Dziewczyny Fanki JUve-odezwijcie się!!!;-)
- Luiza
- Juventino
witam wszystkich. Tak sie czsem zastanawiam, nawet przeglądając tą strone, czy znajdzie się jakaś fanka Juve (poza mna) na tym forum?? Mam nadzieje, ze TAK!! KAZDY WPIS DO TEGO TEMATU(WĄTKU) TO GŁOS FANEK JUVE!!!! licze na Was dziewczyny. a wy chlopcy napiszcie co sadzicie o dziewczynach- fankach football'u!!!
pozdrooofki i booziole :-D
pozdrooofki i booziole :-D
- Juve The Best
- Juventino
Dobrze jak dziewczyna jest fanką piłki przynajmniej nie ma wontów i bez problemu moge iść na mecz. Tylko niestety czasem musze ją brać(na "spokojne mecze"
) i trace kase na bilecik :? .

- fredi
- Juventino
Jezeli dziewczyny naprawde interesują się piłką nożną i w szczególności Juventusem to uważam że to nic głupiego. Ale np. lolitki które lubią football tylko dlatego że grają tam przystojni faceci to tego nie rozumiem? Jak można być kibicem skoro interesuje Cię tylko wygląd 
Pozdrawiam

Pozdrawiam
- iero10
- Juventino
Jeżeli dziewczyna interesowałaby sie sportem, to byłoby dobrze.Gdyby interesowała sie piłka nozną byłoby jeszcze lepiej, a gdyby JUVE to byłoby wspaniale. Nie rozumiem takiego podejscia, ze sportem interesuja sie tylko mezczyzni. To nic zlego jezel dziewczyna interesuje sie piłka nozna, to nawet dobrze swiadczy o niej, poniewaz ma szerokie zainteresowania, co prawda dziewczyny patrza bardziej jak wygladaja piłkarze,nie jest to reguła, ale to tez jest warte uwagi.
Z checia porozmawiałbym z przedstawicielka płci pieknej o sercu w biało-czarne pasy.
FORZA JUVE!!!
AVE ALEX!!!
Z checia porozmawiałbym z przedstawicielka płci pieknej o sercu w biało-czarne pasy.
FORZA JUVE!!!
AVE ALEX!!!
- Seiru
- Juventino
Jezeli chodzi o polskie fanki Juve to raczej są one prawdziwymi fankami, bo nie mogą na żywo oglądać pięknych panów z Juventusu, a jeżeli chodzi o mecze w TV, to u mnie w domu panuje święto jak leci mecz Juve w TV(Nie wiem jak jest u was
). Więc nie kibicują tylko dla tego żeby podziwiać graczy, ale na prawde coś poczuły do klubu.

non mollare mai
- Ultras
- Qualità Juventino
- Podziekował: 7 razy
Na początku chciałbym autorke tematu zapewnić, ze nie jest jedyną dziewczyną na tym forum. Jest tutaj jeszcze kilka przedstawicielek płci pięknej. Co do "kibicek" to bardzo fajnie jest mieć dziewczyne, która kibicuje temu samemu klubowi co jej chłopak
może to dwie osoby jeszcze bardziej zbliżyć
niestety ja takowej nie posiadam 
P.S. zły pokój

P.S. zły pokój

- Maggie Del Piero
- Qualità Juventina
hehehe no to kolejna dziewczyna
Mogę ci zapewnić że mimo iż nie ma tu jakiejś porażającej liczby dziewczyn to chyba nas widać :twisted: Przynajmniej mam taką nadzieję
Pozatym męska część szanuje tutaj nasze zdanie, nie traktując go jako zdanie baby co się nie zna
Przynajmniej ja odnosze takie wrażenie względem siebie
Pozatym powiem wam rzecz jeszcze straszniejszą. . .mówicie jak to fajnie jest poznać laske co by z wami na meczyk popatrzyła i was zrozumiała. No ale jest rzecz jeszcze gorsza laska co kooocha piłkę nożną ma faceta, który jej nie lubi i wogóle nie podziela jej fanatyzmu :twisted: :twisted: Masakra, ale da się przeżyć choć obecnie wtorki i środy są ciężkie :twisted:

Mogę ci zapewnić że mimo iż nie ma tu jakiejś porażającej liczby dziewczyn to chyba nas widać :twisted: Przynajmniej mam taką nadzieję

Pozatym męska część szanuje tutaj nasze zdanie, nie traktując go jako zdanie baby co się nie zna

Pozatym powiem wam rzecz jeszcze straszniejszą. . .mówicie jak to fajnie jest poznać laske co by z wami na meczyk popatrzyła i was zrozumiała. No ale jest rzecz jeszcze gorsza laska co kooocha piłkę nożną ma faceta, który jej nie lubi i wogóle nie podziela jej fanatyzmu :twisted: :twisted: Masakra, ale da się przeżyć choć obecnie wtorki i środy są ciężkie :twisted:
Najtańszy Show na jaki stać ten utytłany w szmirze świat ....
- Gruba
- Juventino
a to Cie zaskocze
ja od zawsze odkad pamietam ogladalam mecze pilki noznej
jak bylam mala to bylam za Bonkiem a jak juz wiedzialam po co ci panowie kopia ta pilke to przyszla pierwsza milosc JUVE potem druga moj Mis i tu sie zaczelo: ja ogladam mecz a Mis...? zly bo chce ogladac film
ja od zawsze odkad pamietam ogladalam mecze pilki noznej
jak bylam mala to bylam za Bonkiem a jak juz wiedzialam po co ci panowie kopia ta pilke to przyszla pierwsza milosc JUVE potem druga moj Mis i tu sie zaczelo: ja ogladam mecz a Mis...? zly bo chce ogladac film
Gruba
- Medi
- Qualità Juventino
taaa....skad ja to znam :twisted: :lol:Maggie Del Piero pisze: Pozatym powiem wam rzecz jeszcze straszniejszą. . .mówicie jak to fajnie jest poznać laske co by z wami na meczyk popatrzyła i was zrozumiała. No ale jest rzecz jeszcze gorsza laska co kooocha piłkę nożną ma faceta, który jej nie lubi i wogóle nie podziela jej fanatyzmu :twisted: :twisted:
to sobie wyobraz:jabol_88 pisze:o jezu.. nie mogę sobie wyobraźić sytuacji, gdzie kobieta kłóci się z facetem, bo ona chce oglądąć mecz a on akurat woli coś innego :? ..straszne :evil:
pozdro
Niedziela godzina 15.00, moj man oglada sobie w najlepsze F1 a ja sie wtranzalam do pokoju, lapie za pilota i bezczelnie przelaczam na kanal sportowy gdzie wlasnie zaczyna sie mecz Juve....po czym zaczynaja latac po pokoju popielniczki, zapalniczki, butelki i cokolwiek trafi sie pod reka :twisted: ..
to byl najczarniejszy scenariusz

na szczescie biedak juz sie przyzwyczail i nawet juz nie protestuje

- kasia_vojtovicz
- Juventino
Bardzo głębokie, iero10, ty to jesteś naprawdę beton, który jakiś beton nad betony utwardził utwardzaczem betonu tak, że nie da się cię odbetonować nawet atomową niszczarką betonu.
dla wszystkich tak z piatke pavulonu
- Luiza
- Juventino
tak sadzac po Waszych wypowiedziach to stwierdzam ze zycie kobiety zasze jest ciezkie, nawt jak spelnia kryteria(jak to strasznie brzmi) wiekszosci facetow, to oczywiscie musi trafic na kogos kto pilki nie lubi. Horror!!. Wpisujcie sie fanki i...fani tez. Dzieki za dotychczasowe wypowiedzi Pozdrawiam Luiza( Wielka fanka Juve- cholera wczoraj zremisowali :shock: ) booziole :-D 

- Maggie Del Piero
- Qualità Juventina
No cóż życie nie rozpieszcza
Aczkolwiek puki co nie narzekam choć chyba zaczne se mecze nagrywać;) i oglądac na następny dzień. Choc mysze już go uświadomić że jutro mecz oglądamy ;p pojutrze wygrało Kino więc bedzie trza nagrac mecz;p.
No la efaktycznie tu faceci sie wypowiadają ze fajnie mieć laske co kibicuje Juve a wszystki dziewczyny z forum gadają, że musza walczyć o mecz hehehehe. Widocznie każdemu jest to pisane.... poznać smak walki o Juve ..... az się łza w oku kręci :twisted:

No la efaktycznie tu faceci sie wypowiadają ze fajnie mieć laske co kibicuje Juve a wszystki dziewczyny z forum gadają, że musza walczyć o mecz hehehehe. Widocznie każdemu jest to pisane.... poznać smak walki o Juve ..... az się łza w oku kręci :twisted:
Najtańszy Show na jaki stać ten utytłany w szmirze świat ....