Nicola Legrottaglie

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
K.

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 września 2004, 10:18

Nigdy nie byłem jego fanem, ale trzeba poczekac przynajmniej do konca sezonu. Jak w tym sezonie pokaze to co w poprzednim, to trzeba go wystawić na liste transferowa. Wszystko w temacie.

Obrazek
Andryk

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 września 2004, 10:58

według mnie nie wypał w Juve jakich mało, przez niego stracilismy dużo bramek. Według mnie powinien on juz odejść. Nie lubiałem go i chyba nie polubie. Chociaz na rezerwy juve to on moze zostać. Zastanawiam się już przez dłuższy czas co lippi w nim zauważył... zawodnik jest, mam nadzieje, ze odejdzie do lazio :D

DHL

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 października 2004, 10:01

Ekhm.. Nie chciałbym urazić fanów Legrotagglie ale dla mnie on nie jest na tyle dobrym piłkarzem żeby w ogóle znajdować się w kadrze Juve. Moim zdaniem nie ma szans w rywalizacji nie tylko z Thuramem I Cannavaro ( to chyba oczywiste ) ale także z Montero, Tudorem i Ferrara i Kapo. Uważam że dla własnego dobra powinien odejść bo tutaj i tak sobie nie pogra a na jego miejsce mógłby przyjść Mexes

ODPOWIEDZ