Piłkarz - Symbol Juventusu
- Rafal Tarnacki
- Juventino
Ja mysle ze symbolem Juventusu sa Alex Del Piero i Michel Platini. To co oni zrobili dla Juve to bylo wspaniale. Doprowadzili Juve do najwiekszych sukcesow. To sa takie dwie zywe legendy Juve.
FORZA JUVE!!! :-D
FORZA JUVE!!! :-D
- Alessandro
- Juventino
Odpowiedz jest jedna: Alessandro Del Piero! 

- Juve The Best
- Juventino
Alex Del piero nie może być inaczej

- kubinho 10
- Juventino
nie ma cio sie rozpisywać... Alessandro Del Piero 

Grande Juve, Vinci Per Noi
- Pavel87
- Juventino
Ja sie bardzo długo zastanawiałem i ostatecznie zagłosowałem na Platiniego, ponieważ uznałem że ten piłkarz jest legendą Juventusu. Zaraz za nim umieściłby Baggio. Natomiast jeżeli Chodzio umieszczonych w ankiecie obecnych graczy Juve(Alex, Nedved) to zobaczymy jak oceni ich historia(może to troche brzmi głupio).Na pewno teraz mamy powody żeby żeby doceniać ich bardziej niż Platiniego czy Baggio. Ale tak naprawdę to obiektywną opoinię o Nedvedzie będż mogli wystawić kibice za jakieś 10-15 lat. Wtedy zobaczymy
Forza Squadra Bianconera
- Bany_DG
- Juventino
Zdecydowanie ALEX DEL PIERO
Kolejny post nie wnoszący nic nowego do dyskusji :!: Powarzasz innych, nie czytasz poprzednich wypowiedzi, pozaty, odświeżanie tematów bez potrzeby jest zabronione. Nabijanie postów jeden po drugim. Jako, że masz już 3 żółte kartki.BAN.
-Dragon-
Kolejny post nie wnoszący nic nowego do dyskusji :!: Powarzasz innych, nie czytasz poprzednich wypowiedzi, pozaty, odświeżanie tematów bez potrzeby jest zabronione. Nabijanie postów jeden po drugim. Jako, że masz już 3 żółte kartki.BAN.
-Dragon-
- BiancoNerri_
- Juventino
Na stronie LM jest głosowanie na Złotą jedenastke Champions League. Teraz głosujemy na napastnika i wygląda to tak
Van Nistelrooy 166
Del Piero 100
Ronaldo 71
Jest tam bardzo dużo fanów Man.Utd, więc Rud prowadzi, ale jak te 102 osoby, które tu głosowały na Alexa oddadzą swój głos to będzie nasz Del Piero.Oto link Złota jedenastka Champions LeagueSzybko....
Van Nistelrooy 166
Del Piero 100
Ronaldo 71
Jest tam bardzo dużo fanów Man.Utd, więc Rud prowadzi, ale jak te 102 osoby, które tu głosowały na Alexa oddadzą swój głos to będzie nasz Del Piero.Oto link Złota jedenastka Champions LeagueSzybko....
- Raffikki87
- Juventino
Każdy z powyżej wymienionych piłkarzy tworzył wspaniałą historie Juve i każdy jest symbolem Juve w danej dekadzie .Obecnie jest to Alex Del Piero
Na wielkiej scenie ¿ycia musimy zagraæ dobrze role sw± .
NIEWA¯NE CZY SERIE A ,B ,C1 ,C2 ,D ,JUVENTUS TO JEST NAPRAWDE WA¯NE .
NIEWA¯NE CZY SERIE A ,B ,C1 ,C2 ,D ,JUVENTUS TO JEST NAPRAWDE WA¯NE .