Juventus Turyn - US Palermo 1:1
- kouba
- Qualità Juventino
...uderzyl na bramke. Bramkarz sparowal na swoj prawy bok. Podbiegl do tego Zlatan i z ostrego konta uderzyl w... bramkarza, ktory wepchnal sobie to do bramki :?Dionizos pisze:Zebina, po akcji prawa strona, dosrodkowal w pole karne, tam bedac na linii spalonego Treze, przedluzyl pilke na dlugi slupek. Dobrze znalazl sie Zlatan i uderzyl tuz obok bramkarza.BIANCONERI pisze:Jestem ciekaw jak tym razem gola strzelił Ibrahimovic.
Troche szkoda, ze Treze byl na spalonym. Znowu duzo osob bedzie mowilo, ze Juve nieprawidlowo zdobylo bramke :? Prawde mowiac, to w tym emczu liczylem na PEWNE 3 pkt. Przeliczylem sie, jak zreszta wiekszosc z nas

- wErOn
- Juventino
Mądre słowa ... Chiałoby się powiedzieć nic dodać, nic ując :-DRadeKas pisze:A ja mysle ze siejecie panike bez sensu. Pamietacie tamten sezon? Pamietacie jaka passa nas raczyli nasi pilkarze? Pamietacie jak wszyscy juz byli pewni Scudetto i LM? A pamietacie co sie potem stalo? KLESKA !!
Ja sie ciesze ze pierwszy kubel zimnej wody przyszedl w miare szybko. Juventus to nie Terminator. Nie zawsze mu sie wszystko udaje. Czasami taka wpadka wychodzi na dobre. I ja jestem pewien ze ta wlasnie taka bedzie. Nie zawsze mozna wygrywac.
Poza tym, bardzo mnie cieszy gol Zlatana. Juz 3 w lidze. Czekam na glos pana 2MANa, wielkiego przeciwnika Zlatana. Jak powiesz ze Ibra to "drewno" (HAHAHAHAHA), to chyba cie wysmieje. W kazdym razie na pewno jak dotad Szwed nikogo nie zawodzi, a wrecz przeciwnie. I mysle ze bedzie on gral jeszce lepiej. FORZA JUVE FORZA ZLATAN !!
To dopiero poczatek sezonu i czeka nas długa droga do potencjalnego zwycięstwa LM i Scudetto, więc lepiej jeżeli już wcześniej Capello odkryje błędy w składzie i przygotowaniu drużyny, niżeli by miało się to stać w centralnym, ważnym punkcie sezonu. Trener wie co robi i napewno załata dziury ze spotkania.
Zresztą kto powiedział, że Palermo nie potrafi grać ? Wszyscy uprzedzali przed tą drużyną, bo mimo, że to beniaminek to nie przegrali narazie od poczatku rozgrywek. Urwali punkty Interowi, urwali nam, widac że mogą coś osiągnąć.
To tyle - Forza Bianconeri !
(..)z każdą godziną, z każdą minutą uczę się ciebie człowieku.. z każdą sekundą i z każdą chwilą jestem głupszy(..)
Wolność i kapitalizm!
Wolność i kapitalizm!
- Jaro
- Juventino
Nie ma co sie martwić "tylko" remisem-przegrywaliśmy 0-1 a zdołaliśmy wyrównać-trzeba wyciągnąć wnioski z tego meczu i przygotować sie na spotkanie z Maccabi.Cieszy kolejna bramka Zlatana który potwierdza to że wart jest pieniędzy wypłaconych za Niego.Smuci mnie frekfencja na Delle Alpi-naprawdę aż żal patrzeć.Niech szybko przebudowują stadion zmniejszając jego objętość bo to że taki klub jak Juventus obserwuje tak mało ludzi podczas meczów...szkoda słów...
- Lizard
- Juventino
I faule Nedveda i Emersona, po których powinni dostać nawet czerwoną kartkę. No i pierwsze stracone punkty...dobrze, że udało się wywalczyć ten jeden. Na pewno mecz był do wygrania, a patrząc na terminarz łatwo wywnioskować, iż dalej nie będzie tak różowo ( nie mam tu na myśli Palermo :-D ). Argument "gramy na własnym stadionie" powoli traci znaczenie, gdyż z taką frekwencją o doping naprawdę ciężko i na pewno trudno będzie zachęcić do walki Bianconerich. Toż to nawet Napoli, zrelegowane z Serie A, na swym meczu miało 50 tyś. kibiców :shock: Dobra, dość tego, najważniejsza jest gra naszych pupili, a nie wywody o tifosich NapoliTroche szkoda, ze Treze byl na spalonym. Znowu duzo osob bedzie mowilo, ze Juve nieprawidlowo zdobylo bramke
- Maggie Del Piero
- Qualità Juventina
Niestety nie widziałm meczyku ani gry Juvolców. Wynik nie cieszy niestety.
Aczkolwiek po tym co tu czytam to chyba zaczyna cieszyć. Jeżeli doganialiśmy po 1-0 to dobrze sie stalo ze wywalczylismy remis;). Mam nadzieje ze to bedajedyne stracone 2 pkty w tym sezonie
hehehehe. Ale nie ma co płakac to nie porazka i żyć dalej 
Aczkolwiek po tym co tu czytam to chyba zaczyna cieszyć. Jeżeli doganialiśmy po 1-0 to dobrze sie stalo ze wywalczylismy remis;). Mam nadzieje ze to bedajedyne stracone 2 pkty w tym sezonie

Najtańszy Show na jaki stać ten utytłany w szmirze świat ....
- juve_faaan
- Juventino
Maggie Del Piero pisze:Mam nadzieje ze to bedajedyne stracone 2 pkty w tym sezonie![]()
A jakby inaczej... 8)
no cóż ktoś musi przegrać żeby ktoś mógł wygrać... a w tym meczu był remis

Juve wcale źle nie grało...to beniaminek z PALERMO zaprezentował świetną grę...