6 w konkursie na klsaowego oratora

4.Największe marzenie -Turyn,domek na wybrzerzach żona 2 dzieci
5.Ulubieńcy: zespół muzyczny, film, aktor/aktorka -QUEEN,Koszmar z ulicy wiązówlub Filadelfia,Tom Hanks Anna Przybyslka[/color
]6.Ulubiona marka samochodu -Jeep7.Ulubiony kawał -ADP:Co to za koszulka nie poznaje jej ;Ciro to koszulka interu nie ma na niej sladu scidetto

10.Polityk który: drażni/wzbudza zaufanie -Roman Giertych zufanie
11.Naj/ciekawsza/mądrzejsza sentencja jaką znasz -Juve i Queen
12.Od czego według Ciebie zależy inteligencja? -Od umiejętnosci radzenia sobie w życiu
13.Największy osobisty sukces - czekam
14.Największa osobista porażka - czekam
15.Czy wierzysz w miłość od pierwszego wejrzenia? -Tak
16.Czy spotkałeś/łaś sie z sytuacją w której kobieta była dyskryminowana? nie na szczescie -17.Jakie masz zdanie o płci przeciwnej? -A jakie może być :Dobrze że sąMy- o Juve
18.Czy myślisz, że Twoja miłość do Juve kiedyś może sie skończyć?-Pytanie retoryczne
19.Która linia w Juve według Ciebie jest w tej chwili najsłabsza? -Kibice z Turynu20.Wybierz jednego piłkarza którego chciałbyś/chciałabyś w Juve -Dziecko (przyszłe)Alexa
21.Kto jest według Ciebie liderem zespołu i dlaczego -Alex bo dlatego
[/url]
- Madi
- Juventino
My- o nas...
1.Najzabawniejsza sytuacja w życiu - troche tego bylo, ale chyba najzabawniesza sytuacje mialam gdy pewien wloch dowiedzial sie ze znam wloski i rozumialam jego wczesniejsze wywody na moj temat :lol:
2.Najciekawsze wydarzenie związane ze szkołą - nic takiego sobie nie przypominam
3.Ulubione miejsce na ziemi (tylko prosze Turynu nie wymieniać ) - Aosta,Rzym
4.Największe marzenie - powrot do Aosta, obejrzenie na zywo meczu Juve na Stadio delle Alpi
5.Ulubieńcy: zespół muzyczny, film, aktor/aktorka - Kasia Kowalska, Nek, Braveheart, Mel Gibson
6.Ulubiona marka samochodu - Alfa Romeo
7.Ulubiony kawał - nie mam
8.Dlaczego faceci wolą blondynki? - sama sie nad tym zastanawiam i nie moge znalezc odpowiedzi
9.Piosenka która ostatnio wpadła Ci w ucho - Senza fortuna
10.Polityk który: drażni/wzbudza zaufanie - drazni mnie Lepper
11.Naj/ciekawsza/mądrzejsza sentencja jaką znasz - carpe diem
12.Od czego według Ciebie zależy inteligencja? - hmmm
13.Największy osobisty sukces - ukonczenie studiow
14.Największa osobista porażka - nie chce do tego wracac
15.Czy wierzysz w miłość od pierwszego wejrzenia? - Medi (na specjalne życzenie Smoczka ) wierze i sama sie przekonalam o jej istnieniu
16.Czy spotkałeś/łaś sie z sytuacją w której kobieta była dyskryminowana? - bardzo czesto
17.Jakie masz zdanie o płci przeciwnej? - swiat bez facetow bylby nudny i bezbarwny
My- o Juve
18.Czy myślisz, że Twoja miłość do Juve kiedyś może sie skończyć?-nigdy
19.Która linia w Juve według Ciebie jest w tej chwili najsłabsza? -
20.Wybierz jednego piłkarza którego chciałbyś/chciałabyś w Juve - Deco
21.Kto jest według Ciebie liderem zespołu i dlaczego - Alex
1.Najzabawniejsza sytuacja w życiu - troche tego bylo, ale chyba najzabawniesza sytuacje mialam gdy pewien wloch dowiedzial sie ze znam wloski i rozumialam jego wczesniejsze wywody na moj temat :lol:
2.Najciekawsze wydarzenie związane ze szkołą - nic takiego sobie nie przypominam
3.Ulubione miejsce na ziemi (tylko prosze Turynu nie wymieniać ) - Aosta,Rzym
4.Największe marzenie - powrot do Aosta, obejrzenie na zywo meczu Juve na Stadio delle Alpi
5.Ulubieńcy: zespół muzyczny, film, aktor/aktorka - Kasia Kowalska, Nek, Braveheart, Mel Gibson
6.Ulubiona marka samochodu - Alfa Romeo
7.Ulubiony kawał - nie mam
8.Dlaczego faceci wolą blondynki? - sama sie nad tym zastanawiam i nie moge znalezc odpowiedzi
9.Piosenka która ostatnio wpadła Ci w ucho - Senza fortuna
10.Polityk który: drażni/wzbudza zaufanie - drazni mnie Lepper
11.Naj/ciekawsza/mądrzejsza sentencja jaką znasz - carpe diem
12.Od czego według Ciebie zależy inteligencja? - hmmm
13.Największy osobisty sukces - ukonczenie studiow
14.Największa osobista porażka - nie chce do tego wracac
15.Czy wierzysz w miłość od pierwszego wejrzenia? - Medi (na specjalne życzenie Smoczka ) wierze i sama sie przekonalam o jej istnieniu
16.Czy spotkałeś/łaś sie z sytuacją w której kobieta była dyskryminowana? - bardzo czesto
17.Jakie masz zdanie o płci przeciwnej? - swiat bez facetow bylby nudny i bezbarwny
My- o Juve
18.Czy myślisz, że Twoja miłość do Juve kiedyś może sie skończyć?-nigdy
19.Która linia w Juve według Ciebie jest w tej chwili najsłabsza? -
20.Wybierz jednego piłkarza którego chciałbyś/chciałabyś w Juve - Deco
21.Kto jest według Ciebie liderem zespołu i dlaczego - Alex
- Andryk
- Juventino
1.Najzabawniejsza sytuacja w życiu - jest ich wiele a najwiecej jest ich w szkole, trudno takowa wybrać.
2.Najciekawsze wydarzenie związane ze szkołą - pasowanie na gimnazjaliste (totalna klapa:D)
3.Ulubione miejsce na ziemi (tylko prosze Turynu nie wymieniać ) - New York City
4.Największe marzenie - w przyszłosci miec dużo kaski i miec bardzo dobra prace.
5.Ulubieńcy: zespół muzyczny, film, aktor/aktorka - G-Unit, Final Destination, 50 Cent
6.Ulubiona marka samochodu - Mercedes
7.Ulubiony kawał - wszystkie, które sa smieszne są moimi ulubionymi
8.Dlaczego faceci wolą blondynki? - moze bo są ładniejsze
9.Piosenka która ostatnio wpadła Ci w ucho - ostatnio to bedzie G-Unit - Stunt 101
10.Polityk który: drażni/wzbudza zaufanie - Kerry/ lepper
11.Naj/ciekawsza/mądrzejsza sentencja jaką znasz -
Nigga you shit on me , i'll shit on you
You put a hit on me, i'll put a hit on you
A eye for an eye nigga
Survive the shots or die nigga
12.Od czego według Ciebie zależy inteligencja? - od podejmowania prawidłowych decyzji
13.Największy osobisty sukces - mam nadzieje, przedemna
14.Największa osobista porażka - nie znam takiego słowa jakl porażka
15.Czy wierzysz w miłość od pierwszego wejrzenia? - Medi (na specjalne życzenie Smoczka ) tak
16.Czy spotkałeś/łaś sie z sytuacją w której kobieta była dyskryminowana? - taak
17.Jakie masz zdanie o płci przeciwnej? - dobre
My- o Juve
18.Czy myślisz, że Twoja miłość do Juve kiedyś może sie skończyć?-NIE!!!
19.Która linia w Juve według Ciebie jest w tej chwili najsłabsza? - pomoc
20.Wybierz jednego piłkarza którego chciałbyś/chciałabyś w Juve - Beckham
21.Kto jest według Ciebie liderem zespołu i dlaczego - Alex del piero, ponieważ jest wierny Juve juz od długiego czasu i nie wyobrażam sobie zeby on nie grał. W Kazdy mecz wkłada serce!
2.Najciekawsze wydarzenie związane ze szkołą - pasowanie na gimnazjaliste (totalna klapa:D)
3.Ulubione miejsce na ziemi (tylko prosze Turynu nie wymieniać ) - New York City
4.Największe marzenie - w przyszłosci miec dużo kaski i miec bardzo dobra prace.
5.Ulubieńcy: zespół muzyczny, film, aktor/aktorka - G-Unit, Final Destination, 50 Cent
6.Ulubiona marka samochodu - Mercedes
7.Ulubiony kawał - wszystkie, które sa smieszne są moimi ulubionymi
8.Dlaczego faceci wolą blondynki? - moze bo są ładniejsze
9.Piosenka która ostatnio wpadła Ci w ucho - ostatnio to bedzie G-Unit - Stunt 101
10.Polityk który: drażni/wzbudza zaufanie - Kerry/ lepper
11.Naj/ciekawsza/mądrzejsza sentencja jaką znasz -
Nigga you shit on me , i'll shit on you
You put a hit on me, i'll put a hit on you
A eye for an eye nigga
Survive the shots or die nigga
12.Od czego według Ciebie zależy inteligencja? - od podejmowania prawidłowych decyzji
13.Największy osobisty sukces - mam nadzieje, przedemna
14.Największa osobista porażka - nie znam takiego słowa jakl porażka
15.Czy wierzysz w miłość od pierwszego wejrzenia? - Medi (na specjalne życzenie Smoczka ) tak
16.Czy spotkałeś/łaś sie z sytuacją w której kobieta była dyskryminowana? - taak
17.Jakie masz zdanie o płci przeciwnej? - dobre
My- o Juve
18.Czy myślisz, że Twoja miłość do Juve kiedyś może sie skończyć?-NIE!!!
19.Która linia w Juve według Ciebie jest w tej chwili najsłabsza? - pomoc
20.Wybierz jednego piłkarza którego chciałbyś/chciałabyś w Juve - Beckham
21.Kto jest według Ciebie liderem zespołu i dlaczego - Alex del piero, ponieważ jest wierny Juve juz od długiego czasu i nie wyobrażam sobie zeby on nie grał. W Kazdy mecz wkłada serce!
- leniup
- Redaktor
My- o nas...
1. Było ich tyle że nie sposób wymienić jednej najzabawniejszej
2. Tu też było ich dużo typu wrzucanie wątróbki do sklepuiku szkolnego lub wyrzucanie szczotek z Wc na dachy pobliskich domów z drugiego pietra szkoły
3. Moje ukochane Miejsce Piastowe
4. hmm no to pewnie założyć fajną rodzinkę mieć 2 dzieci ładną żonkę spoko pracę troche kaski i jeździć czasami na mecze do Turynu
5. KULT, Szybcy i martwi, Jonny Depp
6. Ferrari
7. Przyszedł koń do konia i zrobił go w konia
8. Nie wiem ja wole te co są najładniejsze nieważne jakie mają włosy.
9. No speaking inglese - Kazik
10. Drazni mnie rokita a zaufanie wzbudza Anderw lepper
11. Spieszmy7 się kochać ludzi tak szybko odhcodzą - bardzo znana ks. Twardowskiego
12. Od tego jakim człowiekiem się jest, zresztą nawet po wyglądzie poznasz inteligentnego
13. srednia ocen 5.6 w 6 klasie podstawówki
14. Wszystkie moje zbłazy w szkole
15. Oczywiście!!!! ile razy się zakochałem tak
16. NIE
17. Jest bardzo mało kobiet pięknych a zarazem mających piekny charakter i dusze. Bo reszta to albo szczury paszczury albo piękne cwaniaczki.
My- o Juve
18. NIE!!!!!!!!!! Aż do smierci zawsze za JUVE!!!
19. W tej chwili żadna
20. Ronaldinho
21. Alex Del Piero dlatego że jest to symbol juve i wszyscy dażą go ogromnym szacunkiem
1. Było ich tyle że nie sposób wymienić jednej najzabawniejszej
2. Tu też było ich dużo typu wrzucanie wątróbki do sklepuiku szkolnego lub wyrzucanie szczotek z Wc na dachy pobliskich domów z drugiego pietra szkoły

3. Moje ukochane Miejsce Piastowe
4. hmm no to pewnie założyć fajną rodzinkę mieć 2 dzieci ładną żonkę spoko pracę troche kaski i jeździć czasami na mecze do Turynu

5. KULT, Szybcy i martwi, Jonny Depp
6. Ferrari
7. Przyszedł koń do konia i zrobił go w konia

8. Nie wiem ja wole te co są najładniejsze nieważne jakie mają włosy.
9. No speaking inglese - Kazik
10. Drazni mnie rokita a zaufanie wzbudza Anderw lepper

11. Spieszmy7 się kochać ludzi tak szybko odhcodzą - bardzo znana ks. Twardowskiego
12. Od tego jakim człowiekiem się jest, zresztą nawet po wyglądzie poznasz inteligentnego
13. srednia ocen 5.6 w 6 klasie podstawówki

14. Wszystkie moje zbłazy w szkole
15. Oczywiście!!!! ile razy się zakochałem tak

16. NIE
17. Jest bardzo mało kobiet pięknych a zarazem mających piekny charakter i dusze. Bo reszta to albo szczury paszczury albo piękne cwaniaczki.
My- o Juve
18. NIE!!!!!!!!!! Aż do smierci zawsze za JUVE!!!
19. W tej chwili żadna

20. Ronaldinho
21. Alex Del Piero dlatego że jest to symbol juve i wszyscy dażą go ogromnym szacunkiem
- Supersonic
- Juventino
1. patrz:http://www.juvepoland.com/forum/viewtopic.php?t=8432Medi pisze: My- o nas...
3.Ulubione miejsce na ziemi (tylko prosze Turynu nie wymieniać) - Rybeq
8.Dlaczego faceci wolą blondynki?- Maggie Del Piero
15.Czy wierzysz w miłość od pierwszego wejrzenia? - Medi (na specjalne życzenie Smoczka)
16.Czy spotkałeś/łaś sie z sytuacją w której kobieta była dyskryminowana? - Medi
My- o Juve
2. patrz:1
3. Tatry
4. Mieć tyle kasy, żeby nie przejmować się niczym i podróżować po różnych krajach (i stadionach)
5. RHCP, System of a Down, Beastie Boys/Asterix-misja Kleopatra/ brak
6.Toyota, BMW
7. Ciągle się zmienia...
8. Bo taki jest stereotyp
9. Just loose it - eminem
10.giertych/kaczyński
11.Jeden dzień- jeden rekord- moja własna!!!!
12. od podejmowania decyzji
13. chyba dostanie się do liceum im.Witkiewicza w Wa-wie
14. zrezygnowanie z treningów piłkarskich

15. Tak, jak chemia zadziała...
16. hmmm kiedyś tak, ale ostatnio już nie :-D
17. Jest straasznie sexi. Nawet sobie nie mogę wyobraźić co by było bez nich... chociaż nie wiem co by było- nic
18. Absolutnie nie. To siedzi zbyt głęboko
19. pomoc, co wcale nie oznacza,że jest słaba po prostu coś musiałem wybrać
20. Franka Lamparda za ten jego strzał z dystansu
21. mentalnym- Alex(wiadomo dlaczego) prawdziwym- Buffon. Opoka. Absolutny król. Jeden z nielicznych bramkarzy na świecie, który potrafi zremisować mecz w pojedynkę (Bayern). Obrońcy wznoszą się na wyżyny, bo wiedzą kto jest za nimi
- Franci
- Juventino
My - o nas...
1.Najzabawniejsza sytuacja w życiu - ostatnio mam ich dużo... np. to jak przez zupełny przypadek wbiłam się na operację... w za dużym stroju operacyjnym (tym dla lekarzy)... i po radosnym pobycie tuż za operującymi, którzy patrzyli ze zdziwieniem kto to przyszedł... wyszłam
(ale gUpek :shock: )
2.Najciekawsze wydarzenie związane ze szkołą - ostatnimi czasy... OPERACJE!!!
3.Ulubione miejsce na ziemi - Włochy 8) (nie wymieniłam Turynu, a to, że jest we Włoszech to inna sprawa 8) )
4.Największe marzenie - dom i praca we Włoszech, zobaczenie zachodu słońca i wschodu Księżyca na afrykańskiej sawannie... :oops:
5.Ulubieńcy: zespół muzyczny, film, aktor/aktorka - ostatnio to różnie... ale niezmiennie pozostanie Myslovitz... Aktor - Johnny Depp, aktorka - Zeta - Jones.
6.Ulubiona marka samochodu - Jeep.
7.Ulubiony kawał - Nie mam.
- A pierun ich wie :lol:
9.Piosenka która ostatnio wpadła Ci w ucho - ATB "Ecstasy", Ivan i Delfin :lol:
10.Polityk który: drażni/wzbudza zaufanie - Drażnią wszyscy, wzbudza zaufanie żaden :?
11.Naj/ciekawsza/mądrzejsza sentencja jaką znasz - "Jesteś myślą Boga, jesteś biciem Jego serca".
12.Od czego według Ciebie zależy inteligencja? - Hm... od szczęścia
13.Największy osobisty sukces - Przede mną (mam nadzieję).
14.Największa osobista porażka - Przede mną (nie mam nadziei) :lol:
15.Czy wierzysz w miłość od pierwszego wejrzenia? - Hm... ostatnio to jakoś nie... :roll:
16.Czy spotkałeś/łaś sie z sytuacją w której kobieta była dyskryminowana? - Of korz :?
17.Jakie masz zdanie o płci przeciwnej? - "Mężczyźni... kto ich zrozumie" :twisted:
My - o Juve
18.Czy myślisz, że Twoja miłość do Juve kiedyś może sie skończyć? - Hm... po dłuższym zastanowieniu... NIE
19.Która linia w Juve według Ciebie jest w tej chwili najsłabsza? - Z tego co ostatnio widziałam, to jakoś nie mają pomysłu na powalający atak...
20.Wybierz jednego piłkarza którego chciałbyś/chciałabyś w Juve - Raul.
21.Kto jest według Ciebie liderem zespołu i dlaczego - Alex Del Piero. Dlaczego? ... Bo tak! :lol:
Tenk ju
1.Najzabawniejsza sytuacja w życiu - ostatnio mam ich dużo... np. to jak przez zupełny przypadek wbiłam się na operację... w za dużym stroju operacyjnym (tym dla lekarzy)... i po radosnym pobycie tuż za operującymi, którzy patrzyli ze zdziwieniem kto to przyszedł... wyszłam

2.Najciekawsze wydarzenie związane ze szkołą - ostatnimi czasy... OPERACJE!!!
3.Ulubione miejsce na ziemi - Włochy 8) (nie wymieniłam Turynu, a to, że jest we Włoszech to inna sprawa 8) )
4.Największe marzenie - dom i praca we Włoszech, zobaczenie zachodu słońca i wschodu Księżyca na afrykańskiej sawannie... :oops:
5.Ulubieńcy: zespół muzyczny, film, aktor/aktorka - ostatnio to różnie... ale niezmiennie pozostanie Myslovitz... Aktor - Johnny Depp, aktorka - Zeta - Jones.
6.Ulubiona marka samochodu - Jeep.
7.Ulubiony kawał - Nie mam.

9.Piosenka która ostatnio wpadła Ci w ucho - ATB "Ecstasy", Ivan i Delfin :lol:
10.Polityk który: drażni/wzbudza zaufanie - Drażnią wszyscy, wzbudza zaufanie żaden :?
11.Naj/ciekawsza/mądrzejsza sentencja jaką znasz - "Jesteś myślą Boga, jesteś biciem Jego serca".
12.Od czego według Ciebie zależy inteligencja? - Hm... od szczęścia

13.Największy osobisty sukces - Przede mną (mam nadzieję).
14.Największa osobista porażka - Przede mną (nie mam nadziei) :lol:
15.Czy wierzysz w miłość od pierwszego wejrzenia? - Hm... ostatnio to jakoś nie... :roll:
16.Czy spotkałeś/łaś sie z sytuacją w której kobieta była dyskryminowana? - Of korz :?
17.Jakie masz zdanie o płci przeciwnej? - "Mężczyźni... kto ich zrozumie" :twisted:
My - o Juve
18.Czy myślisz, że Twoja miłość do Juve kiedyś może sie skończyć? - Hm... po dłuższym zastanowieniu... NIE

19.Która linia w Juve według Ciebie jest w tej chwili najsłabsza? - Z tego co ostatnio widziałam, to jakoś nie mają pomysłu na powalający atak...
20.Wybierz jednego piłkarza którego chciałbyś/chciałabyś w Juve - Raul.
21.Kto jest według Ciebie liderem zespołu i dlaczego - Alex Del Piero. Dlaczego? ... Bo tak! :lol:
Tenk ju
- Vincitore
- Juventino
1. Najzabawniejsza sytuacja w Życiu - Pewnie któraś związana ze szkołą, hm. Pamiętam jak kolega z klasy wkleił mi i koledze linka do swojej aukcji na allegro. Weszliśmy w jego konto i zobaczyliśmy komentarze i zakończone aukcje z kupionymi przedmiotami, a tam ... wibratory
. Co gorsza ... zamiast na poczekaniu powiedzieć że kupił koleżance na 18-stke albo coś, to powiedział że to dla siostry ...
.
2. Najciekawsze Wydarzanie związane ze szkołą - Wagary. Środek lekcji, albo przed lekcjami rozmowa z kolegami i po chwili "Dobra, spadamy?" w większości przypadków opowiedź jest pozytywna.
3.Ulubione Miejsce na Ziemi: Mój pokój i boisko ze sztuczną trawą.
4.Najwiękesze marzenie: Życie sobie ułożyć i aby Juventus znów golił wszystkich jak dawniej
.
5.Ulubieńcy: Zespół Muzyczny , Film , Aktor/Aktorka - 2Pac, Rise Against, American Pie, Prawo Bronxu, Paweł Wawrzecki.
6.Ulubiona Marka Samochodu : Opel.
7.Ulubiony Kawał: Nie mam.
8.Dlaczego Faceci Wolą Blondynki: Kwestia gustu, zresztą ja tak nie uważam.
9.Piosenka Która Ostatnio Wpadła Ci W ucho : Rise Against - Kotov Syndrom.
10.Polityk Który Drażni/Wzbudza Zaufanie: Nie interesuje się.
11.Naj/ciekawsza/mądrzejsza Sentencja jaką znasz : Co mnie nie zabije to wzmocni.
12.Od Czego Według Ciebie Zależy Inteligencja - Od genów rodziców.
13.Najciekawszy osobisty sukces: Juventus.
14.Największa Osobista Porażka: Finał Ligi Mistrzów 2003.
15.Czy Wierzysz W Miłosć Od Pierwszego wejrzenia: Wierzę.
16.Czy spotkałeś/łaś sie z sytuacją w której kobieta była dyskryminowana? - Nie.
17.Jakie Zdanie Masz O Płuci Przeciwnej : Jak najbardziej pozytywne.
MY I JUVE
18.Czy Myślisz Że Twoja Miłosć Do Juve Może Sie Kiedys Skończyć - Wolne żarty
19.Która linia w Juve według Ciebie jest w tej chwili najsłabsza? - Obrona.
20.Jeden Piłkarz Którego Chciałbym W Juve - Giuseppe Rossi.
21.Kto Według Ciebie Jest Liderem Zespołu i Dlaczego: Del Piero.

2. Najciekawsze Wydarzanie związane ze szkołą - Wagary. Środek lekcji, albo przed lekcjami rozmowa z kolegami i po chwili "Dobra, spadamy?" w większości przypadków opowiedź jest pozytywna.
3.Ulubione Miejsce na Ziemi: Mój pokój i boisko ze sztuczną trawą.
4.Najwiękesze marzenie: Życie sobie ułożyć i aby Juventus znów golił wszystkich jak dawniej

5.Ulubieńcy: Zespół Muzyczny , Film , Aktor/Aktorka - 2Pac, Rise Against, American Pie, Prawo Bronxu, Paweł Wawrzecki.
6.Ulubiona Marka Samochodu : Opel.
7.Ulubiony Kawał: Nie mam.
8.Dlaczego Faceci Wolą Blondynki: Kwestia gustu, zresztą ja tak nie uważam.
9.Piosenka Która Ostatnio Wpadła Ci W ucho : Rise Against - Kotov Syndrom.
10.Polityk Który Drażni/Wzbudza Zaufanie: Nie interesuje się.
11.Naj/ciekawsza/mądrzejsza Sentencja jaką znasz : Co mnie nie zabije to wzmocni.
12.Od Czego Według Ciebie Zależy Inteligencja - Od genów rodziców.
13.Najciekawszy osobisty sukces: Juventus.
14.Największa Osobista Porażka: Finał Ligi Mistrzów 2003.
15.Czy Wierzysz W Miłosć Od Pierwszego wejrzenia: Wierzę.
16.Czy spotkałeś/łaś sie z sytuacją w której kobieta była dyskryminowana? - Nie.
17.Jakie Zdanie Masz O Płuci Przeciwnej : Jak najbardziej pozytywne.
MY I JUVE
18.Czy Myślisz Że Twoja Miłosć Do Juve Może Sie Kiedys Skończyć - Wolne żarty

19.Która linia w Juve według Ciebie jest w tej chwili najsłabsza? - Obrona.
20.Jeden Piłkarz Którego Chciałbym W Juve - Giuseppe Rossi.
21.Kto Według Ciebie Jest Liderem Zespołu i Dlaczego: Del Piero.
Ostatnio zmieniony 10 lipca 2009, 21:55 przez Vincitore, łącznie zmieniany 1 raz.
- gosciu_Muranista
- Juventino
My- o nas...
1.w tej chwili nic mi do głowy nie przychodzi
2.przede wszystkim matura a po za tym było wiele sytuacji ale nie chce opisywać.
3.bez apelacyjnie Florencja-byłem tam raptem 5godzin a zakochałem się w tym mieście.
4.zostać trenerem piłkarskim(no i trenować Juve)
5.słucham każdej muzyki więc każdy może być ale gdybym miał z HH wybrać to Vienio i Pele oraz WWO.
Sporo mam ulubionych filmów: Kompania Braci, Władca Pierścieni,Szklana Pułapka. Aktor to S.Seagal,H.Ford.
6.Ford Focus , Ferrari Belinetta F355, Lamborghini Diablo.
7.nie mam ulubionego bo jest ich wiele.
8.sam nie wiem może dlatego że większość blondynek jest ładna?! co nie znaczy że inne dziewczyny są brzydkie.
9.Overture from a bridge too far i Renata Dąbkowska-bo taka jest
10.Lepper,Łapiński/Rokita
11."Los nagradza przygotowanych" oraz "Powodzenie u kobiet ma ten kto umie się bez nich obejść"
12.z tym trzeba się urodzić to geny.
13.byłem trzecim bramkarzem szkoły w podstawówie,byłem w kadrze LO jako obrońca z polecenia bramkarza(bo poprosił oto trenera)
certyfikat z rosyjskiego.
14.nie doznałem większych porażek.
15.to zależy na co się patrzy
16.naszczęście nie
17.gdyby ich na świecie nie było to byśmy zwariowali.
My- o Juve
18.mam nadzieje że nie (ale jak mówi pewna sentencja "coś się zaczyna coś się kończy")
19.raczej atak gdyż jest bardzo nieskuteczny.
20.Deco
21.Moge wymienić 3: Zambrotta , Nedved , Del Piero a dlaczego : nazwiska powinny mówić same za siebie.
1.w tej chwili nic mi do głowy nie przychodzi
2.przede wszystkim matura a po za tym było wiele sytuacji ale nie chce opisywać.
3.bez apelacyjnie Florencja-byłem tam raptem 5godzin a zakochałem się w tym mieście.
4.zostać trenerem piłkarskim(no i trenować Juve)
5.słucham każdej muzyki więc każdy może być ale gdybym miał z HH wybrać to Vienio i Pele oraz WWO.
Sporo mam ulubionych filmów: Kompania Braci, Władca Pierścieni,Szklana Pułapka. Aktor to S.Seagal,H.Ford.
6.Ford Focus , Ferrari Belinetta F355, Lamborghini Diablo.
7.nie mam ulubionego bo jest ich wiele.
8.sam nie wiem może dlatego że większość blondynek jest ładna?! co nie znaczy że inne dziewczyny są brzydkie.
9.Overture from a bridge too far i Renata Dąbkowska-bo taka jest
10.Lepper,Łapiński/Rokita
11."Los nagradza przygotowanych" oraz "Powodzenie u kobiet ma ten kto umie się bez nich obejść"
12.z tym trzeba się urodzić to geny.
13.byłem trzecim bramkarzem szkoły w podstawówie,byłem w kadrze LO jako obrońca z polecenia bramkarza(bo poprosił oto trenera)
certyfikat z rosyjskiego.
14.nie doznałem większych porażek.
15.to zależy na co się patrzy
16.naszczęście nie
17.gdyby ich na świecie nie było to byśmy zwariowali.
My- o Juve
18.mam nadzieje że nie (ale jak mówi pewna sentencja "coś się zaczyna coś się kończy")
19.raczej atak gdyż jest bardzo nieskuteczny.
20.Deco
21.Moge wymienić 3: Zambrotta , Nedved , Del Piero a dlaczego : nazwiska powinny mówić same za siebie.
- Iver.pk
- Juventino
My- o nas...
:arrow: ta historie mozna wymiennie stosowac do tego pkt jak i do pkt 2: Moj kumpel(jeszcze w 3 czy 3 klasie podstawowki
) ktorego strasznie bolal brzuch(w ogole nie powinno go byc w szkole ale co tam...) przyszedl do szkoly i siedzi na lekcjach pani cos tam gada a tu nagle Marcin wstaje i idzie szybkim krokiem do naszej kochanej pani usta majac zasloniete dlonia. Podchodzi do niej i mowi: "przepraszam czy moglbym wyjsc do..." i nagle zaczyna beltac :lol: :lol: nasza pani uciekla od niego ale niestety dostala troche sniadaniem mojego kolegi :lol: smieszna akcja ale lepiej to buylo widziec niz przeczytac
:arrow: Natomiast ta historia jest jednoczesnie smieszna jak i straszna dzieje sie w moim kochanym licemu klasa 3: po skonczonych lekcjach wracam na piechotke do domu (jakos dziwnie sie tak stalo ze wszyscy juz poszli a ja ich musialem gonic :evil: ) i oczywiscie zachodze do sklepiku po fajki (sklep bardzo fajny bo mozna bylo kupowac fajki na sztuki :shock: ) kupuje 3 i ide dalej. Zapalam fajka i podnosze glowe a tam naprzeciwko mnie jedzie moja kochana pani od matmy(dyrektorka :-D ) ale nie powiedziala anie slowa :shock: Nastepnego dnia przychodze do szkoly i ide na matematyk a pani do mnie z takim textem:Piotrek moze bys sobie poszedla zapalic my poczekamy na Ciebie :shock: :shock: No i tak bylo codziennie przed kazda lekcja matmy-pani osiagnela swoj cel bo doprowadzila do tego z emialem poprawke :twisted: To jeszcze nie koniec tej histori na poprawce pani mowi do mnie tak:Piotek to jak bedzie z tymi papierosami
to ja do niej: rzucam pani prof. :!: No to zdales :!: Oczywiscie pale do dzisiaj
Teraz sie z tego smieje ale wtedy to byl koszmar 
:arrow: Miom ulubionym miejscem na ziemi jest Lazurowe wybrzeze-jest tam pieknie na moje nieszczescie bylem tam tylko przejazdem podczas wycieczki do Hiszpani. W Hiszpani najbardziej podabal mi sie ogrod Gaudiego no i oczywiscie Camp Nou!(Robi wrazenie niesamowite :!: )
:arrow: Najwiekszym marzeniem moim jest oczywiscie wyjazd do Turynu na mecz Juve z Milanem wygranym przez Juve 3-0
no i spotkanie z zawodnikiami :-D
:arrow: Ulubiony zaspol to Liniki Park,film to nie wiem-jest ich wiele ale bardzo lubie Star Wars i Lord of The Ring, aktor Bruce Willis , aktorka Demi Moore i Julia Roberts.
:arrow: Ulubiona marka sam to Ferrari i Corvetta
:arrow: Nie mam ulubionego kawalu :?
:arrow: Bo sa fajniejsze i przyciagaja uwage
:arrow: Danzel-pump it up
:arrow: plityk ktory drazni to albo Lepper albo poslanka Beger :twisted: wzubdza zaufanie moze Kwasu ale nie jestem pewnien...
:arrow: nie wiem slyszalem wiele ale teraz zadna mi nie przychodzi do glowy-ogolnie nie mam zadnego motta zyciowego...
:arrow: od genetyki
:arrow: Wygranie pucharu OLSP i OLSP(2 liga)
:arrow: Zajecie druguiego miejsca w klasyfikacji krola sytrzelcow pucharu OLSP(zabraklo mi jednej bramki
)
:arrow: Nie nie wierze w takowa milosc-zeby kogos pokochgac tzreba go poznac a nie tylko zoabczyc-hloowdzka bzdura
:arrow: Nie ale napewno bym zareagowal bo nie lubie rasizmu anie dyskryminacji kobitek
:arrow: mam dobre zdanie-szczerze to mam wiecej kolezanek niz kolegow
My- o Juve...
:arrow: Nie wydaje mi sie zeby bylo to mozliwe-mozliwy jest jedynie maly kryzys kiedy Alex zakonczy kariere i Zlatan by nie bylo wJuve-ale to BARDZO malo prawdopodobne
JUVE FOR EVER
:arrow: Wydaje mi sie ze pomocNedved nie gra za dobrze a Balsi z Apiah to pomylka Capello-nic nie mam do Camora
:arrow: Chcialbym Rosickiego(na nastepce Nedveda)
:arrow: Oczywiscie Alex-bo jest charyzmatyczny i potrafi zmobilizowac zespol
:arrow: ta historie mozna wymiennie stosowac do tego pkt jak i do pkt 2: Moj kumpel(jeszcze w 3 czy 3 klasie podstawowki

:arrow: Natomiast ta historia jest jednoczesnie smieszna jak i straszna dzieje sie w moim kochanym licemu klasa 3: po skonczonych lekcjach wracam na piechotke do domu (jakos dziwnie sie tak stalo ze wszyscy juz poszli a ja ich musialem gonic :evil: ) i oczywiscie zachodze do sklepiku po fajki (sklep bardzo fajny bo mozna bylo kupowac fajki na sztuki :shock: ) kupuje 3 i ide dalej. Zapalam fajka i podnosze glowe a tam naprzeciwko mnie jedzie moja kochana pani od matmy(dyrektorka :-D ) ale nie powiedziala anie slowa :shock: Nastepnego dnia przychodze do szkoly i ide na matematyk a pani do mnie z takim textem:Piotrek moze bys sobie poszedla zapalic my poczekamy na Ciebie :shock: :shock: No i tak bylo codziennie przed kazda lekcja matmy-pani osiagnela swoj cel bo doprowadzila do tego z emialem poprawke :twisted: To jeszcze nie koniec tej histori na poprawce pani mowi do mnie tak:Piotek to jak bedzie z tymi papierosami

:arrow: Miom ulubionym miejscem na ziemi jest Lazurowe wybrzeze-jest tam pieknie na moje nieszczescie bylem tam tylko przejazdem podczas wycieczki do Hiszpani. W Hiszpani najbardziej podabal mi sie ogrod Gaudiego no i oczywiscie Camp Nou!(Robi wrazenie niesamowite :!: )
:arrow: Najwiekszym marzeniem moim jest oczywiscie wyjazd do Turynu na mecz Juve z Milanem wygranym przez Juve 3-0

:arrow: Ulubiony zaspol to Liniki Park,film to nie wiem-jest ich wiele ale bardzo lubie Star Wars i Lord of The Ring, aktor Bruce Willis , aktorka Demi Moore i Julia Roberts.
:arrow: Ulubiona marka sam to Ferrari i Corvetta
:arrow: Nie mam ulubionego kawalu :?
:arrow: Bo sa fajniejsze i przyciagaja uwage

:arrow: Danzel-pump it up
:arrow: plityk ktory drazni to albo Lepper albo poslanka Beger :twisted: wzubdza zaufanie moze Kwasu ale nie jestem pewnien...
:arrow: nie wiem slyszalem wiele ale teraz zadna mi nie przychodzi do glowy-ogolnie nie mam zadnego motta zyciowego...
:arrow: od genetyki
:arrow: Wygranie pucharu OLSP i OLSP(2 liga)
:arrow: Zajecie druguiego miejsca w klasyfikacji krola sytrzelcow pucharu OLSP(zabraklo mi jednej bramki

:arrow: Nie nie wierze w takowa milosc-zeby kogos pokochgac tzreba go poznac a nie tylko zoabczyc-hloowdzka bzdura

:arrow: Nie ale napewno bym zareagowal bo nie lubie rasizmu anie dyskryminacji kobitek

:arrow: mam dobre zdanie-szczerze to mam wiecej kolezanek niz kolegow

My- o Juve...
:arrow: Nie wydaje mi sie zeby bylo to mozliwe-mozliwy jest jedynie maly kryzys kiedy Alex zakonczy kariere i Zlatan by nie bylo wJuve-ale to BARDZO malo prawdopodobne

:arrow: Wydaje mi sie ze pomocNedved nie gra za dobrze a Balsi z Apiah to pomylka Capello-nic nie mam do Camora
:arrow: Chcialbym Rosickiego(na nastepce Nedveda)
:arrow: Oczywiscie Alex-bo jest charyzmatyczny i potrafi zmobilizowac zespol

- Boss
- Juventino
A więc:
1.Najzabawniejsza sytuacja w życiu-Chyba zdemontowanie żyrandolu a następnie jego zamontowanie go spowrotem mając we krwi 0,4 wódki więc wyobrażacie sobie jak to musiało wyglądać
2.Najciekawsze wydarzenie związane ze szkołą -W tej chwili nic nie przychodzi mi do głowy, było ich wiele.
3.Ulubione miejsce na ziemi (tylko prosze Turynu nie wymieniać ) - Ogólnie Italia bo to bardzo piękny kraj
4.Największe marzenie- zostać dziennikarzem :roll:
5.5.Ulubieńcy: zespół muzyczny, film, aktor/aktorka -O.S.T.R,Brad Pitt,Angelina Jolie
6.Ulubiona marka samochodu- BMW, Ferrari
7.Ulubiony kawał - brak jednego ulubionego
8.Dlaczego faceci wolą blondynki? - ja wole brunetki
9.Piosenk która ostatnio wpadła Ci w ucho - Benny Benassi Ilusion
10.Polityk który: drażni/wzbudza zaufanie -Drażni lepper/Wzbudza zaufanie Kwaśniewski
11.Naj/ciekawsza/mądrzejsza sentencja jaką znasz -"Czyń tak by nikt nigdy przez ciebie nie płakał"
12.Od czego według Ciebie zależy inteligencja? - jest wrodzona
13.Największy osobisty sukces - narazie to to że żyje jak chce, jestem w miare niezależny od wszystkiego
Największa osobista porażka -jeszcze takiej nie było
Czy wierzysz w miłość od pierwszego wejrzenia? - jest możliwa
16.Czy spotkałeś/łaś sie z sytuacją w której kobieta była dyskryminowana? - owszem choćby zlikwidowanie funduszu alimentacyjnego :evil:
17.Jakie masz zdanie o płci przeciwnej? - Ciężko z nimi żyć,a jeszcze ciężej bez nich
My- o Juve
18.Czy myślisz, że Twoja miłość do Juve kiedyś może sie skończyć?- nie wiem raczej nie ale przy nie wiadomo jakim zbiegu okoliczności jest to możliwe
19.Która linia w Juve według Ciebie jest w tej chwili najsłabsza? - w ostatnich meczach atak
20.Wybierz jednego piłkarza którego chciałbyś/chciałabyś w Juve - Cassano
21.Kto jest według Ciebie liderem zespołu i dlaczego - Nedved bo do tej pory to on ciągnął cały zespół i ma cechy przywódcze
1.Najzabawniejsza sytuacja w życiu-Chyba zdemontowanie żyrandolu a następnie jego zamontowanie go spowrotem mając we krwi 0,4 wódki więc wyobrażacie sobie jak to musiało wyglądać

2.Najciekawsze wydarzenie związane ze szkołą -W tej chwili nic nie przychodzi mi do głowy, było ich wiele.
3.Ulubione miejsce na ziemi (tylko prosze Turynu nie wymieniać ) - Ogólnie Italia bo to bardzo piękny kraj

4.Największe marzenie- zostać dziennikarzem :roll:
5.5.Ulubieńcy: zespół muzyczny, film, aktor/aktorka -O.S.T.R,Brad Pitt,Angelina Jolie
6.Ulubiona marka samochodu- BMW, Ferrari
7.Ulubiony kawał - brak jednego ulubionego
8.Dlaczego faceci wolą blondynki? - ja wole brunetki

9.Piosenk która ostatnio wpadła Ci w ucho - Benny Benassi Ilusion
10.Polityk który: drażni/wzbudza zaufanie -Drażni lepper/Wzbudza zaufanie Kwaśniewski
11.Naj/ciekawsza/mądrzejsza sentencja jaką znasz -"Czyń tak by nikt nigdy przez ciebie nie płakał"
12.Od czego według Ciebie zależy inteligencja? - jest wrodzona
13.Największy osobisty sukces - narazie to to że żyje jak chce, jestem w miare niezależny od wszystkiego

Największa osobista porażka -jeszcze takiej nie było
Czy wierzysz w miłość od pierwszego wejrzenia? - jest możliwa
16.Czy spotkałeś/łaś sie z sytuacją w której kobieta była dyskryminowana? - owszem choćby zlikwidowanie funduszu alimentacyjnego :evil:
17.Jakie masz zdanie o płci przeciwnej? - Ciężko z nimi żyć,a jeszcze ciężej bez nich

My- o Juve
18.Czy myślisz, że Twoja miłość do Juve kiedyś może sie skończyć?- nie wiem raczej nie ale przy nie wiadomo jakim zbiegu okoliczności jest to możliwe
19.Która linia w Juve według Ciebie jest w tej chwili najsłabsza? - w ostatnich meczach atak
20.Wybierz jednego piłkarza którego chciałbyś/chciałabyś w Juve - Cassano

21.Kto jest według Ciebie liderem zespołu i dlaczego - Nedved bo do tej pory to on ciągnął cały zespół i ma cechy przywódcze

- zlatan_sc
- Juventino
MY- O NAS:Medi pisze:Dobra, to po ciężkich bojach lenia w końcu pokonałami pytania są gotowe. Założyłam osobny temat żeby nie było burdelu a ten zostawiam do wszelakiego rodzaju wazeliny 8) ...
Zycze miłej zabawy...a zapewniam, że już tak lekko jak w pierwszym temacie nie będzie :twisted:
My- o nas...
3.Ulubione miejsce na ziemi (tylko prosze Turynu nie wymieniać) - Rybeq
8.Dlaczego faceci wolą blondynki?- Maggie Del Piero
15.Czy wierzysz w miłość od pierwszego wejrzenia? - Medi (na specjalne życzenie Smoczka)
My- o Juve
W tym temacie tylko odpowiedzi na pytania, komentarze tutaj
1. Za duzo tego bylo

2. Zostalem krolem strzelco w szkole a nawet o tym nie wiedzialem

3. Pewna miejscowka za Sosnowieckim dworcem PKP

4. Byc slawym pilarzem albo wokalista zespolu rockowego/metalowego

5. Kocham Metallice, Toma Hanksa i Tare Reid.

6. NISSAN SKYLINE GT-R 34 'Son of Godzilla"

7. Nie mam

8. Wole brunetki

9. hmmm ostatnio nuce ciagle muzyke z reklamy Kinder Bueno

10. Drazni mnie Rokita (wczesnej Maria, zmienil partie to juz Jan:)) ufam Kwasowi

11. "Fortuna sprzyja odwaznym"
12. Od inteligencji

13. Osobisty hmmm, strzelilem piekna bramke Zaglebiu Sosnowiec '88

14. Wywalili mnie z Zaglebia

15. Wierze, tak bylo z moja obecna miloscia, zobaczylem ja na obozie i ech

16. Tak.
17. Nie da sie bez niej zyc.

MY- O JUVE:
18. Raczej nie

19. Atak.

20. Deco.

21. Pavel, bo nigdy sie nie poddaje i walczy do konca.

wloski w alfabecie pisze:Prawdą jest to, że eskimosi jedyną przyjemnością miedzy ludzką na jaką mogą sobie pozwolić jest pocieranie się o nosek.
- Szymek
- Juventino
1.Najzabawniejsza sytuacja w życiu - Było ich duzo....
2.Najciekawsze wydarzenie związane ze szkołą - Jak sie dzieliliśmy opłatkiem we Wigilię w szkole, koleżanka złożyła mi życznia a ja sie jej zapytałem "a buzi"?
Ona mnie pocałowała, a ja sie nie skapnołem że patrzy się na mnie cała klasa, wychowawczyni i dyrektorka
) - Turyn
oraz "Miasto Moje"
4.Największe marzenie - Mieć wszystko co związane z Juve, Grać w Juve, Być na meczu Juve
5.Ulubieńcy: zespół muzyczny, film, aktor/aktorka - Jest ich wiele/w rytmie hip-hopu/nie mam/nie mam
6.Ulubiona marka samochodu - Hammer
7.Ulubiony kawał - Co mówi trener interu po remisie? Znów to samo!
- Bo mają blond włosy
9.Piosenka która ostatnio wpadła Ci w ucho - Andreas Johnson "Glorious"
10.Polityk który: drażni/wzbudza zaufanie - Lepper
a tak na serio to sam nie wiem
11.Naj/ciekawsza/mądrzejsza sentencja jaką znasz - Niemożliwe nie istnieje
12.Od czego według Ciebie zależy inteligencja? - Od silnej woli, jak chcemy i mamy silną wole to sie uczymy
13.Największy osobisty sukces - Dostanie się do najlepszej szkłoy we Włocławku, zostanie kapitanem Włocłavi....
14.Największa osobista porażka - Zapalenie papierosa w wieku 14 lat...naszczęście to juz przeszłość
17.Jakie masz zdanie o płci przeciwnej? -Jest piękna
My- o Juve
18.Czy myślisz, że Twoja miłość do Juve kiedyś może sie skończyć?- Nigdy się nie skończy
19.Która linia w Juve według Ciebie jest w tej chwili najsłabsza? - Wszystkie Linie są teraz wspaniałe
20.Wybierz jednego piłkarza którego chciałbyś/chciałabyś w Juve - Chciałbym wielu, teraz mi zaden na myśl nie przeychodzi
21.Kto jest według Ciebie liderem zespołu i dlaczego - Del Piero - najlepszy piłkarz świata....

2.Najciekawsze wydarzenie związane ze szkołą - Jak sie dzieliliśmy opłatkiem we Wigilię w szkole, koleżanka złożyła mi życznia a ja sie jej zapytałem "a buzi"?

4.Największe marzenie - Mieć wszystko co związane z Juve, Grać w Juve, Być na meczu Juve

6.Ulubiona marka samochodu - Hammer

7.Ulubiony kawał - Co mówi trener interu po remisie? Znów to samo!

9.Piosenka która ostatnio wpadła Ci w ucho - Andreas Johnson "Glorious"
10.Polityk który: drażni/wzbudza zaufanie - Lepper
11.Naj/ciekawsza/mądrzejsza sentencja jaką znasz - Niemożliwe nie istnieje
12.Od czego według Ciebie zależy inteligencja? - Od silnej woli, jak chcemy i mamy silną wole to sie uczymy
13.Największy osobisty sukces - Dostanie się do najlepszej szkłoy we Włocławku, zostanie kapitanem Włocłavi....
14.Największa osobista porażka - Zapalenie papierosa w wieku 14 lat...naszczęście to juz przeszłość

17.Jakie masz zdanie o płci przeciwnej? -Jest piękna

My- o Juve
18.Czy myślisz, że Twoja miłość do Juve kiedyś może sie skończyć?- Nigdy się nie skończy
19.Która linia w Juve według Ciebie jest w tej chwili najsłabsza? - Wszystkie Linie są teraz wspaniałe
20.Wybierz jednego piłkarza którego chciałbyś/chciałabyś w Juve - Chciałbym wielu, teraz mi zaden na myśl nie przeychodzi

21.Kto jest według Ciebie liderem zespołu i dlaczego - Del Piero - najlepszy piłkarz świata....
Ostatnio zmieniony 07 sierpnia 2005, 09:19 przez Szymek, łącznie zmieniany 3 razy.