Udinese Calcio 0-1 Juventus Turyn
- darel
- Juventino
W najbliższą niedziele o godz. 15:00 Juventus rozegra swój mecz w 5 kolejce Serie A. Tym razem rywalem bedzie drużyna Udinese.
po 4 kolejkach kolejkach Juventus jest liderem z dorobkiem 10 pkt, natomiast Udinese zajmuje 12 lokate tracąc do lidera 5 pkt. Dotychczasowe mecze Udine:
Reggina 0:0 Udinese
Udinese 4:0 Parma
Chievo 0:0 Udinese
Udinese 1:2 Brescia.
Jak widać Udine gra w tym sezonie bardzo przecietnie. Odniosło 1 zwycięstwo nad Parmą, ale chyba każdy wie w jakiej obecnie formie znajduje sie Parma.
Cel w tym meczu jest jeden - zwycięstwo i umocnienie sie na fotelu lidera Serie A. O 3 punkty napewno nie bedzie łatwo, ale trzeba wierzyc, że Juve sobie poradzi
Fantastyczna skuteczność prezentuje linia obrony
. Najwieksza zagadką bedzie ustawienie linii ataku. Według mnie szanse powinien dostac Del Piero.
Nie wiadomo, czy wystapić bedzie mógł także Nedved - miał nie grac w meczu z Maccabi, ale zagrał i pomimo tego iż pod koniec pierwszej połowy miał problemy zagrał mecz do końca. Mam nadzieje, iz z jego nogą wszystko dobrze i bedzie mógł zagrac.
po 4 kolejkach kolejkach Juventus jest liderem z dorobkiem 10 pkt, natomiast Udinese zajmuje 12 lokate tracąc do lidera 5 pkt. Dotychczasowe mecze Udine:
Reggina 0:0 Udinese
Udinese 4:0 Parma
Chievo 0:0 Udinese
Udinese 1:2 Brescia.
Jak widać Udine gra w tym sezonie bardzo przecietnie. Odniosło 1 zwycięstwo nad Parmą, ale chyba każdy wie w jakiej obecnie formie znajduje sie Parma.
Cel w tym meczu jest jeden - zwycięstwo i umocnienie sie na fotelu lidera Serie A. O 3 punkty napewno nie bedzie łatwo, ale trzeba wierzyc, że Juve sobie poradzi

Nie wiadomo, czy wystapić bedzie mógł także Nedved - miał nie grac w meczu z Maccabi, ale zagrał i pomimo tego iż pod koniec pierwszej połowy miał problemy zagrał mecz do końca. Mam nadzieje, iz z jego nogą wszystko dobrze i bedzie mógł zagrac.
Ostatnio zmieniony 03 października 2004, 16:57 przez darel, łącznie zmieniany 2 razy.
na zawsze wierni turyńskiej drużynie
- Machnes
- Juventino
Jakie 10?? 5 pktUdinese zajmuje 12 lokate tracąc do lidera 10 pkt
no nie powiedziałbymJak widać Udine gra w tym sezonie bardzo przecietnie. Odniosło 1 zwycięstwo nad Parmą, ale chyba każdy wie w jakiej obecnie formie znajduje sie Parma.

Atak moim zdaniem Treze - Zalayeta. Zobaczymy w jakiej formie jest Urugwajczyk. W przedsezonowych sparingach prezentował się bardzo dobrze.
W Obronie możliwe jest, że znowu nie zagra Cannavaro... bardzo mnie jednak cieszy, że Capello narazie większym zaufaniem darzy chyba Tudora

W pomocy należy przemęczonego i poobijanego Nedveda zastąpić Oliverą. Dałbym też szansę Appiahowi, bo jego stać na naprawdę wiele

Tak jak powiedziałem, fajnie by było sprawdzić formę naszej ławki... chociaż Capello wie, jak prezentują się na treningach
typuje 2:1 dla tych bardziej utytułowanych bianconerich

- Wessal
- Juventino
Ja obstawiam jedyne 2-1 dla Juevntusu , ponieważ będzie i jest z pewnością bardzo zmęczony po tym meczu z Maccabi a trzeba nieźle odpocząć przed meczem z Bayernem bo jeżeli wygramy z Bayernem to będzie już poprostu super!
- PANCIO
- Juventino
Mecz z Bayernem dopiero 19 października, więc z Udinese trzeba zagrać na maksa. Po trudnym meczu obstawiam 2:0 dla nas. Mam nadzieję, że Del Piero, jak na kapitana przystało, wreszcie pokaże klasę._juvel_ pisze:Ja obstawiam jedyne 2-1 dla Juevntusu , ponieważ będzie i jest z pewnością bardzo zmęczony po tym meczu z Maccabi a trzeba nieźle odpocząć przed meczem z Bayernem bo jeżeli wygramy z Bayernem to będzie już poprostu super!
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Czyli kolejny mecz, napewno z rodzaju tych trudnych i niewygodnych. Z Udine na ich terenie, zawsze cieżko nam się grało. Nie inaczej będzie w niedzielę. To wymagający rywal, który napewo wysoko zawiesi poprzeczkę.
Obawiam się straty pkt. biorąc pod uwagę chociażby nasze ostanie 2 mecze. Nie wiem jak Capello ustawi skład. To mistrz w swym fachu, ma szerką kadrę do dyspozycji, napewno coś wymyśli.
Liczę oczywiscie na zwycięsteo, bo czegużby innego oczekiwać 8) Jednak jak wspomnialem ,będzie ciężko, nie możemy przejśc obok meczu.
Forza JUVE :!:
Obawiam się straty pkt. biorąc pod uwagę chociażby nasze ostanie 2 mecze. Nie wiem jak Capello ustawi skład. To mistrz w swym fachu, ma szerką kadrę do dyspozycji, napewno coś wymyśli.
Liczę oczywiscie na zwycięsteo, bo czegużby innego oczekiwać 8) Jednak jak wspomnialem ,będzie ciężko, nie możemy przejśc obok meczu.
Forza JUVE :!:

- Yari
- Juventino
Bologna i Udinese , tych klubów zawsze się bałem i boje , typowi ,,urywacze" punktów. Będzie bardzo trudno. Należy wpsomnieć o Jankulovskym którego przejście do Juve nadal jest mozliwe i co za tym idzie będzie się chciał pokazać z jak najlepszej strony. Jego rajdy będą wyjątkowo groźne. W ataku powinien zagrać Treze ze Zlatanem .
Licze na zwycięstwo , może być nawet 0-1 po karnym , ale trza zdobyć 3 puynkty. Bede happy 8)
Licze na zwycięstwo , może być nawet 0-1 po karnym , ale trza zdobyć 3 puynkty. Bede happy 8)
- Wicior
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
No i znowu nerwówka..
Nie wiem co powiedzieć po tych dwóch meczach..
Ale wiem ze bedzie trudno.
Udine moze nie zachwyca w tym sezonie, ale ta drużyna ma ogromny potencjał i moze nieźle nam zamieszać w palanach, licze, zę Capello dobrze ustawi drużyne i wygramy to choćby jedną bramką, która strzeli Zlatan
Jeżeli wygramy w niedziele to przywróci nam to wiare we własne możliwości bo po tych dwóch ostatnich meczach jest nam potrzebna..
FORZA JUVE..!!!!
Nie wiem co powiedzieć po tych dwóch meczach..
Ale wiem ze bedzie trudno.
Udine moze nie zachwyca w tym sezonie, ale ta drużyna ma ogromny potencjał i moze nieźle nam zamieszać w palanach, licze, zę Capello dobrze ustawi drużyne i wygramy to choćby jedną bramką, która strzeli Zlatan

Jeżeli wygramy w niedziele to przywróci nam to wiare we własne możliwości bo po tych dwóch ostatnich meczach jest nam potrzebna..
FORZA JUVE..!!!!
- AgisDeluxe
- Juventino
udinese nie udinese tzreba wygrac...mam nadzieje ze jankulowski zagra dobrze i pokaze sie wladzom juve z dobrej strony...oczywiscie nie musi bramki stzrelac 
no...moj 50 post
biorac pod uwage ze okolo 30 napisalem w ciagu 3 dni...mozna stwierdzic ze wzialem sie do roboty

no...moj 50 post

biorac pod uwage ze okolo 30 napisalem w ciagu 3 dni...mozna stwierdzic ze wzialem sie do roboty

... żaden zwycięzca nie wierzy w przypadek ... F. Nietzsche
- wiwat
- Juventino
Hmm przejechalem sie na jakimkolwiek typowaniu, wiec dzis tego nie zrobie.Mecz bedzie dla Juve trudny, bo przeciwnik jest wymagajacy - w dobrej formie jest Jankulovski i moze byc duzym zagrozeniem dla obroncow bianconerich.Chcialbym, zeby Juve wygralo, bo widac, ze Milan sie rozpedza (2-1 z Lazio, 3-1 z Celtic Glasgow) i szkoda byloby tracic nad nimi przewage.Pozdr.
P.S. Jankulovski nie zagra :-))) Wlasnie sie dowiedzialem.
P.S. Jankulovski nie zagra :-))) Wlasnie sie dowiedzialem.
Ostatnio zmieniony 01 października 2004, 14:19 przez wiwat, łącznie zmieniany 1 raz.
- ramza
- Juventino
Ja bym optował za wynikiem 2:0 dla nas. Raczej pewna forma Camor'a i linii obrony nie pozwoli na utrate bramki, ale ciągle nie do końca pewny Zlatan, oraz Trez i słaby jak narazie Alex raczej nie pokuszą się o wiecej niż 2 gole. Chyba, że znowu Pavel 

- Andryk
- Juventino
Mecz według mnie nie jest trudny, ale takze nie mozna przeciwnika zlekceważyć... Według mnie wynik 3-0 , 3-1 byłby bardzo sprawiedliwy. Mam nadzieje, że znów zlatan pokaże na co go stać i strzeli kilk bramek. Fotel lidera musi być dalej nasz 8)
- Lizard
- Juventino
Udinese po odpadnięciu z Pucharu Uefa, może stać się (teoretycznie) łatwiejszym przeciwnikiem. Niskie morale naszych przeciwników, mogą stać się kluczem do zwycięstwa. Są jednak dwa "ale"- gramy na wyjeździe, absencja Del Piero. Chociaż Alex nie reprezentuje obecnie "kosmicznej" formy, to mimo wszystko przydałby się w razie potrzeby. Ale Zlatan w zupełności wypełni po nim lukę :twisted: Czas osłodzić niepowodzenie, którym było remis z Palermo...