Najpiękniesze wykonanie AZURRO świata :)))))

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
azuriana

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 września 2004, 18:15

Alexa Del Piero pisze:
azzurra pisze:ale żeby czepiać się "kabelków" tak publicznie? Na forum mogą być dzieci! :wink:

Jeśli te dzieci skojarzą sobie kabelek z czymś innym to będzie oznaczało że już dziećmi nie są.
Czy widzisz jakiś emot obrazujący ironię w wypowiedzi Alexy ???? Ja nie widze.Skoro nie tylko ja odebrałam tak ton Twojej wypowiedzi to chyba nie masz racji pisząc tu o ironii w Twojej wypowiedzi :D
azzurra pisze:
azuriana pisze:azurra nie czytaj dzieci tez uprasza się o odejście od monitorów
No nie! A niby dlaczego ja mam byc wyłączona z zabawy? :evil: Czy to coś złego, że stanęłam w obronie moralności naszego forum?
Przykro mi ale tutaj ironii nie wyczułam :D Szczególnie po tym emocie :evil: A ty jak myślisz jest wystarczająco ironiczny??

azzurra pisze: A więc to o to chodzi! A minki odzwierciedlającej ironię w mojej wypowiedzi na temat dzieci nie dostrzegłaś? Bynajmniej nie była to wypowiedź śmiertelnie poważna. Podobnie jak ta następna. Tylko Ty nadałaś jej taką interpretację. No ale to ty założyłaś temat, przepraszam,że ośmieliłam się nie dostosować do konwencji, jaką tej dyskusji narzuciłaś. Już będę cicho, żebyś sobie nadal mogła tutaj królować :-D
I znów błędne wnioski : nie nadałam tematowi konwencji jaką sugerujesz....przeczytaj początkowe (typowo poważne posty) ze strony pierwszej a potem popatrz na stronę drugą gdzie zaczyna się ujawniać duch dobrego humoru i to wcale nie ode mnie się to zaczyna:
swiergot pisze:
azuriana pisze:
swiergot pisze: Nie ładnie śmiać się z niepełnosprawnego :lol:
A tak poza tym to co wy tak z tymi ułomnościami i niepełnosprawnościami piłkarzy ( On ma po prostu bardzo mało rozwiniętą szyję :D) :wink:
Ogólnie jest bardzo mało rozwinięty :lol:
Alexa Del Piero pisze:Świergot nieładnie wytykać ułomności piłkarzy 8)
Ja mu niczego nie wytykam, to wszystko jest tak ewidentne że nie trzeba :lol:
Alexa Del Piero pisze:Widzieliście ten obłęd w oczach Fiore :lol: nie wspominając już o Tottim, który ciągle grzebał przy pasku :lol:
Mam nadzieję ze zauważysz różnicę w wypowiedziach ...i być może zastanowisz się troszkę nad swoimi....czy zamiast wprowadzać atmosferę zamętu i rywalizacji ( zupełnie nie rozumiem o co ) dołączysz się do reszty forumowiczów którzy potrafią w sposób kulturalny i inteligentny wypowiedzieć się na tak błahy temat.Zyczę owocnych przemyśleń i zapraszam ponownie ( chociaż wcale nie czuję się królową tego tematu co więcej nie zamierzam nią być :D )

ALEX,GIGI,JUVE PER SEMPRE...
OskarG

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 września 2004, 18:35

I tak sie kończy jak do klawiatury dorwą sie nasze kobitki :twisted: ( HAHAHA) 5 minut spokojnej dyskusi i zaczynają sie kłućic:D

Już wyobrażam sobie wasze rozmowy na GG :D

Wyluzujcie troche nasze panie. :lol:

P.S Teledysk fajny ALE FAKT FAKTEM czego gdy pierwszy raz ogladałem nie zaóważyłem - ONI WSZYSCY GRZEBIĄ :!: :!:

P.S 2 oberwie mi sie za tego posta od kobitek (naszych) :roll:

Obrazek
Lypsky

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 września 2004, 18:52

Tak to jest z tymi kobietkami :wink:
Poszlo o taka glupote a zadna nie odpusci :wink:
Okazalo sie ze kobiety na JP sa twarde a ich dyskusje moze byc ostra
Wojna odbywa sie na dwoch frontach tu i tu
Chyba czas zakonczyc walke :P bo o takie rzeczy nie warto sie sprzeczac :)

p.s.
i kto to mowi??
Ten co mial najwiecej ''ognistych'' wymian zdan na forum :D

a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
azzurra

Qualità Juventina
Qualità Juventina
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 września 2004, 19:03

Ja już zgodnie z obietnicą, przynajmniej na tym froncie, cichutko jak myszka pod miotełką :)

"Nigdy nie przestawaj się uśmiechać, nawet, kiedy jesteś smutny, nigdy nie wiadomo, kto może zakochać się w Twoim uśmiechu." - Gabriel Garcia Marquez
azuriana

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 września 2004, 19:14

DjJuve pisze:Tak to jest z tymi kobietkami :wink:
Poszlo o taka glupote a zadna nie odpusci :wink:
Okazalo sie ze kobiety na JP sa twarde a ich dyskusje moze byc ostra
Wojna odbywa sie na dwoch frontach tu i tu
Chyba czas zakonczyc walke :P bo o takie rzeczy nie warto sie sprzeczac :)

p.s.
i kto to mowi??
Ten co mial najwiecej ''ognistych'' wymian zdan na forum :D
To nie walka.....:D to terroryzm <hahaha>

Oskar8 pisze:I tak sie kończy jak do klawiatury dorwą sie nasze kobitki :twisted: ( HAHAHA) 5 minut spokojnej dyskusi i zaczynają sie kłućic:D

Już wyobrażam sobie wasze rozmowy na GG :D

P.S Teledysk fajny ALE FAKT FAKTEM czego gdy pierwszy raz ogladałem nie zaóważyłem - ONI WSZYSCY GRZEBIĄ :!: :!:

Nie oberwie się :D na całe szczęście nie musze rozmawiać na gg z takimi osobami.....to nie jest przyjemne. Wyluzowana jestem od początku dnia :D
No prosze grzebią oczywiście ( azurra ) przy kabelkach od słuchawek :D
Teledysk jest przecudny o wiele fajniejszy niż Il mio canto libero :D

azzurra pisze:Ja już zgodnie z obietnicą, przynajmniej na tym froncie, cichutko jak myszka pod miotełką :)
Szkoda że przemyślenia skończyły się wnioskiem o miotle ( uważaj na pylicę ;D Żart)
Szkoda chętnie posłuchałąbym opini na temat azurro a nie wojna z azurianą ale widocznie na to Cię nie stać ....a szkoda jestem ciekawaa co Ciebie zaciekawiło rozsmieszyło ewentualnie co rozczarowało w tym wykonaniu "Azurro " ..Pozdrawiam:D

Ultras

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 7 razy

Nieprzeczytany post 17 września 2004, 21:51

dziewczyny dość, że jest was na tym forum tak mało to jeszcze się kłócicie... przestańcie się tak napinać bo ten przyjemny i luźny temat staje się przez wasze kłótnie trudnym dla oka :wink: więc apeluje do was abyście wrzuciły na loooz :)

Alexa Del Piero

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 września 2004, 14:48

azuriana pisze:
Alexa Del Piero pisze:
azzurra pisze:ale żeby czepiać się "kabelków" tak publicznie? Na forum mogą być dzieci! :wink:
Jeśli te dzieci skojarzą sobie kabelek z czymś innym to będzie oznaczało że już dziećmi nie są.
Czy widzisz jakiś emot obrazujący ironię w wypowiedzi Alexy ????
To nie miała być ironiczna wypowiedź.
azuriana pisze:No prosze grzebią oczywiście ( azurra ) przy kabelkach od słuchawek :D
Musze się do czegoś przyznać. Ja też lubie grzebać .. przy kabelku od słuchawek :D
azuriana pisze:
azzurra pisze:Ja już zgodnie z obietnicą, przynajmniej na tym froncie, cichutko jak myszka pod miotełką :)
Szkoda że przemyślenia skończyły się wnioskiem o miotl (uważaj na pylicę ;D Żart)
W razie ataku pylicy zażyj Berodual jest bardzo skuteczny :D (bez obrazy 8) )
UlTrAs pisze: więc apeluje do was abyście wrzuciły na loooz :)
Z tego co zauważyłam to tylko azzurra nie jest wyluzowana.

Fieri dopo la vittoria, fedeli dopo la sconfitta

FORZA JUVE !
Johnny777

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 września 2004, 01:11

Alexa Del Piero pisze:Z tego co zauważyłam to tylko azzurra nie jest wyluzowana.
O ja pierdykam.... :roll: ..
Teraz będzie że wcale nie...że to kto inny jest nie wyluzowany... :roll:
Przyczepiłyście się Azurry jak przysłowiowy rzep...
azurra pisze:No nie! A niby dlaczego ja mam byc wyłączona z zabawy? :evil: Czy to coś złego, że stanęłam w obronie moralności naszego forum? :D Ta funkcja w tej dyskusji była jeszcze nieobstawiona, więc się najęłam :P
Nie jest wyluzowana? nie sądzę.... :-D Emotki mówią sporo :-D

Dżizasss...teraz mi się pewno oberwie... :wink:
Po co zabierałem głos w tej "Babskiej" kłótni? ;)

A wykonanie "Azurro" piękniutkie ..tak zupełnie na boku :wink: :D

azuriana

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 września 2004, 09:16

Johnny777 pisze:
Alexa Del Piero pisze:Z tego co zauważyłam to tylko azzurra nie jest wyluzowana.
azurra pisze:No nie! A niby dlaczego ja mam byc wyłączona z zabawy? :evil: Czy to coś złego, że stanęłam w obronie moralności naszego forum? :D Ta funkcja w tej dyskusji była jeszcze nieobstawiona, więc się najęłam :P

Biedna wyluzowana różowa azurra..ojejjjjjj.........wszyscy się jej czepiają.....a ona tak wesoło się wypowiadała na forum....przepraszam...:D nie zrozuiałam jakże wesołego i miłego tonu wypowiedzi.......<hahaha> Parodia :D :D
Rzep postanowił więcej nie wypowiadać siean temat biednej pokrzywdzonej .... :wink:

W końcu to nie temat :" Jak rzep do azurry....." :D

Hej moze założymyn takowy??? :wink:

Maggie Del Piero

Qualità Juventina
Qualità Juventina
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 września 2004, 14:58

Oskar8 pisze: Już wyobrażam sobie wasze rozmowy na GG :D

P.S Teledysk fajny ALE FAKT FAKTEM czego gdy pierwszy raz ogladałem nie zauważyłem - ONI WSZYSCY GRZEBIĄ :!: :!:

Wreszcie ktoś mnie poparł GRZEBIĄ!!!!! Dzieki Oskar :*
i ja tam wyluzowywać nie będę;) hihihihihi. Moje wnikliwe oko będzie widzieć kto grzebie a kto niee;)
Co do rozmów na GG z Azurianką nie nażekam :D choć może dobrze że ich nikt poza nami nie czyta;) ale to z innego powodu :twisted: :twisted:
a i nie oberwało Ci się;)
Johnny777 pisze:

Po pierwsze jakoś nie rozumiem czy ktoś tu się kogoś przyczepił, jak faceci sie wadzą jest luz a jak baby niee. Też muszą to czemu niee;).
Ja w dyskusji głosu nie zabieram choć zabrałam ale każdy może czytac jak chce pisać jak chce i tym samym albo się go lubi albo nie (zostanę fristajlowcem :D ). Ja Azuriane lubie bo jak siostra przełożona to się nie mogę jej sprzeciwiać :D a również ani myślę :twisted: :twisted:

Ta i Alexa jakbyś nawet nie napisała że lubisz grzebać przy kabelku DO SŁUCHAWEK to bym ice nie posądziła o nic innego :twisted: :twisted: :twisted: hehehe
Miłej lakturki

Najtańszy Show na jaki stać ten utytłany w szmirze świat ....
azuriana

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 września 2004, 15:51

Maggie Del Piero pisze: Ja Azuriane lubie bo jak siostra przełożona to się nie mogę jej sprzeciwiać :D a również ani myślę :twisted: :twisted:
Mylisz pojęcia ...... bo sympatia do kogos z forum wcale nie oznacza takiego samego sposobu myślenia czy podobnej opinii.Tylko świadczy o strachu przed własnymi myślami... :D Co do sprzeciwiania to nie wiem w jaki sposób miałabyś to zrobić????? Mówiąc to co myślisz??? Chyba tylko sobie mogłabyś sięw tym momecie sprzeciwić. :wink: I to wyłącnie wtedy gdybyś skłamała :wink:

" Punkt widzenia zależy od punktu siedzenia" a nie od przyjażni czy sympatii.... :wink: :D Przynajmniej moim zdaniem.

OskarG

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 września 2004, 16:28

KONIEC
Temat zostął zmknięty - i tyle na ten temat:)

Obrazek
ODPOWIEDZ