Najostrzej grający...
- bblackk
- Juventino
Któr wg Was (obecny) piłkarz Juventus gra najostrzej i do upadłego będzie walczył o piłkę i o każdy metr boiska niekoniecznie używając przy tym dozwolonych metod
???
Kiedyś bym się nie zastanawiał i w ciemno wyznaczył Davidsa... ale teraz to jego "chlubną" tradycję utrzymuje chyba Nedved. Walka o piłkę, nie ważne gdzie, czy to swoja połowa czy przeciwnika. Sporo kartek i kłótnie z sędziami przy każdej pochopnej decyzji arbitra. Wspomina mi się niepotrzebny faul ukarany kartką w półfinale LM z Realem. Kiedyś widziałem wywiad z Nedvedem, który stwierdził, że jak widzi w TV siebie w czasie meczu, gdy fauluje lub kłóci się z sędzią, to siebie nie poznaje

Kiedyś bym się nie zastanawiał i w ciemno wyznaczył Davidsa... ale teraz to jego "chlubną" tradycję utrzymuje chyba Nedved. Walka o piłkę, nie ważne gdzie, czy to swoja połowa czy przeciwnika. Sporo kartek i kłótnie z sędziami przy każdej pochopnej decyzji arbitra. Wspomina mi się niepotrzebny faul ukarany kartką w półfinale LM z Realem. Kiedyś widziałem wywiad z Nedvedem, który stwierdził, że jak widzi w TV siebie w czasie meczu, gdy fauluje lub kłóci się z sędzią, to siebie nie poznaje

- Dionizos
- Juventino
Proste dla wszystkich jest chyba to, ze takim graczem jest Manu Blasi. Najbrutalniejszy gracz seriea dwoch ostatnich sezonow. Nazywany przez wielu bialym davidsem. Poki co i w nowym sezonie sie nie zmienil. Mialem pewne obawy co do jego gry, mialem go za gracza, ktory potrafi wlasnie tylko faulowac, okazuje sie, ze to swietny pomocnik i gra dla nas niezle.
- Wessal
- Juventino
Nieno kiedyś był zdecydowanie Davids teraz Dionizos mówił o Blasi'm. Co do Blasiego to niemam pojęcia bo przypatrywałem się zbytnio temu ale ja bym obstawił na Montero. Może nie lata on po całym boisku i próbbuje przejąć piłke ale jak sfauluje to już porządnie i często mu się to zdarza. A jeżeli by było także o Polsce to bym zdecydowanie zagłosował na... siebie 

- wErOn
- Juventino
Oczywiście na 1 miejscu Davids - potrafił kosić, oj potrafił 
2. miejsce - Montero: Cóż za zbieg okoliczności. Przed 5 minutami specjalnie włączyłem sobie skrót Roma 4-0 JUVE z zeszłego sezonu, by zobaczyć tą kose na tottim, wszystko w wykonaniu Montero ofc
3. miejsce - Blasi: słusznie nazywany bialym Davidsem bo rzeczywiście ma temperament i zadziorny jest skubany :twisted: Narazie nie jest pierwszy bo musi się jeszcze sporo nauczyć od kolegi z Urugwaju, by dorównać mu w tym fachu

2. miejsce - Montero: Cóż za zbieg okoliczności. Przed 5 minutami specjalnie włączyłem sobie skrót Roma 4-0 JUVE z zeszłego sezonu, by zobaczyć tą kose na tottim, wszystko w wykonaniu Montero ofc

3. miejsce - Blasi: słusznie nazywany bialym Davidsem bo rzeczywiście ma temperament i zadziorny jest skubany :twisted: Narazie nie jest pierwszy bo musi się jeszcze sporo nauczyć od kolegi z Urugwaju, by dorównać mu w tym fachu

Ostatnio zmieniony 25 września 2004, 19:34 przez wErOn, łącznie zmieniany 1 raz.
(..)z każdą godziną, z każdą minutą uczę się ciebie człowieku.. z każdą sekundą i z każdą chwilą jestem głupszy(..)
Wolność i kapitalizm!
Wolność i kapitalizm!
- Wojtom
- Juventino
Zdecydowanie pierwsze miejsce Blasi, zaraz za nim po odejsciu Edgara = Pavel Nedved 8)
Jednak Davids byl chyba najwiekszym walczakiem, tak po nim teraz korone przejmuje Blasi, ktory jest nadzwyczaj nieustepliwy i zawziety. Pavel jest "troszke" spokojniejszy
P.S
To Totti gra w Milanie ... ?
Jednak Davids byl chyba najwiekszym walczakiem, tak po nim teraz korone przejmuje Blasi, ktory jest nadzwyczaj nieustepliwy i zawziety. Pavel jest "troszke" spokojniejszy
P.S
Wajron pisze:Przed 5 minutami specjalnie włączyłem sobie skrót Milan 1 - 1 Juve z zeszłego sezonu, by zobaczyć tą kose na tottim, wszystko w wykonaniu Montero ofc
To Totti gra w Milanie ... ?
Alteri vivas oportet, si tibi vis vivere.
- Alessandro
- Juventino
Kiedys byl to Davids... a dzisiaj sa to Nedved, Blasi i Montero chociaz ten ostatni gra juz coraz rzadziej. Montero jest chyba rekordzista w Serie A pod wzgledem otrzymanych kartek, jednak w ostatnich sezonach nieco przystopowal.
- Lizard
- Juventino
Montero i Davids- te nazwiska od razu przychodzą mi na myśl. Urugwajczyk często dostawał czerwień za swoje interwencje. Nedved- gra twardo, ale moim zdaniem nie tak brutalnie, powstrzymuje się od łamania nóg
A Blasi- niestety nie było mi jeszcze dane zobaczyć go w akcji :?
- darel
- Juventino
Jesli chodzi i o obecnie grajacych zawodników w Juve, to jest kilku takich. W ostrej grze prym napewno wioda Blasi oraz Montero. Często sie nie patyczkują, tylko odrazu załatwija sprawe z faulem.
Chcem jeszczcze wymienic nazwiska dwóch zawodników, którzy może nie graja tak ostro, ale zawsze zostawiają duzo zdrowia na boisku, zawsze duzo biegają. Mowa tu o Nedvedzie i Camoranesim.
Chcem jeszczcze wymienic nazwiska dwóch zawodników, którzy może nie graja tak ostro, ale zawsze zostawiają duzo zdrowia na boisku, zawsze duzo biegają. Mowa tu o Nedvedzie i Camoranesim.
na zawsze wierni turyńskiej drużynie
- Wessal
- Juventino
Yyy. sorki że się wtrące ale chyba zmieniłeś treść w cytacieWojtom pisze: To Totti gra w Milanie ... ?

Mam nadzieje że mody nie potraktują tego posta nabiciem,ponieważ chciałem go poprawić bo aż mnie w oczy razi od tego
a tej tresci pod postem Wajrona nie widzisz "Ostatnio zmieniony przez Wajron dnia 25.09.2004 19:34:52, w całości zmieniany 1 raz"

MOD